Şimdi Ara

Doctor Who (2005- ) | 12. Sezon Bitti (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.011
Cevap
49
Favori
206.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr LoneLy

quote:

Orijinalden alıntı: -YaLan-

quote:

quote:

6 sezon içerisinde ki en güzel sezonu geride bıraktık.Hal böyleyken hala gelip Russell'i bu konuda övenlere gülüyorum sadece.
    Sonuç bazılarınızı memnun etmemiştir belki ama beni fazlasıyla memnun etti.Hangimizi şaşırtmadı ki Moffat yine?
    Matt Smith'e ayrı bi parantez açmak gerekirse,her bölüm üstüne koyarak geliştiriyor kendini.5.sezonun ilk bölümüyle,6.sezon finali arasında baya kalite farkı var.Izlerken zevk aldığım nadir oyunculardan biri artık.

Amy Pond<3

Artık nasıl beklerim 7.sezona kadar bilmiyorum.

I LOVE YOU MOFFAAAAAAAT I LOVE YOU MOFFAAAAAAT

Oha en iyi sezonmu

Hangi sezon daha güzeldi? Önceden Doctor Who çerezlik diziydi,şimdi dizi kendi tarihinin izlenme rekorlarını kırıyorsa fazla konuşmaya gerek yok.

Beni sakın tenkit etme! Doctor who asla çerezlik dizi olmadı. Herzaman ilk izlediğimden beri losttan sonra 1 numaradır benim için ki ilk 4 sezon kat kat kat daha iyiydi. Zaten dizi 4 ten sonra bam başka bir hal aldı. Sanki başka bir dizi oldu.

haha,ilk 4 sezon daha güzelmiş.bunu inanarak mı söylüyosun? Ben 4.sezonda diziyi bırakmayı bile düşündüm,dizi kendini tekrar ediyordu,dönüp dolaşıp daleklerde buluyorduk kendimizi.Ilk 2 sezon kesinlikle çok güzeldi,ama bi 6.sezon değillerdi onun için burda 4 sezon daha güzeldi diye ahkam kesme. Kendini güldürüyorsun burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

6 sezon içerisinde ki en güzel sezonu geride bıraktık.Hal böyleyken hala gelip Russell'i bu konuda övenlere gülüyorum sadece.
    Sonuç bazılarınızı memnun etmemiştir belki ama beni fazlasıyla memnun etti.Hangimizi şaşırtmadı ki Moffat yine?
    Matt Smith'e ayrı bi parantez açmak gerekirse,her bölüm üstüne koyarak geliştiriyor kendini.5.sezonun ilk bölümüyle,6.sezon finali arasında baya kalite farkı var.Izlerken zevk aldığım nadir oyunculardan biri artık.

Amy Pond<3

Oha en iyi sezonmu

Hangi sezon daha güzeldi? Önceden Doctor Who çerezlik diziydi,şimdi dizi kendi tarihinin izlenme rekorlarını kırıyorsa fazla konuşmaya gerek yok.

Beni sakın tenkit etme! Doctor who asla çerezlik dizi olmadı. Herzaman ilk izlediğimden beri losttan sonra 1 numaradır benim için ki ilk 4 sezon kat kat kat daha iyiydi. Zaten dizi 4 ten sonra bam başka bir hal aldı. Sanki başka bir dizi oldu.

haha,ilk 4 sezon daha güzelmiş.bunu inanarak mı söylüyosun? Ben 4.sezonda diziyi bırakmayı bile düşündüm,dizi kendini tekrar ediyordu,dönüp dolaşıp daleklerde buluyorduk kendimizi.Ilk 2 sezon kesinlikle çok güzeldi,ama bi 6.sezon değillerdi onun için burda 4 sezon daha güzeldi diye ahkam kesme. Kendini güldürüyorsun burda

Asıl sen kendini güldürtüyorsun dizinin bu hale gelmesi hakaret gibi bişey çoğu fana göre. Yeni yetme gibisin şuan gözümde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 2 Ekim 2011; 20:18:43 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amy Pond<3

