Şimdi Ara

Dodge Avenger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün chrysler-dodge bayiindeydim.Chrysler 300c ye bakınırken gözüme bu araç takıldı fiyatı çok uygun.Full donanım var araçta.2.0 motor,140hp,310tork teknik değerleri.ve neredeyse bu araçtan istanbulda hiç görmedim.Bu araç hakkında sizlerin görüşleri nelerdir dışarıdan duydukları bilgi sahibi olanlar veya sahip olanlar biraz bilgi verebilirse sevinirim.

Dodge Avenger

• en baz donanımlı sı 30bin Euro yani 60bin ytl..Türkiyedeki rakiplerinin full donanımlıları neredeyse o fiyatta..ki araç arkadan hariç,hiç bir şekilde gözüme hoş gelmedi.. tahmin ediyorum ki ,Dodge servisleri ve parçaları her yerde bulunmaz..Bu gibi nedenlerden aracı etrafta görmemeniz normal..
    geçenlerde dodge sitesinde görmüştüm 2.0 dizel 6 ileri şanzumanlı modeli kampanyalı 49bin ytl idi fiyatı

• bu araç hakkında bildigim vwnin mitsubishidede mevcut olan 2.0dıd 140 ps 310 nm motorun bu araçtada kullanılıyor olması ve amerikan oldugu için konforunun yüksek fakat işçilik ve malzeme kalitesinin vasat olduğudur.
    Thunder Tier One - İnceleme
    4 yıl önce açıldı
    Mini Warriors Triniti
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben bu modeli beğendim çok, fiyatı çok değil ve tasarım bana güzel geldi, malzeme kalitesi nedir ve ilerde kullandıkça ne tür sorunları çıkabilir arabanın bilmem ama.. bu segmentteki diğer arabalardan farklı bir havası var, Amerikan arabası havası, arka yan çamurluk sacındaki tekerlekler üstündeki kıvrımı her zaman sevmişimdir dinamik bir hava katmıştır, Dodgenin arabalarında hep var :) Tabi servis yedek parça vs sorunları olur TR de muhakkak, bu yüzden TR de tutulması çok zor, tutulmayınca 2. el işleride çok zor.. önce servis ve satış ağının oturtulması lazım..

http://www.youtube.com/watch?v=hW_gjDzuGq8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sight -- 23 Şubat 2009; 1:19:04 >

• büyük şehirde pek servis yedek parça sorunu olmaz chrysler dodge jeep bu üç markanın servisleri ilgileniyor sanırım
    ayrıca servisi parçasını ikinci elini sorun edecek adam gider bilindik piyasası olan markaları alır
    ama böyle bir makineyi sürmenin zevkide bambaşka olur.

• Yorumlar için teşekkürler.Bugün tanıdık bir galerici arakadaşım bu arabayı test etme imkanı sağladı bana sağolsun.140 hp olması başta eksi gibi duruyordu fakat bu 310 tork güç üretmesi bunu dengelemiş.Araç çok seri ve çok iyi kaçıyor.Donanımı gayet güzel ve kaliteli.Yani şahsen ben beğendim.max.180 km yapabilme imkanım oldu otoyolda.max 230 görür diyorlar zaten.Arkada dvd film izlenebilmesi için bir lcd ekran var.Torpidonun üstünde ise sıcak-soğuk dolabı bulunuyor.Ataşehirin içinden geçerken insanların ne şekilde baktıklarına şahit oldum,dışarıdan bakıldığında araba ben buradayım diye bağırıyor resmen.

Teşekkürler
    Ali Ferhat Yazıcı

Orjinalden alıntı: warrior sako

bu araç hakkında bildigim vwnin mitsubishidede mevcut olan 2.0dıd 140 ps 310 nm motorun bu araçtada kullanılıyor olması ve amerikan oldugu için konforunun yüksek fakat işçilik ve malzeme kalitesinin vasat olduğudur.

dodge bu motoru avrupa pazarı için vw'den satın alıyor..

onun dışında bana göre araç bir sedan için fazlasıyla sert bir tasarıma sahip ben beğenmiyorum şahsen vede dodge modellerinin iç mekan kalitesi vede işçiliği bir vw kadar değil, ben bikaçını inceleme şansı buldum hiç hoşuma gitmedi açıkcası, kullanılan plastik çok ucuzmuş hissi veriyor, zaten çok şaşırmamalı buna çünkü bu araç 2.4 litre 173hp benzinli motorla amerikada 21.000$ civarından satılıyor, yani ülkemizde satılan baz donanım 1.6 litre kompakt sınıf bir sedan fiyatına satılıyor..
    KULLANICI DENEYİMİ; Galaxy S3 / Galaxy Note 3 Neo / Galaxy Note 3 / Galaxy Note 4 / Galaxy S5 / Galaxy Note 5 / Galaxy J7 Prime / LG G2 / Apple iPad Air 2 / Galaxy Tab S / Galaxy Tab A / LG G Pad 8.3 / Samsung LeveL On / Monster Beats by Dr. Dre Tour / Bose QC25 / Bose QC15 / LG G6

• sadece dodge değil hemen hemen tüm amerikan araçlarının malzeme kalitesi vasattır.

• 2.0 dizel kullanıcılarından yorum bekleniyor. Özellikle yedek parça sıkıntısı olup olmamasını merak ediyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.