Şimdi Ara

DoBaLaK Klanı D4 üyeliklerine alımlar başlamıştır (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.608
Cevap
11
Favori
105.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Giriş
    Hiç, bildikleri hiçtir. Bilmek istedikleri, hiç.
    Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bul_Kathos

/>

aha sonunda videosunu da koydu arkadaş
    gerek yoktu buna biz zaten nasıl biri olduğunu tahmin etmiştik

• Clan için davet atarsanız sevinirim . Herkese yeni sezonda başarılar

Ravalond#2282

Bende bu nadide clana katılmak isterim. Sezon oynamam paragon levelde 200'üm. Bu sıralar grift denilen şeye sardım. Wizard ile çok felekat tanklıyormuşum arkadaş öyle söylüyor. Dps char lazım olduğunda crusader'a geçiyorum.. Aslında main charım barbardır. Soloda raekor ile akıyorum desem yeridir daha bugün 39'u 11:34 gibi inanılmaz bir dereceyle tamamladım. Banada yer varsa teşrif edip engin bilgi ve seksi charlarımdan yararlanmanıza imkan sığdırabilirim.

Katıl dostum, sırf senin için aylardır girmediğim oyuna girerim. Ama biraz madara ederim.

• Patch Amerikaya gelmiş darısı bizim başımıza :)

Orijinalden alıntı: BARKU

quote:

Bende bu nadide clana katılmak isterim. Sezon oynamam paragon levelde 200'üm. Bu sıralar grift denilen şeye sardım. Wizard ile çok felekat tanklıyormuşum arkadaş öyle söylüyor. Dps char lazım olduğunda crusader'a geçiyorum.. Aslında main charım barbardır. Soloda raekor ile akıyorum desem yeridir daha bugün 39'u 11:34 gibi inanılmaz bir dereceyle tamamladım. Banada yer varsa teşrif edip engin bilgi ve seksi charlarımdan yararlanmanıza imkan sığdırabilirim.

Katıl dostum, sırf senin için aylardır girmediğim oyuna girerim. Ama biraz madara ederim.

Barış hocam nerelerdesin sen ya :)
    özlettin kendini

• 00:00 dan sonra gelirmi patch sizce ?

Orijinalden alıntı: bulent35220

Hg cem ;)

Hoşbulduk abi tekrardan. =) Sezonda seri 70 olarak başlamak istiyorum. Bakalım sezon boyunca zorlarız zaman ayırabildiğimiz kadar artık. Oyunda da görüşmek üzere.
    Hearthstone : DarkEternal#2641
  • DarkEternal kullanıcısına yanıt
    Ben geri döndüm clana HC yide Dobalak çatısı altında oynayacağım Bir kaç arkadaşımda var HC oynayan yalnız kalmayız bu sefer diye düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sevmedim diyebilirim. monk 73, dh 75 rahat yaptım solo, barbar elimi kolumu sallaya sallaya 70 yaptım, wizard dandik itemlerle rahat 70 yaptım, ama gel gör ki zerre istek yok oynamaya dair daha fazlası da çok rahat yapılır. Sezona bakarım diyeceğim de oyun kanımca miadını doldurmuş sezon oynamayı zaten sevmiyordum. Yeterli kasa alanı ve daha ucuz olsa rolleme o zaman oynanır, her char için 1 koca kasa olması lazım ki oyundan soğumayalım bu yüzden soğudum diyebilirim, kırdığım itemlerin haddi hesabı yok şimdi elzem oldular. Reroll yapma konusunda çok şansımız bracer gibi az olasılıklı alanda bile 30-40 kere de ancak reroll yapabiliyorum materyal kalmıyor haliyle. O kadar materyal için rift bounty kas dur sıkıyor bi yerden sonra. Geçen birisi de başka başlıkta yazmış hazırcısınız diye, profile rift ve bounty değerime baksaydı anlardı hazırcı mıyım yoksa bunlar için uğraşmış mıyım diye gürültü olmasın diye de yazmadım : ) 20 k üzeri bounty ve rift kapatmışım hazırcı diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: haymatloshan

Hiç sevmedim diyebilirim. monk 73, dh 75 rahat yaptım solo, barbar elimi kolumu sallaya sallaya 70 yaptım, wizard dandik itemlerle rahat 70 yaptım, ama gel gör ki zerre istek yok oynamaya dair daha fazlası da çok rahat yapılır. Sezona bakarım diyeceğim de oyun kanımca miadını doldurmuş sezon oynamayı zaten sevmiyordum. Yeterli kasa alanı ve daha ucuz olsa rolleme o zaman oynanır, her char için 1 koca kasa olması lazım ki oyundan soğumayalım bu yüzden soğudum diyebilirim, kırdığım itemlerin haddi hesabı yok şimdi elzem oldular. Reroll yapma konusunda çok şansımız bracer gibi az olasılıklı alanda bile 30-40 kere de ancak reroll yapabiliyorum materyal kalmıyor haliyle. O kadar materyal için rift bounty kas dur sıkıyor bi yerden sonra. Geçen birisi de başka başlıkta yazmış hazırcısınız diye, profile rift ve bounty değerime baksaydı anlardı hazırcı mıyım yoksa bunlar için uğraşmış mıyım diye gürültü olmasın diye de yazmadım : ) 20 k üzeri bounty ve rift kapatmışım hazırcı diyorlar.

bedavacı :P

şaka bi yana ağzı olan konuşuyor
    sen oyununa bak

• Solo da GR60 4-5 dk arası yapabiliyorum ancak 4 lü grup oldu mu resmen char duruyormuş gibi geliyor.
    Monk için grup buildi var mıdır, bilen var mı?
  • Barbarla oynaması çok kolay olmuş yeni petçden sonra solo grift 43 08:36 gibi muazzam bir sürede tamamladım. Üstelik bossu templar kesti. Tavsiye ederim herkese. Paragon levelimde 236 oldu. 2 günde 36 level aldım yüksek griftler yapmaya başlayınca.
    Hiç, bildikleri hiçtir. Bilmek istedikleri, hiç.
    Başlangıçta hiç kimse gökte değildi.
    Ne sen, ne ben, ne de Tanrı.
    Ancak,gökyüzünün tahtındaki dayanılmaz boşluk son bulacak.
  • Tabletten oyuna sardım. Pc ye bakmıyorum bu ara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Yanardöner ışıklı bir kaç tane PC
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.