Oha en iyi sezonmu

Asıl sen kendini güldürtüyorsun dizinin bu hale gelmesi hakaret gibi bişey çoğu fana göre. Yeni yetme gibisin şuan gözümde

fanboyluk yapıyosun farknda değlsin. 5 ve 6. sezonda david olsaydı kesinlkle favorin bunlar olurdu,sen sezon değil david matt tartışması yapıyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of War

Doktorun ismiyle ilgili teorim:

şimdi, doktor hayatı boyunca bu isimden kaçtıysa isminin anlamı pek hayra alamet değildir veya duyunca oha diyeceğimiz bişey olmalı. o yüzden şeytan azrail türü bişey bekliyorum. sonuçta doktor zaman yolculuğu yapıyo. ilk yolculuklarında insanlığın ilk zamanlarına gidip insanlara büyük bi kötülük yapmış olabilir o yüzden binlerce yıl şeytan ismi kötü olarak yayılmıştır. doktor o zamanlar yaptığı kötülüğü telafi etmek için de dünyayı ayrı olarak koruyo olabilir.

ha birde sessizlik meselesi var. şeytanın adını duyunca insanlar bi durur sessizlik olur korkar bu durumu da öyle açıklayabilirler belki.

ne düşünüyosunuz

aslında şöyle bir durum var,

sadece okudum bilmiyorum fakat eski seride doktor evrenin başlangıcına gitmiş yanlışlıkla ve resmen evreni berbat etmiş.zar zor da geri toparlamış.yani ilk anla alakalı bir şeyler olabilir haklısın fakat bunu(eski serideki olayı) bilmeyen izleyiciler var sonuçta.nasıl yaparlar artık bilemiyorum.

dizinin artık farklı olması konusunda,

asıl ilk 4 sezon dizi daha farklıydı.doctor who yapısı gereği bir sürü part'lık olaylardan oluşur.doktor onu çözer,sonra yeni bir olaya geçer.diziyi farklı yapan davies'tir,moffat ise seriyi orijinaline döndürmüştür."matt'e ısınamadım." veya "olayları beğenmedim." diyebilirsiniz fakat sırf david tennant fanatikliğinizden dolayı böyle ilginç söylemlerde bulunmayın,komik oluyor.

gözümde muamma tek bir nokta kaldı,

6x1'de doktor gerçekten ölmüş müydü?yani sonradan mı değiştirdi?yoksa hep en baştan beri teselecta'nın içinde miydi?yani sabit noktayı kandırdı mı kandırmadı mı?

bir de yeni yetme falan demiş,biz kalkalım bence beyler.ayrıca o çoğu fan kim bana gösterir misin?insanların tek hayal kırıklığı moffat'ın über karışık bölümlerinden sonra doktor'dan böyle basit ama etkili bir çözüm görmekti.ki bu da iyi oldu bence çünkü çoğu insan seriyi artık anlamakta zorlandığından şikayet ediyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 2 Ekim 2011; 20:25:57 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amy Pond<3

Oha en iyi sezonmu

fanboyluk yapıyosun farknda değlsin. 5 ve 6. sezonda david olsaydı kesinlkle favorin bunlar olurdu,sen sezon değil david matt tartışması yapıyorsun.

Belki ama moffat da kendi egosunun tatmin ediyor. Adam resmen diziyi ilk 4 sezondan kopardı. Ne Torchwood ne Unit ne Martha ne Donnanın babası var hiç rose'un lafı geçmedi. Hatta adam kendine yeni dalekler yaptı. Bu bile nefret etmeme yeter

• quote:

Orijinalden alıntı: ballrry

6x1'de doktor gerçekten ölmüş müydü?yani sonradan mı değiştirdi?yoksa hep en baştan beri teselecta'nın içinde miydi?yani sabit noktayı kandırdı mı kandırmadı mı?

