bugün uzun bir aradan sonra DMS'e gidip biten DL DVD+R stoğumu yenilemeye çalıştım. Oyunlar birer birer çıkmaya başladı sonuçta lazım olacak.
Kafamı karıştıran birşey oldu. Dah aönce DMS 2.4x alıyordum. Bugün Verbatim 2.4x fiyatının düştüğünü gördüm (10 adet Verbatim 2.4x - 52 YTL) Tam bunu alacaktım ki DMS 8x 'leri gördüm. (1 tanesi 4.5 YTL 10 tanesi 35YTL)
Simdi DMS 8x çıktığına göre DMS kalitesini yükseltmiş anlamına mı geliyor ?
Bu durumda 2.4x Verbatim yerine 8x DMS tercih etmeli miyim ?
Bu arada, 8x Verbatim de vardı fakat fiyatı 9.9 YTL.
ne dersiniz ?
Arkadaşım tavsiyem verbatimden yana.Hiç bir zaman pişman olmazsın.Bu arada o 2.4x olan verbatimlere 4x yazılıyor.
Verbatim'in fiyatı da bence oldukça iyi.Tercih edebilirsin.Verbatimler genelde büyük çoğunlukla beğeni gören medyalardır.Sencesi bencesi pek olmayan yani.Maddi durum elveriyorsa,Verbatim almak daha mantıklı gibi duruyor....
arkadaşlar, anlatamadım sanırım. sorun 2.4x veya 4x ya da 8x olması değil. hız umurumda değil. tek merak ettiğim şey şu: eğer dms'in yeni dvd'lerine 8x yazılıyor ise kaliteleri yükselmiş diyebilir miyiz ? eğer öyleyse belki de verbatim 2.4x 'ten daha iyidir DMS 8x
ayrıca, ben bu Verbatim hayranlığını anlamıyorum. tamam bu medya ilk çıktığında Verbatim en kalitelisiydi ama şimdi belki DMS çok iyisini yaptı. yani nedir bu Verbatim hayranlığı...
Hayranlık değil,deneyim ve güven.DMS daha iyi olabilir yenilerde.Ama denemediğimiz içni DMS al demek mantklı olmaz.
X olayı hızla alakalı ve kaliteyle ilgisinin olup olmadığını bilmiyorum,sanmıyorum da pek.Ama bu konuda işi bilen arkadaşlar sana daha çok yardımcı olabilirler....