Bildirim
Dockers ve Lumberjack orjinal 79 tl

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biri çıkıp demez ki şimdi kardeşlerim yollayın ücretini ben size burdan alayım alayım kargolayım diye -
iş güç çoluk çoçuk ben yapapmam inan zaten ayak numaram 40 ihtiyacım varken üzüldüm alamadım arkadaşlarım gözümün içine baka baka ))) 3 çift aldılar hayırlısı peşin fiyatına karta taksidide cabası belki faydası olur geç yazdım ama vaktim ancak oldu -
İyiymişte üsküdardan oraya kim gidecek yaw :(
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aksaray Aksaray hadi Aksaray kalkıyor hadi Aksaraaay!
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Kalıpları nasıldır? Normalde 42 numara giyiyorum. Eğer 43 olur derseniz yarın uğrarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yerlinin çakması olamayacağı için doğal olarak "orjinal"
bkz: ziylan grup -
3 sene aldığım dockers by gerli botu halen giyiyorum bu fiyata alınır ama bot her sene alınan bir şey değil yağmurlu havalarda sıkıntı yaratacak bir bot değilde bu seneki kar yağışlarında su aldı bence çabuk sıkılan bir tip değilseniz Cat,Timberland v.b. bakılmalı
Zaten orijinali çakma (gibi) olan ürünler için "orjinal" diye konu açılması biraz komik olmuş. -
lumperjack botu flo dan 60 tl ye çoktn aldık -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgehankalkan
Kalıpları nasıldır? Normalde 42 numara giyiyorum. Eğer 43 olur derseniz yarın uğrarım.
Bende 42 giyiyorum merak ettim kalıplarını nasıldır acaba dockers ve lumberjack kullanan arkaşlar kalıp farkı varmıdır, boşuna gitmiyelim -
quote:
Orijinalden alıntı: grkankot2
lumberjack iyidir de dockers by gerli olmasın ?
lumberjack eskiden iyiydi. flo satın aldıktan sonra kendi ayakkabılarına benzetti onları da. ben bir tane aldım. ayakkabı cik cik ötmeye başladı. bir ay sonra gittim, bilmemnesi kaymış fişini istiyorlar. hotiç ve yeşil 1 sene kullandığım ayakkabıya fişsiz ücretsiz onarım yaparken flo'nun bu muamelesinden sonra bir daha kapısından girmem. -
quote:
Orijinalden alıntı: olcay343434
selam ender mağazası aksaray şubesinde 43-44-45 numaralı Dockers ve Lumberjack orjinal kışlık botlar fiyatları 79 tl eğer ilk defa burdan alışveriş yapıyorsanız % 1o bir indirim daha yapıyolar ve kartada vade farksız indirim gitmekte fayda var sebeblenen yazarsa memnun ourum
eyvallah kardeşim
1 tane jack bot aldım 80 tl
tanesi 50 tl den pierre cardin ayakkabı aldım 3 renk süper modeller
bu markada 99 tl nin altında ayakkabı bulamamıştım oda kötü modellerdi
çok ilgi görmedi bu konu ama yılın ilk 3 ayakkabı fırsatlarına girer
birçok üründede %50 indirim var ender mağzalarında beklenmeyecek bir performans
devam ediyor istanbulda şişli - aksaray ve bakırköy şubeleri var
depodan yenilerini çıkarırlar vakti olanlar uğrasın mutlaka alacak birşeyler bulurlar
aykkabı harici birçok üründede gerçek %50 indirim vardı
-
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
Marmaraya bin yenikapıda in 150 metre aksaraya doğru yürü yusufpaşa tramwaya giderken solda kalıyor kocaman mağaza. Üsküdardan ulaşman yarım saat
quote:
Orijinalden alıntı: beyinsis
quote:
Orijinalden alıntı: grkankot2
lumberjack iyidir de dockers by gerli olmasın ?
lumberjack eskiden iyiydi. flo satın aldıktan sonra kendi ayakkabılarına benzetti onları da. ben bir tane aldım. ayakkabı cik cik ötmeye başladı. bir ay sonra gittim, bilmemnesi kaymış fişini istiyorlar. hotiç ve yeşil 1 sene kullandığım ayakkabıya fişsiz ücretsiz onarım yaparken flo'nun bu muamelesinden sonra bir daha kapısından girmem.
Fişini tabi ki isteyecekler. Niye bu durumu kötü muamele olarak gördünüz ki? Bir tek Flo satmıyor Lumberjack marka ürünleri. Satan internet firmaları da mevcut. -
Ben geçen hafta Kadıköyde distribütör mağazasına gittim. Çok güzel ürünler vardı fiyatlarıda makul, site adresini de vereyim isteyen bakabilir
http://www.fargos.com.tr/
Geçen hafta ilk üyelere 20Tl indirim de veriyordu, -
quote:
Orijinalden alıntı: olcay343434
selam ender mağazası aksaray şubesinde 43-44-45 numaralı Dockers ve Lumberjack orjinal kışlık botlar fiyatları 79 tl eğer ilk defa burdan alışveriş yapıyorsanız % 1o bir indirim daha yapıyolar ve kartada vade farksız indirim gitmekte fayda var sebeblenen yazarsa memnun ourum
1. floda 50 tl civarına geldi 1+1 ile, tamam şimdi yoktur ama ederi 50 60 bunların
2. klasik olacak ama, orjinal dockers değil onlar, dockers by gerli, e bu markanin da zaten çakması yapılmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: AvriL<3
Arabam ile atarım seni oraya tatlım
bir kişide sebeblense çok memnun oldum en azından birilerine faydası olmuş güle güle kullan dostum -
çakmanın merkezi aksaray
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- beşler nostalji sucuk
- atasun optik numaralı gözlük kampanyaları
- bim çiğköfte fiyatı
- bim parfüm erkek
- bim soğuk baklava
- seks hikayeleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X