Bu olayı bende tam anlayamadım, başka bir forumda aldığım cevap;

quote:

Ölen zaten Tesselecta idi, her zaman öyle oldu, öyle olacak.
    Sabit noktanın kendisi oydu zaten, River Tesselecta'yı öldürmeyerek zamanı bozdu.
    (daha güzel kelime bulamadım :) )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMoE -- 2 Ekim 2011; 20:34:05 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RollingStar

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Galifianakis

quote:

şimdi, doktor hayatı boyunca bu isimden kaçtıysa isminin anlamı pek hayra alamet değildir veya duyunca oha diyeceğimiz bişey olmalı. o yüzden şeytan azrail türü bişey bekliyorum. sonuçta doktor zaman yolculuğu yapıyo. ilk yolculuklarında insanlığın ilk zamanlarına gidip insanlara büyük bi kötülük yapmış olabilir o yüzden binlerce yıl şeytan ismi kötü olarak yayılmıştır. doktor o zamanlar yaptığı kötülüğü telafi etmek için de dünyayı ayrı olarak koruyo olabilir.

ha birde sessizlik meselesi var. şeytanın adını duyunca insanlar bi durur sessizlik olur korkar bu durumu da öyle açıklayabilirler belki.

ne düşünüyosunuz

Yok yahu niye öyle bir ismi olsun time lord olduğu için alakasız olur

adı şeytandan gelmiyo zaten. şeytan adı doktordan geliyo olabilir diye düşündüm. yani doktorun adını şeytan koymuş annesi insanlara kötülük yaptı diye şeytan kötü olarak algılanmış insanlarca

Senin mantığınla düşünürsek Doctor'un adının Lucifer olması lazım.

lucifer olur,devil,evil kötülüğü çağrıştırıcak bişey.yoksa ismini hasan hüseyin gibi bişey olsa niye kaçsın adından utanıcak hali yok. adının anlamından dolayı diye zannediyorum

beyler ismin bu olduğunu nerden çıkarttınız? The End Of The Time bölümünde doctor adını kreş gibi bir yerde seçtiğini onaylıyor The Master ile birlikte. kreşe gidene kadar kendi ismiyle sadece ailesi hitab ediyordur diye düşünüyorum. Kreşte insanları iyileştiren "Doctor" adını seçince her zaman bunu kullanmaya başlamış.

• quote:

quote:

ne düşünüyosunuz

aslında şöyle bir durum var,

dizinin artık farklı olması konusunda,

asıl ilk 4 sezon dizi daha farklıydı.doctor who yapısı gereği bir sürü part'lık olaylardan oluşur.doktor onu çözer,sonra yeni bir olaya geçer.diziyi farklı yapan davies'tir,moffat ise seriyi orijinaline döndürmüştür."matt'e ısınamadım." veya "olayları beğenmedim." diyebilirsiniz fakat sırf david tennant fanatikliğinizden dolayı böyle ilginç söylemlerde bulunmayın,komik oluyor.

bir de yeni yetme falan demiş,biz kalkalım bence beyler.ayrıca o çoğu fan kim bana gösterir misin?insanların tek hayal kırıklığı moffat'ın über karışık bölümlerinden sonra doktor'dan böyle basit ama etkili bir çözüm görmekti.ki bu da iyi oldu bence çünkü çoğu insan seriyi artık anlamakta zorlandığından şikayet ediyordu.

Russel diziyi daha güzel yaptıysa onun fan boyluğunu yapmak kötü bişey değildir ve kimseyi gülünç duruma düşürmez. Bazen Herşey herzaman orjinal olunca güzel olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenth Doctor -- 2 Ekim 2011; 20:37:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

quote:

quote:

Sabit noktanın kendisi oydu zaten, River Tesselecta'yı öldürmeyerek zamanı bozdu.

mantıklı düşünmüş fakat şöyle bir nokta var:

bölüm sonunda gördüğümüz amy ve rory benim anladığım kadarıyla gölde doktor'un ölümünden sonra eve gelen amy ve rory.bunu ise şuradan anladım,evlerinin bahçeleri var.the god complex'in son sahnesinde -yanlış hatırlamıyorsam- kamera üstten çekime doğru geçiyordu ve doktor'un hediye ettiği evin aslında banliyo mahallesinde olduğunu,evlerin bahçelerinin olmadığını görüyorduk.demek ki amy the god complex'ten sonraki zamanda değil,ilk bölümden sonraki bir zamanda.fakat ilk bölümde o ikisinin kafeye gidip sonradan genç doktor'la beraber 7. bölüme kadar maceralar yaşadığını gördük.demek ki ilk bölümde zamansal değişiklikler olmuş.biraz garip açıkladım,umarım anlayabilmişsindir.

