Şimdi Ara

Doblo hakkında! Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar elimizde 2007 model doblo 1.3 multijet active var. Araç tek kapılı ve 235.000 kmde. Km sine göre motor yıpranmış durumda değişen vs var tek tük. Toplamda 12.000 TL hasar kaydı var. Biz de 2. el 2014te almıştık alan kişi yapmış kazalari. Şimdi Yatağanda bi galeride 2012 1.3 multijet safeline bulduk (linki sona bıraktım). Şimdi galerici takasa razı durumda. Ya aracın üstüne 25.000 TL verin diyor ya da bu ilandaki aracı 42.000 TL ye bırakırım diyor. Sizce ne yapmalıyız? Aracı alıp elimizdekini 15.000 TL üstüne satabilir miyiz acaba? Görüşlerinizi bekliyorum arkadaşlar

www.sahibinden.com
    Fiat Doblo Combi İkinci El Minivan, Panelvan ve Camlıvan, Sıfır Satılık Van grubu husisi ve ticari araçlar sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-ballioglu-otomativden-cift-surgu-doblo-608264817/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flegga34 -- 7 Mart 2019; 19:52:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bide şöyle bişi söylemek istiyorum yakın çevrede doğanı 18e torosu 16ya alan var. Bunların yaninda 15 çok ucuza gidicek diye düşünüyoruz onun için ikilemde kaldik arkadaşlar

• Sizin araç kaç model

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    2007 model hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yerinizde olsam kendi aracımı yaptırdım. 15 e satıyorsanız ben alayım.

• Lokey L kullanıcısına yanıt
    Hadi ya böyle mi düşünüyorsunuz hocam. Hasar kaydı korkutuyor bizi gören kaçar satamayiz diye. Hazır alıcı var diye böyle düşündük. Gerçekten piyasası varsa bunu kendimiz satalim diğerini 40a alalım diyoruz

• flegga34 kullanıcısına yanıt
    Hocam delirdinizmi ya yazık günah ne olmuş 12 bin hasar kaydından şaseler temiz airbaglar aktifse ben alayım 15 e dert etmeyin hatta dua bile ederim. temiz birine benziyorsunuz gönlüm el vermedi cidden yoksa işinize karışmak haddime değil. Tofaş olmuş 16 bin ki. Tofaştaki hasar kaydına bakıyor ki?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic hakkında yardım
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sizin düşünceniz de doğru yarın satmaya kalksan 12 bin hasar kaydı var satması zor olur

• Yorumlarınız ve fikirleriniz değerli onun için açtım konuyu. Araç piyasasını bilmiyorum. İlanlara baktım her fiyattan araç var doblo için. Burda illaki tecrübeli işinin ehli vardır diye düşünüyorum. Doğan toros için hasar kaydının H'sini soran olmuyo kaç yıllık araçlar sonuçta ancak bu araç için durumlar değişiyor dikkat eden çok olur diye tahmin ediyorum

• 235 binde motor biter mi yaw hele multijet siz aracı satmak işin bahane arıyorsunuz hasar kayıt falan bu krizde almak satmak sıkıntılı bekleyin aracı yaptırabiliyorsanız yaptırın devam edin.

• Zor karar hocam siz aracı ne amaçla kullanıyorsunuz arac işinizi görüyorsa diğer arkadasların dediği gibi araç toplanadabilir motor yapılabilir iyi işçilikle bi bu kadar km daha yapar

• Hocam araç babamın. Babam köyde yaşıyor. Arkaya yeri geliyo yük koyuyo İzmire malzeme almaya gidiyo hayvanlar için yem koyuyo. Yani doblo tarzı olmayan araçları bakmıyoruz bile. Fiorino falan çok küçük bagaji

• Lokey L kullanıcısına yanıt
    Durum bu hocam. Direkt büyük kaza yapmamış diye düşünüyorum. Kırık kırık hasar almış araç Doblo hakkında! Yardım!

• Up

• Up

• D3 kasa E5 motor Doblo bakmanızı öneririm. O paraları bir önceki kasaya bağlamayın. Hem kasa değişir, hem içi daha ferah olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ms2947

D3 kasa E5 motor Doblo bakmanızı öneririm. O paraları bir önceki kasaya bağlamayın. Hem kasa değişir, hem içi daha ferah olur.
    Dediğiniz kasalara baktım mantıklı aslında hocam. Aynı araçtan sıkıldık artık. Şimdi bunların 1.3 olanları 5 vites diğerleri 6 vites galiba dimi. Hangisi önerirsiniz? Mesela bu ilan nasıl sizce?

www.sahibinden.com
    Fiat Doblo Combi İkinci El Minivan, Panelvan ve Camlıvan, Sıfır Satılık Van grubu husisi ve ticari araçlar sahibinden.com'da
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-minivan-panelvan-fiat-degisensiz-orjinal-tertemiz-doblo-665081499/detay

İlandaki araç temiz duruyor.Gidip görmek binmek sürmek lazım aracın performansına. 1,3 leri 5 ileri 90 hp, 1,6 olanları 6 ileri 105 hp dir. Biz 3,5 sene İstanbul'da 1,3 kullandık. Araç ağır olması nedeniyle şehiriçinde hantal kalıyor. Bir de fazla bir işçilik bekleme, dikiz aynam düştü, cam açma tuşları gevşemişti falan. 39 bin kmde almıştık 69 bin km de sattık. Yakıt 1 lt fazla yaksın ama gitsin dersen 1,6 bak. Fazla beklentiye girmeden bütçene göre bir araba denk getirmeye bak.
  • ms2947 M kullanıcısına yanıt
    Çok beklentiniz yok hocam aydinda oturuyoruz. Şehir içi İstanbul gibi değil yani. Bide şimdiki araç 75 hp zaten. Bu araç yetersiz geldiğinden değil bakımları geldiği için ve eskidigi için değiştirmek istiyoruz

Beklenti yoksa alabilirsiniz. Küçük şehirde iş görür her türlü. İstanbul'da dur kalk trafiğinden arabadan bıkıyorsun zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.