Şimdi Ara

Doğadaki İnsan Bu Gün TRT Haber'de

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
2.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Merhaba arkadaşlar "Doğadaki İnsan" Bugün Saat 21:05' te TRT Haber'de başlıyor.
    İlk bölüm harika oldu...İzlemenizi Tavsiye ederim..Hepinize Çok sevgiler.

Videoyu full HD izleyin lütfen. Müthiş görüntülerin tadını çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root 1987 -- 23 Nisan 2013; 11:30:10 >

• bu adam ntvdeydi nolduda ayrıldı
  • ben daha bu adamın böcek yediğini görmedim

Bi bear değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütün bölümlerini izledim bunuda izlerim gerçekten başarılı
  • Severim Seve Seve de izlerim, yalnız DSmart'ta bi türlü TRT HD normal değil arada sinyal kesiliyor bi çözümde bulamadım.. Zaten TRT Haberdeymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: molkus

ben daha bu adamın böcek yediğini görmedim

Bi bear değil

ülkemizde böle programlar yapamazsınız hayvan hakları savunucuları hemen karşı çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: molkus

ben daha bu adamın böcek yediğini görmedim

Bi bear değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • men vs wild bear sevdiğim tek tv programı, buda ona benziyordur diye birçok bölümüne baktım ama uzaktan yakından alakası yok. bir süre sonra sıkıldım artık izlemekle vakit kaybedemem" doğada tek başına"yı

ben bearın yediği yılan çıyanla ilgilenmiyorum. anlatarak uyguladığı taktikleri , su bulma yöntemlerini, hangi otun hangi bitkinin ne işe yaradığını hangisinin zehirli olduğu gibi insanın çok işine yarayacak şeyler anlatıyor ,kuş uçmaz kervan ge.emz dağın zirvesine atlayıp kendine yol bulup şehre iniyor o bile yeter.fakat bizim Serdar solda sıfır.

götür yanında bi şişe su bi çanta domat ekmek salata,şehire yarım uzaktaki ormanın girişinde 2 gün yat kalk geri dön,sonra ben "doğada tek başımayım" diye konuş. neyin kafasındasın babacım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sifujack -- 23 Nisan 2013; 20:00:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sifujack

men vs wild bear sevdiğim tek tv programı, buda ona benziyordur diye birçok bölümüne baktım ama uzaktan yakından alakası yok. bir süre sonra sıkıldım artık izlemekle vakit kaybedemem" doğada tek başına"yı

ben bearın yediği yılan çıyanla ilgilenmiyorum. anlatarak uyguladığı taktikleri , su bulma yöntemlerini, hangi otun hangi bitkinin ne işe yaradığını hangisinin zehirli olduğu gibi insanın çok işine yarayacak şeyler anlatıyor ,kuş uçmaz kervan ge.emz dağın zirvesine atlayıp kendine yol bulup şehre iniyor o bile yeter.fakat bizim Serdar solda sıfır.

götür yanında bi şişe su bi çanta domat ekmek salata,şehire yarım uzaktaki ormanın girişinde 2 gün yat kalk geri dön,sonra ben "doğada tek başımayım" diye konuş. neyin kafasındasın babacım

herşeyi geçtim de neden bear ile karşılaştırma gereği hissettin sorabilir miyim ? Ne yani illa bear gibi mi olması gerekiyor ki izlenebilsin ? Ya da bir yarış filmi çekileceği zaman illa hızlı ve öfkeli gibi mi olması gerekiyor ki insanlar izlesin ? Ya da bir savaş filmi çekileceği zaman yüzüklerin efendisi gibi mi olması gerekiyor ki izleyelim ?

• Bu arkadaşı izleyince ülkemin güzelliklerinin bir kez daha farkına varıyorum. İzlemeye de devam edeceğim. Gayet başarılı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirAtlıAdam

quote:

men vs wild bear sevdiğim tek tv programı, buda ona benziyordur diye birçok bölümüne baktım ama uzaktan yakından alakası yok. bir süre sonra sıkıldım artık izlemekle vakit kaybedemem" doğada tek başına"yı

herşeyi geçtim de neden bear ile karşılaştırma gereği hissettin sorabilir miyim ? Ne yani illa bear gibi mi olması gerekiyor ki izlenebilsin ? Ya da bir yarış filmi çekileceği zaman illa hızlı ve öfkeli gibi mi olması gerekiyor ki insanlar izlesin ? Ya da bir savaş filmi çekileceği zaman yüzüklerin efendisi gibi mi olması gerekiyor ki izleyelim ?

