Şimdi Ara

DNS saldırısı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar az önce bilgisayar ** dns önbelleği zehirleme saldırı algılandı..kaynak uzak İP*** şeklide bir uyarı verdi ve internet bağlantım kesildi bu ne demk birisi modeme mi erişmeye çalışıyor .çözüm nedir?? windows güvrnlik duvarı devrede , eset nod32 5 kullanıyorum (20 günlük deneme sürümü) sistem de win 7 home basic...
    şimdiden teşekkürler..

Orijinalden alıntı: yigithan89

arkadaşlar az önce bilgisayar ** dns önbelleği zehirleme saldırı algılandı..kaynak uzak İP*** şeklide bir uyarı verdi ve internet bağlantım kesildi bu ne demk birisi modeme mi erişmeye çalışıyor .çözüm nedir?? windows güvrnlik duvarı devrede , eset nod32 5 kullanıyorum (20 günlük deneme sürümü) sistem de win 7 home basic...
    şimdiden teşekkürler..

Her zaman oluyor mu belirtin.

ESET varken korkulmaz bunu kimse söylemedi mi ? Statik DNS kullanıyorsanız Dinamik yapın..
    EZİLEN İNSANLAR İÇİN GÖZYAŞI DÖKMEYİ BIRAKIP ONLAR İÇİN ÇALIŞMAYA BAŞLAMADIKÇA DÜNYADAKİ ZULÜM BİTMEYECEK !!
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigithan89

dns min sitatik ve ya dinamik olduğu hakkında bir bilgim yok..
    ayrıca her zamn almıyorum bu uyarıyı zaten genelde virüs programı kullanmam yani sorun olduysa da haberim yoktur az önce ilk defa karşılaştım ..

Hmm anladım.

Statik için Bu linki inceleyin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline DNS adresleri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.