Şimdi Ara

Doblo Connect Kango Belingo Caddy Partner ? ? ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
162
Cevap
0
Favori
27.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: impress

quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

adam daha caddy'de triger kayışı var mı yok mu bilmiyorum diyor gelmiş bi de yorum yapıyor
    triger kayışsız motor olur mu hiç???

var ama bmw lerde yeni yeni daha

bir de evvelden skoda favorit ler vardı 1.3 benzinli onlar triger kayışlı değildi zincir tahrikliydi zamanlada gevşeyip ses yapıyordu o zincir

• Dün bi arkadaşla bu tip araçların hepsine baktık. Fiyat / performans oranında en iyisi Connect 75 hp ve Doblo 1,3 MJ. Caddy çok pahalı.
  • bırak volkswageni.
    hyundai bile artık triger kayısını kullanmıyor.era dizellerde yok mesela.bilmeden kendıne ole guvenme...hyundai bile yaptıktan sonra volkswagen neden olmasın...
    quote:

Orjinalden alıntı: bucakli

adam daha caddy'de triger kayışı var mı yok mu bilmiyorum diyor gelmiş bi de yorum yapıyor
    triger kayışsız motor olur mu hiç???
  • yakıt vergi v.s seyleri düsünürsen doblo al.Connect te guzel araba ama biraz hantal.hantal derken tam bır yuk arabası.Ama sen konforu dusunursen,bastımı altından kaysın istiyosan CADDY al derim.karar senin.digerleri hikaye(kangoo,berlingo,partner)
  • Performans olarak Doblo 1,9 105 hp de var. Caddyden daha hafif.
  • quote:

Doblo Connect Kango Belingo Caddy Partner ? ? ?

Feyk bu feyk...!

Adettendir...!

• quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

quote:

Feyk bu feyk...!

Adettendir...!

feyk diil dedik mi

kardeşim o sınıfta sadece jant ile böyle bir araba yaratabiliyormusunuz onu söyleyin

arabam pis olmasa resmini koyardım bundan pek bi farkı yok

panjura bak beaaa audi yawrusu mübarek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi impress -- 9 Ekim 2006; 17:29:12 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: SuPeRBoY911

quote:

Feyk bu feyk...!

Adettendir...!

feyk diil dedik mi

kardeşim o sınıfta sadece jant ile böyle bir araba yaratabiliyormusunuz onu söyleyin

arabam pis olmasa resmini koyardım bundan pek bi farkı yok

panjura bak beaaa audi yawrusu mübarek

ne o jantlar be fake make güzel olmus tuttum

• doblonun yeni kasası hoşuma gitti ama connect kadar degil
  • ya connect ne değişmişki allah aşkına madem değişim yapıcaksınız adam gibi gözle görülr bi değişim yapın bişey yok connk aynı connecc araba caddy abi taş gibi ama şekil itibaıyle DOBLO kocaman aynı bir suv aracı gibi cherooke görüntüsü kimde var hele gece sislerle açtını jeep geiyor dersin__pejoları salla insan acık şekil yapar yani paran avrsa taş olsun diosan caddy_ucuz carismaysa DOBLO
  • quote:

Orjinalden alıntı: shelby_88

ya connect ne değişmişki allah aşkına madem değişim yapıcaksınız adam gibi gözle görülr bi değişim yapın bişey yok connk aynı connecc araba caddy abi taş gibi ama şekil itibaıyle DOBLO kocaman aynı bir suv aracı gibi cherooke görüntüsü kimde var hele gece sislerle açtını jeep geiyor dersin__pejoları salla insan acık şekil yapar yani paran avrsa taş olsun diosan caddy_ucuz carismaysa DOBLO

hepsini inceleme fırsatım oldu...caddy elbette mükemmel ama ülkemiz şartlarını düşünmeli....partner ve berlingo çok rahat ve kullanışlı ancak çok arıza veriyor.kangoooo kendini mutlaka yenilemeli..transitte uzun yol konforu yok...doblo hem fiyatı hem de kalitesiyle(tüm dünyaca kanıtlandı) bence en idealidir...
  • opel combo tour da guzel araba ir arastır bakalım.doblo da yolu ıyı kavrıyo,guzel araba
  • opel combo bu sınıfa girebilecek bir araba değil bana göre daha çok geniş bir corsa gibi görüyorum
  • combo tour bu sınıfta rekabet eden bir arac.gayette konforlu...1,3ctdi ve 1,7ctdi motorlarla piyasada yerini alıyor.tuketımlerıde cok guzel.sadece bir secenek daha sunmak ıstedım.tabi ki bi caddy kadar genıs degıl ama bence kango ve berlingo dan kat kat ustun...
  • demek istediğim de o zaten araç çok güzel konforlu ancak ticari van sınıfında yarışabilecek bir araç değil. dediğim gibi büyük, geniş bir corsa olarak görmek daha uygun sanki
  • ewt ona katıulıyorum oda çok kaliteli bir araç bende inceledim onu ee zaten opel onu yaparken bir cargo değilde binek araç konforu olarak düşünülmüş bir araç adamalr kendi söledi diz mesafesi sınıfında en yüksek ve adamlar kendi şartlarına göre yapmış altı alçak mesela yani türkeyde yollar da belli araba alçak ve uzun olduğundan devrilme sorunu pek oacapşını düşünmüyorum__corsa multivan
  • connectte bının ve deneme surusu yapın on panel cok genıs ve konforlu tek gecerım connect 200 bınlıra yaksada olsun :))
  • KİMSE yogurdum ekşi demeez__
  • quote:

Orjinalden alıntı: murat335

connectte bının ve deneme surusu yapın on panel cok genıs ve konforlu tek gecerım connect 200 bınlıra yaksada olsun :))

şu an doblo ya binenlerin hepsi connect e bindi sen hiç doblo ya bindin mi onu söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: OctaviA_1907

combo tour bu sınıfta rekabet eden bir arac.gayette konforlu...1,3ctdi ve 1,7ctdi motorlarla piyasada yerini alıyor.tuketımlerıde cok guzel.sadece bir secenek daha sunmak ıstedım.tabi ki bi caddy kadar genıs degıl ama bence kango ve berlingo dan kat kat ustun...

1.7 cdti yok!
    1.7 dti vardı;
    o da kalktı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.