Şimdi Ara

Dm Drop Günleri!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • valla ben şöle bişi diyim bu cecillia olympiada kral olmadan önce yani bu son seçimden önceki seçimde biz 3 czde dm yapmıştık eski damageinc clanı olarak abartmıyorum 3dmde 1 drop geldi droplar da mütişti şaşırdk yanımızda fx clanı kesiodu onlara da sordk onlara da ii drop geliomş işte biz yaklaşık 2 saatte her class shell pauldron 2 shard 1ms 2 glave 1ib 2 priest impact çıkarmıştk eksikler olabilir bunla bi ilgisi olabilir die düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: SxShakan

salı günleri cuma namazından sonra
    evet salı günü cumadan sonra kesin drop manyak oluyor
  • dm keseceğimiz zamanı boss arayalım hem fazla potta gitmez
  • Bu Salak Oyun İçin Biz Müslümanların dini değerlerinin bir oyunla özdezleştirilmiş olduğuna inanmıyorum( cuman namazı ramazan ayı namaz abdest gibi). sonra da çıkıp vay efendim 00000 böyle küfür etti yok F9devil böyle böyle müslümanlara küfür etti. hadi adamlar gavur onu anladık be idiot adam sen böyle yaparsan elin adamı ne yapar ortada..
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DefeatMe_

Bu Salak Oyun İçin Biz Müslümanların dini değerlerinin bir oyunla özdezleştirilmiş olduğuna inanmıyorum( cuman namazı ramazan ayı namaz abdest gibi). sonra da çıkıp vay efendim 00000 böyle küfür etti yok F9devil böyle böyle müslümanlara küfür etti. hadi adamlar gavur onu anladık be idiot adam sen böyle yaparsan elin adamı ne yapar ortada..

biz buna kısaca imam ks yaparsa cemaat ne yapar dioruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L.J -- 17 Temmuz 2006; 9:10:00 >

• restart Atıldıktan sonra ßence
  • No Comment Bro
    quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

quote:

Orjinalden alıntı: _DefeatMe_

Bu Salak Oyun İçin Biz Müslümanların dini değerlerinin bir oyunla özdezleştirilmiş olduğuna inanmıyorum( cuman namazı ramazan ayı namaz abdest gibi). sonra da çıkıp vay efendim 00000 böyle küfür etti yok F9devil böyle böyle müslümanlara küfür etti. hadi adamlar gavur onu anladık be idiot adam sen böyle yaparsan elin adamı ne yapar ortada..

biz buna kısaca imam ks yaparsa cemaat ne yapar dioruz

• cuma dpro qunu fln dııl 100 tane kestık 1 tane shard ıcım kan agladı 2 kere yatmak cabası beramus orclar cokk .... parasite atıolar neyse sımdı drop qunu sorarsanız alakası yok yapacagınız tek sey yanına gold uyelıklı bırını alın yoksa 100 dene kesın bısı cıkmaz neyse

Cuma qunu cuma namazından 1 sa sonra donduk ):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MiracH_Tr -- 17 Temmuz 2006; 13:20:28 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.