Şimdi Ara

Dock Almalı mıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 4 aydır ip4s kullanıyorum ve uzun zamandırda almayı düşündüğüm şeylerden birisi de dock sizce işe yarar fazla pahalı olmayan bir dock önerirmisiniz birde izmirdeki bir elektronik alışveriş merkezinde Breyton IP-7-AP marka ve Breyton DS-955 marka iki tane dock gördüm bunları daha önce kullananınız var mı? şimdiden teşekkürler

• ben önceden hepsiburada'dan almıştım da pek bir işime yaramamıştı, şarkı falan pc'den dinlediğim için ama böyle şarkı dinliyorsan ya da şarj ederken hep gözünün önünde olmasını istiyorsan alabilirsin :D
  • geçen media markt ta bende gördüm onları. bi ara şeytan benide dürttü ama almadım. zaten benim gibi vapor tarzı kılıf kullanıyorsan tam oturmuyor. bence gereksiz yinede sen bilirsin
  • vapor tarzı kılıf kullanmıyorum ve şarj kablosu falan zaten kısa zor oluyor her seferinde şarja tak kabloyu çıkar falan hem kablolardan kurtulurum peki önerebileceğiniz marka model var mı?
  • gereksiz birşey.. bende apple universal dock almıştım uzaktan kumandalı.. logitech z5500`e bağlı durumda ama hiçç kullanmıyorum.. boşu boşuna birsürü para verdiğimle kaldım..
  • bu niyet bende de oluştu ama sanırım herkes bi ara heveslenip geçmiş. bende almıyım hiç en iyisi
  • Ben de bi ara heveslenip almistim amerikadan ama hevesim cabucak söndü sonra sattim zararina. Almani tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    A 180cdi almalı mıyım ?
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlarınız için teşekkür ederim bugün gittimhttp://www.sony.com.tr/product/hmi-ipod-speaker-docks/icf-ds15ip linkteki docku aldım memnunum gayet iyi sesi var
  • hayırlı olsun türkiyede gerçekten çok pahalı docklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cruzeci

yorumlarınız için teşekkür ederim bugün gittimhttp://www.sony.com.tr/product/hmi-ipod-speaker-docks/icf-ds15ip linkteki docku aldım memnunum gayet iyi sesi var

Hayirli olsun. Sony kaliteli tercih olmus.

Ben de almayi dusunuyorum, ozellikle iPhone 4 cihazimin Airplay destekli olmamasi gercekten cok kotu. Eger olsaydi iste ozaman Apple TV alir, cihazi ekranini TV'ye Airplay ile tasirdim.

Simdi bende dock almayi dunusuyorum ama kesinlikle AV Component/Composite cikisli olmasi sart. Cunku iPhone dock'ta iken ayni zamanda TV'ye baglamak istiyorum boylece sarj bitme sorunu olmayacak.

Eger bu gibi dock'a sahip arkadaslar varsa tecrubelerini paylasirlarsa cok memnun olurum. Uzun zamandir Airplay'in iPhone 4'e gelmesini bekledim ama JB dunyasinda kimse bu olaya deginmedi. Displayout + kablolarla devam :(

• quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

yorumlarınız için teşekkür ederim bugün gittimhttp://www.sony.com.tr/product/hmi-ipod-speaker-docks/icf-ds15ip linkteki docku aldım memnunum gayet iyi sesi var

Ben de almayi dusunuyorum, ozellikle iPhone 4 cihazimin Airplay destekli olmamasi gercekten cok kotu. Eger olsaydi iste ozaman Apple TV alir, cihazi ekranini TV'ye Airplay ile tasirdim.

Simdi bende dock almayi dunusuyorum ama kesinlikle AV Component/Composite cikisli olmasi sart. Cunku iPhone dock'ta iken ayni zamanda TV'ye baglamak istiyorum boylece sarj bitme sorunu olmayacak.

Eger bu gibi dock'a sahip arkadaslar varsa tecrubelerini paylasirlarsa cok memnun olurum. Uzun zamandir Airplay'in iPhone 4'e gelmesini bekledim ama JB dunyasinda kimse bu olaya deginmedi. Displayout + kablolarla devam :(

ben 4s kullanıyorum airplay destekli hoparlör baktım ilk ama fiyatı 1000 tl nin üstündeydi onun yerine 1 tane daha iphone almak daha mantıklı olur

evde samsung smart tv kullanıyorum iphone u hdmi ile tv ye bağlayabiliyormuyuz hocam ?

Edit: ayrıca kablolardan bende rahatsızım o yüzden dock aldım umarım birdaha kablo kullanmam ev kablo doldu :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cruzeci -- 19 Mayıs 2012; 20:45:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TR Ramon

quote:

ben 4s kullanıyorum airplay destekli hoparlör baktım ilk ama fiyatı 1000 tl nin üstündeydi onun yerine 1 tane daha iphone almak daha mantıklı olur

evde samsung smart tv kullanıyorum iphone u hdmi ile tv ye bağlayabiliyormuyuz hocam ?

Edit: ayrıca kablolardan bende rahatsızım o yüzden dock aldım umarım birdaha kablo kullanmam ev kablo doldu :D

Sirf kablolardan kurtulmak bir yana, iPhone elimde iken ekrani TV'ye KABLOSUZ tasimam bir yana (=

Tasiyabilirsiniz. Eger orijinal Apple veya Apple tescilli kablo ise Jailbreak yapmadan sadece birkac uygulama/icerigi ekrana tasiyabilirsiniz.

Jailbreak'li iseniz cihaz ekranini oldugu gibi her turlu TV'ye tasiyabilirsiniz. Her turlu uygulama/icerigi hatta kilit ekranini bile tasirsiniz (=

Bunun icin DisplayOut kurmaniz yeterli.

Kablonuz original degilse ayrica Resupported 4 kurmaniz gerekir.

"iPhone 5" beklemekten baska secenegim suan yok gibi. Apple TV 3 ise simdiden almayi dusunuyorum, en azindan icerigini kurcalarim. Tabi Apple TV 3 JB destegi suan icin yok ama sanirim ilerde cikacak...

• Arkadaşlar hediye geldi resimdeki dock ihtiyacı olan varsa bendekinin rengi siyah ve yurtdışı ürün.http://forum.donanimhaber.com/m_62125412/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62125412

Dock Almalı mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: AgustaMangusta

Arkadaşlar hediye geldi resimdeki dock ihtiyacı olan varsa bendekinin rengi siyah ve yurtdışı ürün.http://forum.donanimhaber.com/m_62125412/mpage_1/f_/key_//tm.htm#62125412

Dock Almalı mıyım?

1399 TL

• gereksiiiz
  • almamalısın canım
  • şöyle bir konu açmıştım,
    bakın,
    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=60254867&p=1#60254867
    faydası olacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.