Şimdi Ara

Dmt Kullanmış Birinin Açıklaması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk kez Türkçe yazılmış birisinin ruh molekülünü kullanmasını ve etkilerini detaylıca anlatan bir yazı gördüm, Adam resmen gidip gelmiş,

saat 13:50 gibi Dmt den Dumanı ilk çektiğimde pek bir şey hissetmedim ama yavaş yavaş odanın şekli eşyaların görüntüsü bozuldu ve altıgen bir biçimi almaya başladı

İkinci dumanı çektiğimde (galiba dozu aşırmışım) ise beni al aşağı etti, nefes alamıyordum anormal derecede terliyordum ölüm böylemi diyordum demek ki ruh bedenden ayrılınca bunu hissediyor muşsun diyordum içimden, aynı anda tüm vücudumu his ediyordum içten gelen bir titreme vardı, gözümü açtım yoğun dairesel ve düz çizgiler genellikle sarı içinde yeşil daireler vardı eşyaların üzerinden akıp gidiyordu yine nefes almam durdu ardından yine iç sesim nefes al nefes nefes al dedi, gözümü tekrar kapadım her yerimi sarı pembe dairemsel şekiller vardı sonrasında bebekliğimi gördüm 4-5 aylıktım o halimle yüz yüze baktım sonrasında bebekliğim fetüs şeklini aldı ve yukarı doğru gitmeye başladı bu sırada yüzünü seçemediğim kafası yumurtaya benzeyen sadece iki gözü olan açık yeşil birinin beni izlediğini fark ettim

Kendimi buna bırakmışken iç sesim nefes al diyordu aniden nefes almaya başladım hızlı hızlı nefes alıp verdikçe rahatlamaya gevşemeye başladım renklerin akışına bırakıyorsun kendini o an o kadar rahatsın ki hiç bitmesin bu renk cümbüşü hep izlim diyorsun, ben arka planda müzik açmıştım müzik ve renkler birleşince daha da renklerin içine kayıp olup gidiyorsun gözlerimi açınca pek bir şey yok ama kapayınca aynı etkileri görüyorsun ardından gözümü açtığım da altıgen şeklini eşyaların üzerinden akıp gittiğini görüyorsun yavaş yavaş kayıp olup gidiyor ondan sonra şekiller… Şu an saat 15:38 aklımda sürekli o görüntüler ve düşünceler var

• Psychedelicler diğerlerine benzemez
  • Bu bir şey değil. Vahdeti vücud misali teklik deneyimi benzeri şeyler yaşayanlar oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E57029DB9

Bu bir şey değil. Vahdeti vücud misali teklik deneyimi benzeri şeyler yaşayanlar oluyor.
    O nedir üstat,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.