|
Ben önemli olayları anlatırım, hem de büyük keyifle anlatırım anlatmasına ama spoiler vermek istemem. Aslında 12. sezonun son bölümü ve sonrası için yazdığım mesajlara bakılabilir. Zaten 12x(bilmem kaçıncı bölüm) notunu koyuyorum mutlaka ama aslında spoiler da vermek istemiyorum. Size 12. sezonun son bölümünü izlemenizi öneririm. 13. sezonun "arc"ı bütün bir sezon. Arada o "filler" bölümler yok ama oradan da zaman tasarrufu isterseniz 13. sezonun son bölümünü yani 6. bölümünü izlemenizi de tavsiye ederim. Ondan sonra Jodie'nin son bölümü zannedersem adı "The Power of the Doctor" idi, onu da öneririm. Kıymetli yerleri çok ama ben yine de yazayım. Günah benden gitti (dediğim gibi izlemenizi de öneririm). Yazdım diye ille de okumak zorunda değilsiniz, siz değil başkası da okuyabilir yani. Spoiler,mesajı görmek için tıklayın.Belki unuttuğum, yanlış hatırladığım, hatta uydurduğum detay bile olabilir ama diziyi aktif olarak burada takip eden tek kişi olduğum için yapacak bir şey yok < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

Hızlı