Şimdi Ara

Dji phantom 1 ve 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
702
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 2 cihazın farkları neler acaba haftaya 1 tane alacağim 1000 lira fazladan eften puften özelliklere para vermiyim açıklayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler

• Phantom 2 , Phantom 1'in geliştirilmiş halidir.size tavsiyem Phantom 2 v2 olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Phantom 2 , Phantom 1'in geliştirilmiş halidir.size tavsiyem Phantom 2 v2 olur.

2 ninin v2 versiyonu erenhobi de satiliyormu acaba ankarada pek satan yok böyle şeyleride
  • Konuyu sabote etmek istemiyorum ama benimde merak ettiğim bir soru var sizinde işinize yarar belki.

Phantom 2 plus vision ile phantom 2 aynı cihazmı ? birde piyasada phantom 2 plus 3.0 diye birşey görüyorum bu 3.0 ı cihazı aldıktan sonra biz mi yükseltiyoruz yoksa fabrika çıkış ismimi öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Konuyu sabote etmek istemiyorum ama benimde merak ettiğim bir soru var sizinde işinize yarar belki.

Phantom 2 plus vision ile phantom 2 aynı cihazmı ? birde piyasada phantom 2 plus 3.0 diye birşey görüyorum bu 3.0 ı cihazı aldıktan sonra biz mi yükseltiyoruz yoksa fabrika çıkış ismimi öyle

Dostum v3 phantom 2 ler arasında en gelişmişidir

• Se®can kullanıcısına yanıt
    Ve sakın vision plus alma onun yerine gimball ve 2.el go Pro alıp fpv in kendin yaparsan daha maliyetli olur vision + Türkiye'de çok kazık millet birbirine kazık atma derinde boşver kendin normal phantom 2 alıp fpv mi kendin yap

• Hocam ben direk yurtdışından getirteceğim. Tanıdığım gümrük müşavirleri var rahatca ürünü gümrükten alacağım o konuda problem yok şuan okadar kafam karışıkki. DJİ Phantom serisinin en iyi versiyonunu go pro black edition ile kullanacağım ama bu son sürüm cihaz hangisi bi çözemedim okadar bilgi kirliliği var ki forumlarda. dji phantom 2 mi, dji phantom 2 plus mu yoksa dji phantom 2 plus v3.0 mı ? v3.0 yazılımsal güncelleme diye düşünüyorum sanırım update ile oluyor ama emin değilim. Gimbal vs herşey go pro için olacak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Se®can

Hocam ben direk yurtdışından getirteceğim. Tanıdığım gümrük müşavirleri var rahatca ürünü gümrükten alacağım o konuda problem yok şuan okadar kafam karışıkki. DJİ Phantom serisinin en iyi versiyonunu go pro black edition ile kullanacağım ama bu son sürüm cihaz hangisi bi çözemedim okadar bilgi kirliliği var ki forumlarda. dji phantom 2 mi, dji phantom 2 plus mu yoksa dji phantom 2 plus v3.0 mı ? v3.0 yazılımsal güncelleme diye düşünüyorum sanırım update ile oluyor ama emin değilim. Gimbal vs herşey go pro için olacak

Dji phantom 2 v2 dir en babaları vision plus 3.0.0 ise yazılım kodu diye biliyorum

• Dji phantom 2 v2 versiyon 2, motor, gps de iyileştirmeler yapılmış.
    Dji phantom 2 vision plus v3 ise 3. Versiyon cihazdır.Bu cihazda gimbal ve kamera üzerinde gelir. 700 mt menzili vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 10 Şubat 2015; 21:00:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendim 110 dolara f450 frame aldim artik vazgectim dji dan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • silinebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redboxer82 -- 4 Mayıs 2015; 14:45:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redboxer82

istanbul/kadıköydeki binamızın bahçesinde phantom buldum, Kaybeden varsa bana pm atsın ya da e-mail atsın: redboxer1@hotmail.com.tr

satıyormusun :D alabilirimde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.