evet, ne iş yapılırsa yapılsın niteliğinin yüksek olması hedeflenmeli. mesela bak şöyle anlatayım. bugün demet akalın vb bir sürü şarkıcı var değil mi. yaptıkları söyledikleri şarkıların çektikleri klibin ne kadar güzel olduğu herkesin malumu.veya sinema filmlerimiz ceren celal vb. veya Türk dizileri. bunların ne kadar düzgün olduğu az çok belli . peki bunları çekmek için ne kadar emek harcanıyor ne kadar paraya mal oluyor biliyor musun.

en basitinden kullandıkları el çantası kadar vtr vb cihazların bir tanesi bir ev parası. ama böyle malzemelerle yapılmış işlere bak. müziklerimize filmlerimize dizilerimize programlarımıza bak, nitelikli olmalarını bırak set ekibinin onca emek vermesini bırak o kullanılan milyon dolarlık techizatın kullanım hakkına o makineleri meşgul ettiğine değmeyecek yapımlar çıkıyor ortaya. şimdi ben bunları nasıl eleştirmeyeyim?

tamam anladık kaynaklar sınırlı bütçe sınırlı ama beyinde mi sınırlı? o kadar emek ve para harcarken birazda kafa patlatsalar güzel birşeyler çekseler ölürler mi

sonuçta bearın programı ultra pahalı studyo malzemeleriyle çekilmiyor çoğu Türk tvsi man vs wild yapımında kullanılan teknik ekipmana sahip fakat bizimiklerin çıkardığı iş ortada. 5 kuruş ver 2 köfte al diyorlar. gönülden isteseler aynı güzellikte olanını yapabilecekken izleyici anlamaz deyip baştan savma yapıyorlarsa bende izlemem ve eleştiririm

• quote:

quote:

quote:

evet, ne iş yapılırsa yapılsın niteliğinin yüksek olması hedeflenmeli. mesela bak şöyle anlatayım. bugün demet akalın vb bir sürü şarkıcı var değil mi. yaptıkları söyledikleri şarkıların çektikleri klibin ne kadar güzel olduğu herkesin malumu.veya sinema filmlerimiz ceren celal vb. veya Türk dizileri. bunların ne kadar düzgün olduğu az çok belli . peki bunları çekmek için ne kadar emek harcanıyor ne kadar paraya mal oluyor biliyor musun.

en basitinden kullandıkları el çantası kadar vtr vb cihazların bir tanesi bir ev parası. ama böyle malzemelerle yapılmış işlere bak. müziklerimize filmlerimize dizilerimize programlarımıza bak, nitelikli olmalarını bırak set ekibinin onca emek vermesini bırak o kullanılan milyon dolarlık techizatın kullanım hakkına o makineleri meşgul ettiğine değmeyecek yapımlar çıkıyor ortaya. şimdi ben bunları nasıl eleştirmeyeyim?

tamam anladık kaynaklar sınırlı bütçe sınırlı ama beyinde mi sınırlı? o kadar emek ve para harcarken birazda kafa patlatsalar güzel birşeyler çekseler ölürler mi

sonuçta bearın programı ultra pahalı studyo malzemeleriyle çekilmiyor çoğu Türk tvsi man vs wild yapımında kullanılan teknik ekipmana sahip fakat bizimiklerin çıkardığı iş ortada. 5 kuruş ver 2 köfte al diyorlar. gönülden isteseler aynı güzellikte olanını yapabilecekken izleyici anlamaz deyip baştan savma yapıyorlarsa bende izlemem ve eleştiririm

yukarıda yazdıklarınızın hepsi doğada tek başına adlı programda gösterildi siz tüm bölümleri izlememişsiniz

ayrıca içimdeki doğa adlı program farklı ülkelerde zor şartlarda çekildi ilk 1.50 dk izlediğinizde jenerikte anlatılamakta

• Sifu sana geri zekalı desem iltifat etmiş olurum ama sen geri zekalının bayrak tutanısın ! Sen Serdar abiyi tanıyor musun da yok Bear değil yok o değil yok bu değil ...

İlk önce Serda abiyi bir tanı ! Bu adam Türkiye'yi Eco Challange'da temsil eden tek Türk takımını kurmuştur ve Bear'ın kamera önünde yaptıklarının hepsini back stagede yaşamış bir insandır ve buna bizzat şahidim. Bir daha insanları tanımadan yorum yapma ki bu özellikle Serdar abi ve gibi insanlar ise. Seni cahil köpek !!!
  • CM_PUNK_ C kullanıcısına yanıt
    banınız hayırlı olsun hocam
  • quote:

quote:

Yüzüklerin efendisi savaş filmi değil ki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.