yeni dalekler hakkında,

gördüğümüz ilk ilginç dalek değil bunlar,mesela eski seride iyi bir dalek vardı,doktor'a yardım ediyordu falan.adam niye kendi egosu için değiştirsin?

edit:

quote:

Russel diziyi daha güzel yaptıysa onun fan boyluğunu yapmak kötü bişey değildir

sana göre davies daha güzel yapmış olabilir,ben ona bir şey demiyorum zaten.onu güzel buluyorsan onu övmen doğal bir şey zaten,yapma da demiyorum.sadece "davies'inki gerçek doctor who'ydu,moffat onu bozdu." demek yanlış bir şey çünkü asıl moffat'ınki orijinal doctor who'dur.bunu söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 2 Ekim 2011; 20:38:18 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gncl1905

quote:

quote:

mantıklı düşünmüş fakat şöyle bir nokta var:

bölüm sonunda gördüğümüz amy ve rory benim anladığım kadarıyla gölde doktor'un ölümünden sonra eve gelen amy ve rory.bunu ise şuradan anladım,evlerinin bahçeleri var.the god complex'in son sahnesinde -yanlış hatırlamıyorsam- kamera üstten çekime doğru geçiyordu ve doktor'un hediye ettiği evin aslında banliyo mahallesinde olduğunu,evlerin bahçelerinin olmadığını görüyorduk.demek ki amy the god complex'ten sonraki zamanda değil,ilk bölümden sonraki bir zamanda.fakat ilk bölümde o ikisinin kafeye gidip sonradan genç doktor'la beraber 7. bölüme kadar maceralar yaşadığını gördük.demek ki ilk bölümde zamansal değişiklikler olmuş.biraz garip açıkladım,umarım anlayabilmişsindir.

yeni dalekler hakkında,

gördüğümüz ilk ilginç dalek değil bunlar,mesela eski seride iyi bir dalek vardı,doktor'a yardım ediyordu falan.adam niye kendi egosu için değiştirsin?

edit:

quote:

Russel diziyi daha güzel yaptıysa onun fan boyluğunu yapmak kötü bişey değildir

sana göre davies daha güzel yapmış olabilir,ben ona bir şey demiyorum zaten.onu güzel buluyorsan onu övmen doğal bir şey zaten,yapma da demiyorum.sadece "davies'inki gerçek doctor who'ydu,moffat onu bozdu." demek yanlış bir şey çünkü asıl moffat'ınki orijinal doctor who'dur.bunu söylüyorum.

Bu arada o bahsettiğin partlara bölme kriterini Russel daha çok yapıyordu bence

• benim part'lara bölmeden kastım tıpkı şimdiki gibi tek bir olay üstünden uzun uzun bahsetmek.ana konuyla alakası olmayan 2 bölümlük olaylar yapmak değil bahsettiğim.yoksa kağıt üstünde bakarsak sen haklısın tabii,davies'te daha çok 2 bölüm vardı.

• Bence 6x1'deki sabit nokta değişti. Gerçi Doktor hep sabit nokta değiştirilemez diyordu ama Doktor yalan söyler.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Amy Pond<3

Oha en iyi sezonmu

Belki ama moffat da kendi egosunun tatmin ediyor. Adam resmen diziyi ilk 4 sezondan kopardı. Ne Torchwood ne Unit ne Martha ne Donnanın babası var hiç rose'un lafı geçmedi. Hatta adam kendine yeni dalekler yaptı. Bu bile nefret etmeme yeter

Martha,Donna,Rose...

Bunların lafının niye geçmediğini hala kavrayamadıysan,gözlerinle değil başka bi yerinle izliyorsundur diziyi.
    Doktor zaten kendini suçlu hissediyor,yanındakilere verdiği zararlardan dolayı.
    Bide onları hatırlayıp kendini daha mı kötü hissetsin? Daha dünki bölümde Rose'un ev ödevlerine yardım edebilirim demedi mi? Hani Rose lafı geçmiyordu?

Torchwood ile Doctor Who'yu ayıran da Russell'dir Moffat değil,biraz araştırmanı öneririm.
    Önceden Torchwood ile Doctor Who stüdyoları yanyanaydı bunu da göz önünde bulundurmakta fayda var.

