Şimdi Ara

DOA ürünleri iade / değişim Onay hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar DOA ürünleri iade ve değişim onay verilen ürünlerin süreçlerde ki koşulları olsun hakları olsun biraz araştırdım ve bilgi edindim. Fakat benim sorunuma ilişkin olan bir bilgiye ulaşamadım. Bizzat bu sorunu yaşamış ve deneyimi olan birileri olursa ve benimle iletişime geçerse çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben bu üründe sorun olduğunu anladım ve İtopya bilgisayarı aradım. Kendilerine de 2 defa ürünü 2. el satın aldığımı söyledim. Benden fatura olup olmadığını, kutusu, bilmem aksesuarları fln eksiksiz şekilde olup olmadığını sordular. Ve sonra istersem direkt yetkili servis Tecpro ya da kendilerine yollayabilirim dediler garanti için. Ben de Tecpro'ya yolladım. Onlar da 2. el satın aldığımı biliyor. Buraya kadar herşey normal. Hatta üründe fabrika çıkışlı sorun bulduklarından dolayı, henüz 6 ay mı ne geçmediği için DOA form çıkardılar, kısa bir süre bu form'un onayını bekledim, ve DOA form onaylandı bilgisini Tecpro bana 3 kere teyit etti. Yani bu DOA form onaylandığına göre iade / değişim hakkı olmuştur değil mi ? Kimse buna itiraz edemez ?
    1. İtopya fatura sahibi olmadığım için, bu onaylanma iade / değişim olayı gerçekleştikten sonra tahminimce Tecpro kendileri ile görüştü, ve bu bilgiyi edindikten sonra İtopya karşısında bu sefer sanki hayvan varmış gibi bir tutum sergiledi. Israrla beni hiçbir şekilde dinlemeden her fırsatta beni rencide edici şekilde konuştu. Kısacası bu Gamze denilen kadından sonra herşey bir öyle, sonra böyle olmaya başladı. Yani bu sonuç çıktıktan sonra Gamze denilen şahıs anlamsızca tuhaf bir şekilde bana ürünü göndermeyeceklerini söyledi :)

Tecpro servisi aradım bana daha önce 1'den fazla DOA form hakkında bilgi verdiler. Yani ilk önce DOA form çıkardık, onaylanmasını bekliyoruz dediler, sonra DOA form onaylandı iade / değişim hakkınız var dediler, üzerine bu kağıdı size göndericez dediler, daha sonra olaya gamze denilen kadın girince her konuştuğum insan çelişmeye başladı :) Mesela kağıdı size göndericez diyen Tecpro kısa bir süre sonra bu sefer de şöyle dedi; "beyfendi DOA form onaylandı, ürünün iade ve değişim olabilir. şimdi stok bekliyoruz"
    Ben de dedim ya bu olaylar neden şimdi karışmaya başladı ? Siz bana önce kağıt yollayacaktınzı ve ben o kağıt ile İtopya dan değişim sağlayacaktım, bu nerenin stoğu dedim neyi bekliyoruz onaylanmış bu form dedim ? Yani bir önce ki adamın bana söylediklerini hiçbir şekilde dinlemiyor, sanki hiç olmamış gibi ben onları yaşamamış gibi baştan bir olay gerçekleşiyor bana stok bekliyoruz diyor. Tamam diyorum lanet olası stoğu bekliyelim bakalım...İşte bugün de Tecpro sitesinde arıza takip kısmında yazan şeye bakın :)) Ve şu ayrıntıya dikkat edin...

DOA form ne demektir ben bunu araştırdım. Yani bir takım koşulları var ve ben bu DOA form u için kapsama alanı içindeyim. E Tecpro da ztn kendi bana defalarca dedi bir öyle bir böyle davranmasına rağmen bana defalarca DOA form onaylandı dedi. Şimdi ise durum olarak "değişim onay bekleniyor" yazmışlar. Yani bu 2. değişim onay beklemek neyin nesidir ? DOA form onaylanmış var mı ötesi ? Sürekli süreç uzuyor ve bulandıkça bulanıyor...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.