Şimdi Ara

CloudFlare Serverı Tarafından DDoSlandım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Lol oynarken, birisi bana özür dile yoksa netini çökerticem dedi, aldırmadım lamer dedim. sonra harbi yaptı. yalnız modem 6 yıllık ben ne olur olmaz DoS Korumasını açayım dedim. Yok bu baya çökertti. (Normalde olmuyordu arkadaşlar denedi sökmedi.)

104.16.119.50 ve 104.16.199.132 ip adresleri üzerinden bana değişik bir şekilde oyun oynadı.

arama yapınca da böyle değişik bir şey buldum.
    https://packettotal.com/app/analysis?id=10e710355d73e1ed455c0e4eb62b8326&name=similar_pcaps

bu ddos olaylarından çok fazla anlamam ama inşallah cloudbleed'le alakası yoktur.

yardım edebilecek birisi varsa forumda lütfen etsin. bunu lol'den yapan her şeyde, herkese yapar.

• zor bişi değil ya. büyük ihtimal lol ip ni gösteriyordur bir şekilde karşı tarafa. çoğu online oyunda olan bir açık bu
  • hocam öyle de bana ray id falan da dedi. cloudflare'in mantığını tam bilmiyorum ama ray id içinde geçiyor? statik ip'yi değiştireceğim falan dediğimde bana böyle dedi.
  • ooof of süper güvenlikli bir dünyada yaşıyoruz. kendimizi korumamız için illa yazılım mühendisi olmalıyız herhalde bu zekilerden gına geldi artık.
  • Online oyunlarda ip'ini almama şansları yok ki wireshark'ı açmış adam paketi izleyip senin ipi almış üstüne ddoss'u atmış. ip adresleri üzerinden oyun oynanmıyo adam sunucu bazlı ddos atıyo nasıl diye soruyorsan.

Sunuculara php dosyası atılır 3 5 sunucuya o sunucunun gücü kullanılarak senin ip adresine ddoss atılır. Modem firewalı filanda bunu korumaz ben bi dönem internet cafeye yaptım bunu cocuktuk işte heriflerin ip sabit ip olduğu için yeni ip almak zorunda kaldılar telekomdan nerdeyse adamlara gelip yeni port vericeklerdi öyle tıkanmıştı trafik. Bi çözümü yok yani aslında çözüm var oda şu vpn ile giriceksin oyuna.

Cloudflare ipleri ise dddos atılan sunucunun ipleri binevi anon gösterilmeye calışılmış işte o amaç ile kullanılıyordur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 11 Ekim 2018; 23:18:41 >
  • hocam peki bilgilerim falan çalınmış olmaz değil mi? bir ara cloudbleed olayı vardı cloudflare görünce çılgına döndüm.
  • Wiresharkta adamın ipsinin işi ne, tüm veriler sunucudan geliyor. Knight online gibi eski ve başında developer olmayan oyunlarda böyle açıklar vardı, trade atınca vs, şuanki oyunlarda yok öyle bir şey.

Skype call’da falan oluyordu diye hatırlıyorum, öyle bir şey olabilir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CS2 - TRARMY # SUNUCU REKLAMI
    2 yıl önce açıldı
    Cs go topluluk serverı ban yedim
    10 yıl önce açıldı
    Aion Geha Private Server [TR Ekip]
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Wiresharkta adamın ipsinin işi ne, tüm veriler sunucudan geliyor. Knight online gibi eski ve başında developer olmayan oyunlarda böyle açıklar vardı, trade atınca vs, şuanki oyunlarda yok öyle bir şey.

Skype call’da falan oluyordu diye hatırlıyorum, öyle bir şey olabilir.
    Alınıyor hocam ama iki karakter arası işlem gerekiyormu bilmiyorum ama daha 1 hafta önce alan birini tanıyorum hala bi şekilde alınabiliyor yani. Dota ve lolde güncel alınıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZewZack

hocam peki bilgilerim falan çalınmış olmaz değil mi? bir ara cloudbleed olayı vardı cloudflare görünce çılgına döndüm.
    Bilgilerinin çalınmasından kasıt ne adam sana rat veya logger atsa ddos atma gereği duymazdı zaten. Bi şekide ip adresini almış phising link ilede olabilir wireshark ilede ben alan birini tanıyorum cünkü eskiden haxballda alır yapardı simdi dota lole yapıyor.

Cloudflarenin senlik bi tarafı yok hocam , sana ddosu attığı sunuculara cloudflare alınmış anon ip olması için. Vpn kullan derim ben. Malesef öyle modem firewalları yemiyo kıcı kırık bi hosting ile bile interneti göçertebiliyolar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 12 Ekim 2018; 4:22:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam zannımca işte wireshark kullanarak lolden almış. tanımadığım hiçbir dosya ve linkleri açmam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.