Dns sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Fikri olan yok mu acaba ?
-
Bende türk nette aynı şeyi yaşıyorum. Kaç gündür dns hatasi alıyorum kendiliğinden düzeliyor ama sonra tekrar oluyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetkaratr
Bende türk nette aynı şeyi yaşıyorum. Kaç gündür dns hatasi alıyorum kendiliğinden düzeliyor ama sonra tekrar oluyor.Benim ki hic duzelmedi hocam, turknetteyken sorun yoktu. Oris telekoma gecince oldu, sanirim farkli modem deneyecegim.
Tam 2 ay olacak hala DNS değiştiremiyorum ! Sanırım vedalaşma vaktine 1 ay kaldı !!!
-
Neredeyse 3 ay olacak hala dns değiştiremiyorum. Bugun oris telekomdan Mücahid diye biri aradı modem değiştir diyor :@ Diyorum ki bu modemle size geçmeden önce türknetteydim ve orada dns sorunum yoktu, hala ısrar ediyor modemi değiştirirseniz sorun düzelir diyor..Diyorum cgnat, blacklist ip hala modem diyor, bu kadar bilgisiz insanları müşteri temsilcisi yapmışlar ve telefonda da son derece lakayt sanki tok satıcı esnaf ağzıyla konuşmalar...
Şubat 6 gibi 3 ayım dolacak sonra bye bye oris !
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- vefat eden kişinin elektrik aboneliği nasıl devredilir
- reklam engelleyici dns
- goodbyedpi android
- cayma bedeli hesaplama
- wifi oturum açma ekranı gelmiyor
- telsiz kullanım ücreti 2025
- türk telekom emekli tarifeleri faturalı
- türk telekom internet çekmiyor
- vodafone tv
- superonline upload hızı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X