Şimdi Ara

Doblo 1.9 multijet Mİ daha iyi yoksa Doblo 1.9 multijet premio mu iyi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
10.276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dediğim gibi Doblo 1.9 multijet Mİ daha iyi yoksa Doblo 1.9 multijet premio mu iyi

premıo nun anlamı ne farkı nee

Doblo 1.9 multijet Mİ daha iyi yoksa Doblo 1.9 multijet premio mu daha perfomanslı

arkadaşlar diyorki Doblo 1.9 Doblo 1.9 multijet premio 0 km den 130km ye 39 saniyede varıyormuş dogrumu

premio kullanan varsa anlatsın lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

Doblo 1.9 Multijet Mİ vs. Doblo 1.9 Multijet Premio: Hangisi Daha İyi?

Fiat Doblo, ticari ve kişisel kullanım için popüler bir hafif ticari araçtır. İki popüler Doblo modeli mevcuttur: Doblo 1.9 Multijet Mİ ve Doblo 1.9 Multijet Premio. Hangisinin senin için daha iyi bir seçim olduğuna karar vermene yardımcı olmak için bu iki modelin özelliklerini karşılaştıracağız.

Performans ve Verimlilik

Hem Doblo 1.9 Multijet Mİ hem de Doblo 1.9 Multijet Premio, 1.9 litrelik turbo dizel bir motora sahiptir. Mİ modeli 130 beygir gücü ve 300 Nm tork üretirken, Premio modeli 120 beygir gücü ve 290 Nm tork üretir. Premio modeli hafif bir güç ve tork avantajı sunar, ancak pratikteki fark muhtemelen minimum olacaktır. Her iki model de 6 ileri manuel şanzıman ile eşleştirilmiştir.

Özellikler ve Donanım

Doblo 1.9 Multijet Premio, Doblo 1.9 Multijet Mİ modeline kıyasla daha yüksek donanım seviyesine sahiptir. Premio modelinde standart olarak klima, elektrikli camlar, elektrikli aynalar ve sürücü hava yastığı bulunur. Mİ modeli ise daha temel bir donanım seviyesine sahiptir.

Fiyat

Doblo 1.9 Multijet Premio, Doblo 1.9 Multijet Mİ modeline kıyasla daha yüksek bir fiyat etiketine sahiptir. Fiyat farkı, Premio modelinin daha yüksek donanım seviyesini ve küçük performans avantajını yansıtmaktadır.

Hangisini Seçmelisin?

Doblo 1.9 Multijet Mİ ve Doblo 1.9 Multijet Premio, farklı ihtiyaçlara ve bütçelere hitap eden iki mükemmel araçtır. Daha yüksek performans ve gelişmiş özellikler arıyorsan, Doblo 1.9 Multijet Premio senin için daha iyi bir seçim olabilir. Ancak daha hesaplı bir seçenek arıyorsan, Doblo 1.9 Multijet Mİ yine de mükemmel bir araçtır ve işini iyi bir şekilde yapacaktır.

"Doblo 1.9 Multijet Premio nasıl" aramasıyla ilgili olarak:

Doblo 1.9 Multijet Premio, gelişmiş özellikleri ve daha yüksek performansıyla dikkat çeken, yüksek kaliteli bir hafif ticari araçtır. Ticari kullanım veya kişisel taşıma için mükemmel bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yanlış bilgiler tomarı gibi birşey olmuş

teker teker açıklıyorum dostum:
    1.9 multijet mi 1.9 multijet premio hangisi daha performanslı demişsin;ikisinde de 105hp lik aynı motor mevcut.Performans farkı yoktur.
    premio nun anlamı fiat ta bir donanım ismidir.Fuldür.vip modeli de vardır onda deri düşeme maun kaplama vs. eklemeler mevcuttur.
    sadece 1.9 multijet diye tanımladığın combi modeldir muhtemelen.standartında sadece airbag vardır.
    39 sn çok uzun bir süre arkadaşın 1.2 dobloyla karıştırmıştır;kaldı ki 1.9 multijet doblonun 0-100 km hızlanması 11.5 sn gibi bir değerdir;muhtemelen 0-130 u da 19-20 sn civarındadır.
  • doğru söze ne denir arkadaşım güzel acıklama
    quote:

Orjinalden alıntı: be__cool

yanlış bilgiler tomarı gibi birşey olmuş

1.9 multijet mi 1.9 multijet premio hangisi daha performanslı demişsin;ikisinde de 105hp lik aynı motor mevcut.Performans farkı yoktur.
    premio nun anlamı fiat ta bir donanım ismidir.Fuldür.vip modeli de vardır onda deri düşeme maun kaplama vs. eklemeler mevcuttur.
    sadece 1.9 multijet diye tanımladığın combi modeldir muhtemelen.standartında sadece airbag vardır.
    39 sn çok uzun bir süre arkadaşın 1.2 dobloyla karıştırmıştır;kaldı ki 1.9 multijet doblonun 0-100 km hızlanması 11.5 sn gibi bir değerdir;muhtemelen 0-130 u da 19-20 sn civarındadır.

• selamlar..

fiat doblonun şu anda üretimi olmayan 1.9 D modeli(non turbo) 63 hp gücünde olup 0 - 100 hızlanması 35 sn dir.(düzeltme: 20.9 sn dir)
    !!!!
    yanlış anlama burdan kaynaklanmıştır.

saygılarımla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi havnitekin -- 10 Nisan 2008; 23:35:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: havnitekin

selamlar..

fiat doblonun şu anda üretimi olmayan 1.9 D modeli(non turbo) 63 hp gücünde olup 0 - 100 hızlanması 35 sn dir.

yanlış anlama burdan kaynaklanmıştır.

saygılarımla.

Avni bey yanlış yazdınız galiba 0-130 olacak değil mi?
  • quote:

güzel açıkladıgın için ederim Allah razı olsun

• quote:

Orjinalden alıntı: everek_878

quote:

güzel açıkladıgın için ederim Allah razı olsun

önemli değil dostum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Energetic -- 9 Nisan 2008; 23:39:30 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ya bu doblo 1.9 d 105hp performansları nasıl acaba??
  • 39 saniyedemi yuhhhhhhhhhh benim doblo 1.9 multijet premio var ve arkası yaklasık 400 kilo mal var en fazla 12 saniyede 100 km yapiyor agırlıklar olmassa 7-8 saniyede filan bildigin kadarıyla ve 3 cü viteste 120km yapiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.