Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.608
Cevap
11
Favori
105.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
  • valla oyundaki klanda değilim ama buradaki muhabbet efsaneymiş Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacak, ama bu 30 yaşındaki kardeşinizi klana alırsanız charım ilelebet payidar kalacaktır.

imza

Paladin#2436
  • quote:

Orijinalden alıntı: BARKU

Sende bu nick olduktan sonra Bülent hemen klana alır. Kendisi ağır 6S lidir.

onu aldım seni sattım :DDD

Orijinalden alıntı: Bul_Kathos

Barbarla oynaması çok kolay olmuş yeni petçden sonra solo grift 43 08:36 gibi muazzam bir sürede tamamladım. Üstelik bossu templar kesti. Tavsiye ederim herkese. Paragon levelimde 236 oldu. 2 günde 36 level aldım yüksek griftler yapmaya başlayınca.

mrb hocam bana hangi bulidi kullandığını ve hangi itemlerin olduğunu söylermisin bende barbara geçim :)
    wizard baya kasıyor ya :S

Orijinalden alıntı: bulent35220

quote:

Sende bu nick olduktan sonra Bülent hemen klana alır. Kendisi ağır 6S lidir.

onu aldım seni sattım :DDD

Valla ben mesaj atarken hic dikkat etmemistim ama Bülent hocam hem takımdaş,hem de hemşehriymiş. Ben de bornovalıyım. Kısacası bu klana girmem kaçınılmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alım varmı clana arkadaşlar ? nasıl eklerim clan listesinden sizi ne yazınca çıkıyor clanınız ?
    45 gün boyunca girmeyen arkadaşları siliyoruz

• yaklaşık 1 yadır sınavlar ve bitime projem sebebiyle oyuna giremiyordum, şimdi girince görüdmki clandan atılmışım. eğer geri alma imkanınız varsa alabilir misiniz? bu sezon bol bol oynamayı planlıyorum çünkü
    akumarai#2708

teşekkürler.

Strider#2242

Marine Enthusiast
  • 2 günde nasıl paragon 700 oluyorlar biri açıklasın ne yiyip ne içiyolar
    BattleTag: korde#1964
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Mazot

2 günde nasıl paragon 700 oluyorlar biri açıklasın ne yiyip ne içiyolar

1 gün sonra başladım oyuna ve 470 level oldum yani zor değil öyle aralıksız oynamadım da sadece kasa verilecek diye bakayım dedim, daha çok görev var gibi, 1-2 haftayı alır kasa ödülü gibi. Görevleri tamamladıkça setleri ödül olarak veriyor hızlıca farmlama yapılıyor, en son hızlı 63 yaptık gr keyleri bitti diye bıraktım bugünlük, yarın belki tekrar açarım, 70 üzeri hızlı atabilenler vardır. Barbarian açın herkes arıyor partiler onsuz olmuyor, support olarak çabucak level alırsınız. Ayrıca o hızlıca 700 olanlar sezon açılmadan önce takım belirleyip devamlı birlikte oynayanlar, takım oldu mu paragon kasmak çok kolay, zaman kaybetmiyorsun.

• Abowww beni atmıycaktın Bülent.İçimde hiçbir umut kalmadı diabloya dair.

Orijinalden alıntı: haymatloshan

quote:

1 gün sonra başladım oyuna ve 470 level oldum yani zor değil öyle aralıksız oynamadım da sadece kasa verilecek diye bakayım dedim, daha çok görev var gibi, 1-2 haftayı alır kasa ödülü gibi. Görevleri tamamladıkça setleri ödül olarak veriyor hızlıca farmlama yapılıyor, en son hızlı 63 yaptık gr keyleri bitti diye bıraktım bugünlük, yarın belki tekrar açarım, 70 üzeri hızlı atabilenler vardır. Barbarian açın herkes arıyor partiler onsuz olmuyor, support olarak çabucak level alırsınız. Ayrıca o hızlıca 700 olanlar sezon açılmadan önce takım belirleyip devamlı birlikte oynayanlar, takım oldu mu paragon kasmak çok kolay, zaman kaybetmiyorsun.

hocam bounty mi yaptınız yoksa sürekli rift mi hangisi daha kazançlı
    BattleTag: korde#1964

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan

quote:

hocam bounty mi yaptınız yoksa sürekli rift mi hangisi daha kazançlı

Öncelikle bir klana girin klanda falan değilseniz, sonra level 70 olduysanız çoktan, 3-4 el bounty yapın torment 7 seviyesinde elinizde küpe eşya atacak kadar materyal olsun yani, sonra hızlıca rift ile key kasın 8 üzeri 2 anahtar atma olasılığı çok yükseliyor o yüzden bu seviyenin üzerinde hızlıca key farmlayın. 45-60 arası rahatlıkla 4 dps hızlı gr atabiliyor şu an (dpslerden biri zıp zıp barbar olursa daha güvenli olur takım), sonra 400 üzeri olduğunuzda 60 üzeri rahat yüksek gr atarsınız hızlıca, 65 ve üzerinde ise artık ww barbar lazım support olarak, globes fışkırtan cinsten lazım bu%50 critical h. chance'e sahip olması elzem.

Bunun için 2 yüzükten toplam %12 chc lazım, gloves %10 alınabiliyor, bracer%6, amuletten %10 alınabiliyor, helm %6 alınabiliyor, paragondan da 10 geliyordu galiba buna göre %50'yi bulmanız lazım o zaman wd için globes çıkartma işe yarıyor küpe atacağınız solanium weapon ile aklınızda bulunsun.

İlk paragrafta yazdıklarımda önemli olan hızlıca gr keyi farmlayıp sabit takım ile hızlı greater rift yapmanız, çok rahat paragon kasacaksınız.

Burada oynayanları biraz inceleyin anlarsınız vaziyeti, görsel daha kalıcı olur

http://www.twitch.tv/directory/game/Diablo%20III%3A%20Reaper%20of%20Souls

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haymatloshan -- 17 Ocak 2016; 22:57:21 >

• quote:

Abowww beni atmıycaktın Bülent.İçimde hiçbir umut kalmadı diabloya dair.

atarmıyım hiç
    he ne kadar ezikbahçeli olsanda severim seni

• Selam beyler, şu oyundaki görevlerde conquest bitirin diyor bu nedir? nereden bakacağız buna,bir örnek verebilir misiniz acaba?

"Boost" deyip geçmemek lazım, yetiştireceğin "jedi"yı doğru seçmek lazım diyorum... Gün gelir ya aynı party'de gridt 80-90 kasarsın ya da o gider oyunu bırakır, sen 91 için party ararsın.
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.