Aile dizisi mi izliyoruz yoksa bilim-kurgu dizisi mi? Doktor'un aşık olması kadar saçma birşey olamaz.
    Adam kendi öz torunundan bile bahsetmiyor,Rose,Donna,Martha kimki Doktor için?
    Klasik seriye azbuçuk göz attıysan,aile bireylerine ağırlık verilmediğini görürsün.Doktor'un tüm yardımcılarının en az anne-babasını gösterdi Russell.O da yetmedi Donna'nın dedesini bile gösterdi,yuh artık.

Yeni yetme gibi gözüken de sensin,kaç kere Gallifrey Base'e girip yorumları okudun? Kim şikayetçiymiş Doctor Who'nun yeni hâlinden?
    Yaş ortalaması 10-15 olan forumlardaki yorumları ciddiye alıyorsan orasını bilemem.

Tartışmayı uzatmış gibi gözükebilirim ama ben kendi fikrimi söylerken sen laf attın bana ilkönce,diğerlerinin fikrine saygı duyarsan o saygıyı aynı şekilde biz de sana gösteririz.

İyi akşamlar.

• -YaLan-(Konu uçup gitmesin diye böyle yazıyorum)

MrLonely'e katılıyorum 5.sezondan önce en azından önceki yol arkadaşlarının isimlerini bir kere söylüyordu fakat şu ana kadar sadece Rose'u kullandı(oda bu bölüm) ayrıca diğer gezegenlerede çok gidiyorlardı ama 5.sezondan sonra nerdeyse onuda hiç göremedik.

• ki ayrıca unit'in(martha ve mickey'de unit'te çalıştığı için unit lafı geçince hâliyle o ikisi de anılmış oluyor) lafı da geçti.doktor dorium'un kafasını tardis'e getirip lethbridge stewart isminde birisini arıyordu.kendisi kısaca özetlemek gerekirse unit'in kurucularından birisiydi,ayrıntılı bilgi isteyen şuradan bakabilir:

rose ve jack'te(jack'ten bahsedildi mi de torchwood akla gelir oldu artık) geçti bu bölümde.donna hakkında ise bir şey söylenmesi imkansız şimdilik.yani sanki son bir kez göreceğiz gibime geliyor fakat şimdilik hatırlamıyor doktor'u.

bir de torchwood ile doctor who gerçekten ayrı diziler oldu artık.torchwood'un miracle days bölümlerini izlemedim ama sanırım dünya'da bir sorun varmış,kimse ölmüyormuş(merak etmeyin spoiler değil,daha ilk bölümün başında gözüküyormuş bu) fakat closing time'da doktor dünya'ya gittiğinde bir sorun falan yoktu.senaryolarını ortak yazmıyorlar aynı evrende geçmelerine rağmen.artık sadece jack karakteri doctor who ile bağlantılı.kısmetse de gelecek 7. sezonda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 2 Ekim 2011; 21:40:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

-YaLan-(Konu uçup gitmesin diye böyle yazıyorum)

MrLonely'e katılıyorum 5.sezondan önce en azından önceki yol arkadaşlarının isimlerini bir kere söylüyordu fakat şu ana kadar sadece Rose'u kullandı(oda bu bölüm) ayrıca diğer gezegenlerede çok gidiyorlardı ama 5.sezondan sonra nerdeyse onuda hiç göremedik.

Yol arkadaşlarının ismini söylese dizi daha mı güzel hale gelecek? Nerelere takılıyorsunuz anlamıyorum gerçekten sizi.
  • sezon finali oalrak zayıf bir bölümdü.
    "doctor who" mu? allahım espriye bak ya. naptın sen moffat

ama diğer yandan düşününce doktor gerçekten isminden kaçıyorsa bu ciddi bir durumdur.

doctor un bir şekilde silence ları aldatacağından emindi zaten birçok kişi. ama bunu fleshler vasıtasıyla yapacağını düşünüyorduk. farklı bir şekilde olması güzel oldu.

quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

quote:

