Şimdi Ara

dls coax 100 watt araç hoparlörü -ist

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 100watt rms dls marka orjinal coax araç hoparlörlerimi satıyorum. 350tl. istanbul avrupa yakası. araçta testleri tamamlanıp teslim edilir.

şuanda evde sıradan bir kabin içinde beklemekteler. bagajda lpg+ üstünde lastik sebebiyle yer açma problemi sebebiyle ön kapı hoparlörlerimle devam edecegim.

tweeter larından bir tanesi y.bosna bit pazarında tamir gördü. problemsiz olarak çalmaktadır. (bi ara teybin sub çıkışından anfi ile yüklenmiştim )

yorum: öylesine dolgun ve kalite çalıyorki bi süre inat ederek sub kanalından sınırlı yüklenmeyle kabinlerinde etkisiyle bagajda kesinlikle sub kullanmaya gerek bırakmıyor. muhteşem lezzetli çalıyor. ihtiyacı olan , ilgilenen arkadaşlara test imkanı veriyorum.fiyat sondur.takas düşünmüyorum.

model dls 1070 . alternatifleri türkiye içinde çok sınırlı bir üründür.

not: hoparlörlerin koruma kapagı yoktur.

DLS Reference R1070

Speaker type 3-way system
    Woofer size 7" x 10" (19,5 x 26,9cm)
    Power handling 80W RMS / 120W max
    Frequency range 30 - 20000Hz
    Sensitivity (1W/1m) 93dB
    Crossover Filter box with LP: 6dB & HP: 12dB
    slope

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sedoman34 -- 31 Ocak 2014; 14:24:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

alisverislerim:kakman/chrono/spiritc85/garuda/CMteria/ömerhancer/blue/erkasolin/byRamo/amfibi/caglaraktas/highvoltage /tulukcim(20 inch viewsonic satildi 2008 haziran)/bytepire/türi(9600gt sonic)/sesizada(fx5500)/dream_007(7600)/öztin/MENEME2002/ (seagate500gb)/erkberkk(benetton)/resfect(lg dvdrw)/returk/cavador /emre6128 /painkill /bytepire(zalman htpc)/we(samsung yp1 mp4)/lastpavel(h.power psu)UnbLesseD (board)

maverick72(hd5750)kenandeveci(1.5tb hdd)kaplan bey(17crt)

• http://www.njuskalo.hr/auto-zvucnici-pojacala/dls-1070-zvucnici-reference-series-oglas-8816331

linkten foto, teknik özellikler hakkında bilgilendirme incelenebilir.

alisverislerim:kakman/chrono/spiritc85/garuda/CMteria/ömerhancer/blue/erkasolin/byRamo/amfibi/caglaraktas/highvoltage /tulukcim(20 inch viewsonic satildi 2008 haziran)/bytepire/türi(9600gt sonic)/sesizada(fx5500)/dream_007(7600)/öztin/MENEME2002/ (seagate500gb)/erkberkk(benetton)/resfect(lg dvdrw)/returk/cavador /emre6128 /painkill /bytepire(zalman htpc)/we(samsung yp1 mp4)/lastpavel(h.power psu)UnbLesseD (board)

• DLS Coaxialler sağlamdır ama dikkat edin çok yüklenmeyin twitterları çok hassas, daha önce yakmıştım hafif bir yüklenmeyle gitti. Bass olarak tatmin edicidir zaten tanesi 5-6 kg vardır onların, elinize aldığınızda bu mıknatıs ne kardeşim kafam kadar diyeceksiniz

Güzel ürün hayırlı satışlar :)

bagaja bi kabin temin edip onunla birlikte sadece bir tanesini koymuştum , evlere şenlik çok tatlı ( sub çıkışından;) bass veriyordu, tiz ucunca vazgeçtim.

aslında tizi iptal edip kullanılırsa fazla yüklenilmedigi sürece bass oalrak bile iş görecektir. alt frekans çok saglam çünkü. dls nin 25 cm lik extrem sub unun alt frekansı 25 hz gözüküyor listelerde, bu coax da 30 hz olarak belirtilmiş yani aradaki fark çok az karekteristik özellikleri uçurum oysaki.birisi sub, digeri coax.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.