Şimdi Ara

Dod'a araba satılır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herkese merhaba , aracımı dod'a satmak istiyorum benim aracın benzer özellikteki ilanlarına baktım gayet fiyatlar tatmin edici amaa kar marjları nedir ne kadar düşükten alıyorlar orasını bilmiyorum tabi. Alacağım arabayı bulduğum için sabırsızlanıyorum.Sahibinden üzerinden araç satılmıyor.Fiyat mı çok geliyor ne oluyorsa bilmiyorum.

Satılır mı Dod'a araç ?

• Sanırım dod daki fiyatları görünce dod aldıgı fiyata satıyor anladınız :)

Öncelikle sizin aracın piyasası 100 bin olsun en iyi şartlarla 90 bine alır , süsler püsler 110 bin yazar pazarlıkla 105 bin.

105 bine alan birisi 5 lira fazla verdim güvenilir sorunsuz araba aldım der.
    Sizde arabayı elden çıkardıgınıza sevinirsiniz.
    Piyasası 100 bin olan arabaya 90-95 bin fiyat biçerler
    95 bine satmazsınız doda 90 bine verir 5 binlira için başım agrımadı, istediğim aracı biran içinde aşcam cabası oluşur.

......
  • Sanırım dod daki fiyatları görünce dod aldıgı fiyata satıyor anladınız :)

Öncelikle sizin aracın piyasası 100 bin olsun en iyi şartlarla 90 bine alır , süsler püsler 110 bin yazar pazarlıkla 105 bin.

95 bine satmazsınız doda 90 bine verir 5 binlira için başım agrımadı, istediğim aracı biran içinde aşcam cabası oluşur.

......

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Sanırım dod daki fiyatları görünce dod aldıgı fiyata satıyor anladınız :)

......
    öyle anlamadığımı yazmıştım aslında :) kar marjı nedir bilmiyorum demiştim ya hani oradaki fiyata göre yüzde 15 20 bile kar varsa gene razıyım ki o kadar olamaz zaten
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Sizden olabildiğince düşük alıp, piyasa degerinin 3-5 fazlasına satma derdindeler.
    Arabada hasar varsa dahada ölü fiyattan alıyorlar.

Aracınızı siz kendiniz satın, er yada geç satılır.
    Zaten piyasa ölü, uygun arabada satılmıyor uygun olmayanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: leon_312

Sizden olabildiğince düşük alıp, piyasa degerinin 3-5 fazlasına satma derdindeler.
    Arabada hasar varsa dahada ölü fiyattan alıyorlar.

Aracınızı siz kendiniz satın, er yada geç satılır.
    Zaten piyasa ölü, uygun arabada satılmıyor uygun olmayanda.
    1.5 ay oldu tık yok valla sahibindende millet 20 25 şahine veriyor. Benim temiz arabam gitmiyor. Evet piyasa ölü orası doğru da ben en iyisi yarın arayayım DOD'u telefonda fiyat veriyolarmış yazılanlara göre
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Aracı görmeden net birsey demezler, zaten sizi uyarırlar gelip kontrol ettiğimizde fiyat degişebilir diye.
    Kagıt üzerinde olmayan fiyatın iddası yoktur. Telde 50 dedi aracı görünce 45 veya 55 dedi telefon saglıklı degil.

Her arabanın nasibi vardır, nasibin sizi bulması gerekiyor buda beklemekten geciyor. Acele etmeyin.

• Aldıkları fiyata satıyor sanmayin.
    Biz daha yeni, maksimum 3 hafta olmuştur.
    2017 focus 1.5 dizel st line otomatik 32-33 kusur binde.
    Leon için verelim dedik, kaç para verdiler tahmin edin?!
    Hatunun arkadaşının esi, seatte çalışıyor, birde gelsinler biz piyasadan alırız, Leon için de uygun fiyat veririz demiş.
    Gittik ki, adam dk bir gol bir. hemen R ye taktı. Dışarıda satmanız sizin daha avantajlı olur. Ben bilmiyorum sanki dışarıda satmayi, sen değil misin piyasadan alırız diyen.
    Doddan ne araba alınır, ne araba satılır. ( Genel olarak konuşmuyorum) bulunduğum yerde ki dodun
    2013 yılında km düşürüp sattıklarını bizzat biliyorum. Arabayı aldıkları km biliyoruz, sattıkların da km kaç olduğunu da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip2018 -- 27 Şubat 2019; 0:43:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: veni60

1.5 ay oldu tık yok valla sahibindende millet 20 25 şahine veriyor. Benim temiz arabam gitmiyor. Evet piyasa ölü orası doğru da ben en iyisi yarın arayayım DOD'u telefonda fiyat veriyolarmış yazılanlara göre

Alıntıları Göster
    Piyasa ölü falan değil. Piyasayi mahvettiler.
    Herkes kafaya göre fiyat yazıyor.
    Şahin 20-25 olmus diyorsunuz, kim alır 20-25 e şahin.
    Serbest piyasa sonuçta da, piyasanın ........ 2011 3008 aracıma 100 bin TL yazayim. Satılır mı?! Satilmaz. Sonra satılmadı diye ağlamamak lazım.
    Focusa yazayım 150 bin tl diye. Olur mu ?!
    Arabalarin piyasasi belli.
    İkinci el araba alacagima, gider garentadan aylık araba kiralarim.
    Şuanda satilanlarin çoğu çöp. Birde utanmadan piyasasının kaç katı para istiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garip2018 -- 27 Şubat 2019; 0:42:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garip2018