Orijinalden alıntı: Zaman Ötesi

sezon sonuyla ilgili

Sanırım doctor who nun 2005 serisi içindeki en karizmatik hareketlerinden birini yaptı bu final bölümünde doctor
    bara girip barmene birini soruyor
    o da burada olduğunu nereden çıkardın gibi bir söz söylüyor
    ardından dalek parçasını masa üzerine koyuyor Doctor

diğeri de 3. sezonda family of blood bölümü sonundaydı
    - o hiç kaçmaya çalışmadı, sadece bize nezaket gösteriyordu

Bence dizideki en karizmatik hareket Doktor'un elini şıklatarak Tardis'i açmasıydı(River Song ile ilk karşılaşmasıydı ve Davidcığım oynuyordu o bölümde )

bu konuda melihcskn ye katılıyorum. en karizmatik anıydı doctor un

@ballrry

evet. jack artık sadece karakter olarak bağlı doktor who ya. konu olacak torchwood un 4. sezonu çok farklı bir yere gitti ve 5. sezonda aynen o çizgide devam edecek gibi duruyo.sezon finali onu işaret ediyordu.

• şimdi bunlar cidden 11 tane doktor mu değiştirdiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bu Böyle Olmaz

şimdi bunlar cidden 11 tane doktor mu değiştirdiler

Evet,neden şaşırdın ki?
  • olayları kendimce kabaca bir kronolojik sıraya koydum.

-doktor hoplaya zıplaya zamanda yolculuk yapmaya devam ediyordu.

-ardından bir zarf ile davet aldı ve amerika'ya gitti. orda amy, rory ve river'ın da davet aldığını gördü. tabi amy,rory ve river doktorla buluştuklarında daha az önce öldüğü için şaşırmışlardı sonradan durumu anladılar vs.vs. yine olaylar gelişti.

-daha sonra tardis'te kendini kontrol ettiğinde ölüm tarihinin 22 nisan 11 olduğunu gördü. (buna ilk baktığı bölüm hangisiydi ve öleceğini nasıl öğrenmişti net hatırlamıyorum. ama sezonun ilk bölümlerindeydi işte.)

-o da durumu çözmeye çalıştı. 22 nisan 11 amerika'ya davet aldığı tarihti.

-daha sonra muhtelen o daveti kimden aldığını öğrenmek için bir araştırma yaptı ve 200 yıl sonraki kendinden olduğunu buldu ve o tarihte ölecek olanın da 200 yıl sonraki halinin olacağını anlamış oldu. (bu iki madde dizide işlenmedi ben uydurdum.)

-sonra da bu olayı araştırırken zarar görmemeleri için amy ve rory'den ayrıldı.

-o mavi zarfları bu sırada gönderdi. closing time'da nerden aldığını görmüştük.

-200 yıllık süreci neden ölecek olduğunu araştırmakla geçirdi. sessizliğe çalışanlarla konuşması vs vs.

-bu araştırma sırasında o adını hatırlayamadığım adaletin koruyucusu robotumsu şey ile durumu ayarladılar.

-tam herşey olacakken yani doktor ölümü kandıracakken river da kendince doktoru kurtarmak için onu vurmadı.

-böylece zamanın ölümü başlamış oldu.

-tüm tarih aynı anda yaşanmaya başladı.

-charles dickens bbc'de canlı yayına konuk oldu, doktor roma imparatoru churchill'in kahini oldu vs vs.

-daha sonra amy'nin gelip doktoru kurtarması ve bu bölümdeki olaylar doktor sonunda river'a durumu bildirip ölüm anını düzeltti ve tüm tarihin aynı anda yaşandığı gerçeklik hiç olmamış gibi oldu. ve işlem tamam.

benim anladığım ya da anlamadığım herşey bu.

ama şu kısım tutarsız görünüyor tabi.

doktor daveti gelecekteki halinden aldığını öğrendiyse o gün geldiğinde neden tekrar geçmişe o mektubu gönderme ihtiyacı hissetsin. belki wibbly wobbly timey wimey olayları yüzündedir deyip geçelim. gerçi gelecekte daveti göndermese geçmişte doktor amerika'ya hiç gitmemiş olurdu. o zaman tutarsızlık kendini ortadan kaldırır. tamam olmuş gibi oldu.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.