Şimdi Ara

Dm Drop Günleri!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dm de dropun fazla olduğu günler ve saatlerin olduğunu düşünüyorum sizce gün veya saat olarak bir fikriniz varsa cevabınızı bekliyorum iyi günler.

• ben biLiyorum

RAMAZAN AYINDA HER TERAVİ NAMAZINDAN SONRA ABDEST ALIP PC BASINA OTURUOSUN ONDAN SONRA A1 CZ SLOT 2 DE KESTİGİN 5 DM NİN DROPU SHARD VE SHELL OLUO

BEN DENEDİM OLDU
  • quote:

Orjinalden alıntı: game_masterrrr

ben biLiyorum

RAMAZAN AYINDA HER TERAVİ NAMAZINDAN SONRA ABDEST ALIP PC BASINA OTURUOSUN ONDAN SONRA A1 CZ SLOT 2 DE KESTİGİN 5 DM NİN DROPU SHARD VE SHELL OLUO

BEN DENEDİM OLDU

ilginç bi yaklaşım
  • quote:

ben biLiyorum

BEN DENEDİM OLDU

deneyelim
  • Genelde sabah 8.00-11,00 arası kesioz ve gayet ii droplar düşüor
  • sadece şanstır droplar... da belki ciyem amca dorop reyt i yükseltirse bişeler olabilir...
  • Cuma halk günleriymiş. K2 düzenlio. Öle her kestiinden çıkıo bişeler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    party bug ve item kiralama sorusu
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: brsayhan

Cuma halk günleriymiş. K2 düzenlio. Öle her kestiinden çıkıo bişeler

• quote:

Orjinalden alıntı: xffx

dm de dropun fazla olduğu günler ve saatlerin olduğunu düşünüyorum sizce gün veya saat olarak bir fikriniz varsa cevabınızı bekliyorum iyi günler.

• ya bu dropun yüksek olduğu zamanlar olabilir.çünkü dün cafede 63 lük bi mage ts ile kendi harpy dönüodu ve 5-6 saat saat içinde 11 tane mirage dagger düştü için gidio her çıkısında kutudan
  • quote:

ben biLiyorum

BEN DENEDİM OLDU

İlla Ramazan da mı bu böyle Zekeriya Hocam
  • OLlbilir die düşünüyorum.. Gece 10-12 arası dm kestigimizde geçen 2xShard, Deep scar, Md, Complate, Elixsir Düştü.. Gece Geldik Çıkan Tek Şey Durandal...
  • dm kesmenin en kolay yolunu bilen varmı ??

şimdi chill atıyoz kaça kaça geliyız sonra townda guard yatırıyor iz guardı ss almadan ss çekiyoz yani kısa yoldan dm keşmiş oluyoz tek kişi
  • quote:

Orjinalden alıntı: I B A D E A T H

dm kesmenin en kolay yolunu bilen varmı ??

şimdi chill atıyoz kaça kaça geliyız sonra townda guard yatırıyor iz guardı ss almadan ss çekiyoz yani kısa yoldan dm keşmiş oluyoz tek kişi

ufak bir hata var. guard dm'yi kesemiyor.

• bayram namazından sonra git kes.gm den harçlık olarak shard çıkıyor
  • drop saati diye birşey yoktur arkadaşlar , olsaydı cuma mubarek gün. Cuma keser zengin olurduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: drizzt

drop saati diye birşey yoktur arkadaşlar , olsaydı cuma mubarek gün. Cuma keser zengin olurduk

oyunu yapanlar hristiyan onun için pazar günü olurdu kültürlüymüşüm lben bee hayt
  • Her gün drop cıkar yeterki kesmeden önce yıkan
  • hıristiyan mı bunlar? o zaman pazar yahudilerse cumartesi :D her neyse :D belki müslüman çalısanıda wardır cuma da olabilir
    cuma - cumartesi - pzar günleri deneyin :D bide kıristiyanların hac mewsimini bilen warsa o zamanda olabilir :)))
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.