Piyasa ölü falan değil. Piyasayi mahvettiler.
    Herkes kafaya göre fiyat yazıyor.
    Şahin 20-25 olmus diyorsunuz, kim alır 20-25 e şahin.
    Serbest piyasa sonuçta da, piyasanın ........ 2011 3008 aracıma 100 bin TL yazayim. Satılır mı?! Satilmaz. Sonra satılmadı diye ağlamamak lazım.
    Focusa yazayım 150 bin tl diye. Olur mu ?!
    Arabalarin piyasasi belli.
    İkinci el araba alacagima, gider garentadan aylık araba kiralarim.
    Şuanda satilanlarin çoğu çöp. Birde utanmadan piyasasının kaç katı para istiyorlar.

Alıntıları Göster
    kim alır mı şahini 20 25 e Hangi ülkede yaşıyorsunuz siz ?

• quote:

Orijinalden alıntı: garip2018

Aldıkları fiyata satıyor sanmayin.
    Biz daha yeni, maksimum 3 hafta olmuştur.
    2017 focus 1.5 dizel st line otomatik 32-33 kusur binde.
    Leon için verelim dedik, kaç para verdiler tahmin edin?!
    Hatunun arkadaşının esi, seatte çalışıyor, birde gelsinler biz piyasadan alırız, Leon için de uygun fiyat veririz demiş.
    Gittik ki, adam dk bir gol bir. hemen R ye taktı. Dışarıda satmanız sizin daha avantajlı olur. Ben bilmiyorum sanki dışarıda satmayi, sen değil misin piyasadan alırız diyen.
    Doddan ne araba alınır, ne araba satılır. ( Genel olarak konuşmuyorum) bulunduğum yerde ki dodun
    2013 yılında km düşürüp sattıklarını bizzat biliyorum. Arabayı aldıkları km biliyoruz, sattıkların da km kaç olduğunu da.
    hangi dod bayi hocam o km düşürüp araç satan? sıkıntıysa pmden söyleyebilirseniz sevinirim

• Piyasa altina verdikten sonra galerici, al satci herkese satılır. Dod tarzı yerler daha cok takastan arac alıyor, nakit karşılığı aşırı öldürür ya da almıyorum der.

• sakın. zamanında 45 bin lira piyasası olan arabaya 35 bin lirayı layık görmüşlerdi. kendimiz 43'e satmıştık
  • bizde herkesin arabası çok değerli, özellikle forumdaki arkadaşların. bakıyorum bi mesajda 0 araç fiyatlarını eleştiren adam başka bir mesajda 2 yaşındaki kendi arabasına arcın 0 fiyatından daha fazla değer biçmiş bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

dod mevzuuna gelirsek, kendilerinden takas düşünmüyorsanız genelde ölü fiyat veriyorlar. hatta şu dönemde hiç almak istemeyebilirler de.

fiyat aldıktan sonra burda paylaşırsanız güzel olur bu arada.

• Ben 2008 den beri iyi kötü araç alır satarım, genelde her sene değişiyorum fakat 2 senedir hevesim kaçtı, piyasanın durumu, milletin ölücülüğü ve şerefsizliği tükendirdi beni, şu saaten sonra zaten galeriymiş dodmuş modmuş hepsine ayarım. Hepsi çakal çukal tipler, kendi üç kuruşluk araçları altın, bizimkiler çöp, 70 binlik arabayı 55e saymalar 80 binlik arabaları takasta 95 göstermeler falan değişik işler.
  • dod fiyatını öğrenip aracınızı dod fiyatı+2000 tl üzerinde ilana koyun iki gün içinde satarsınız aracınızı... malum sitedeki fiyatlara aldanıp sizde o fiyatlara çıkarsanız satılmaz elbette...
  • Dod gibi sistemlerin verdiği fiyatın 3 bin üstüne ilana koyun.

• Mantıksız görünmüyor, kredi vs. derken her yerden kazandıkları için satması kolay araçlara iyi paralar verebilirler. Eli kolu bağlı beklemektense gidip görüşün bence.
  • Ben aracımı dod'a sattım. Neden mi?
    Sahibindene koydum aracı, birisi gelir ekspertiz yapar tüm gününü yer yok almıycam der, birisi yok şu fiyata anlasalim şu gün geleceğim der gelmez vs vs. İnsanın agız kokusunu cekecegime doda 54 bine sattım aracımı. Dod da 58 bine ilana koymus. Ben zaten satsaydım 55 e satacaktım aracı. Bana fiyatı makul geldi ve doda verdim aracı. Ha bu dod olmaz baska bir 2. El sirketi olur fark etmez. Ama 2 3 bine daha fazla satacagım diye günlerinin yenmesi ve milletin agız kokusunu cekmek bana saçma geliyor

• Syntas kullanıcısına yanıt
    Kesinlike katılıyorum. Bende aracımı 2bien tl ucuza takasta vermiştim. Satmakta ayrı bir dert.

• Anlamadığım şey, satamadım arayan soran yok diyorsunuz.
    DOD'un %15-%20 kâr yapması mantık geliyor da acaba malum sitede fiyatı düşürmek mantıksız mı geliyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.