Şimdi Ara

DKK-Amfibi komando oluyorum. sözleşmeli deniz piyadesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnşallah hayırlısı olur ilk sizlerle paylaşmak istedim.Başvuru ve mülakatlarımın hepsinden geçtim ve eğitim için haber verilmesini bekliyorum. tekniker olup işsiz kaldıgım şu ülkede vatanım için daimi bir görev yapmak istedim.

• Kolay olmayacak. Hele amfibi komando olacaksan, her şeye hazırla kendini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başvuru ve mülakat sürecini anlatır mısın
  • Bu psikolojiyle herşeye hazırım. Önce internetten başvuru yaptım,sonra mülakata çağırıldım mülakatta koşu,mekik,şınav gibi şeyler vardı sonra havuz da su dibinde 3m yüzdüm su üstüne durma falan vardı. Hepsini geçtim şimdi eğitimi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

Bu psikolojiyle herşeye hazırım. Önce internetten başvuru yaptım,sonra mülakata çağırıldım mülakatta koşu,mekik,şınav gibi şeyler vardı sonra havuz da su dibinde 3m yüzdüm su üstüne durma falan vardı. Hepsini geçtim şimdi eğitimi bekliyorum.

Su üzerinde durma? Chakranı iyi kontrol ediyor olmalısın

• Hayırlısı olsun hocam

• İzmir Foça ya selam soyle benden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: iwanthidan

quote:

Orijinalden alıntı: kamil611

Bu psikolojiyle herşeye hazırım. Önce internetten başvuru yaptım,sonra mülakata çağırıldım mülakatta koşu,mekik,şınav gibi şeyler vardı sonra havuz da su dibinde 3m yüzdüm su üstüne durma falan vardı. Hepsini geçtim şimdi eğitimi bekliyorum.

Su üzerinde durma? Chakranı iyi kontrol ediyor olmalısın

Deniz kıyısın da büyüdüğüm için havuz mülakatın da sıkıntı yaşamadım. chakra ne demek bilmiyorum.

• Kardesım mulakatı detaylıca anlatırmısın ?

• Zor iş trt belgeselde sat ve sas ların eğitimlerini gösteren bir belgesel vardı efsane zor allah kolaylık versin.
  • Son durum nedir? Dkk-amfibi komando tam olarak ne oluyor? Kimler katılabiliyor?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.