Şimdi Ara

djarum hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
2.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sigara kullanmadığım halde djarumun tadi hoş ve 1 tek bile bulabilsem içmek istiyorum her ilde djarum satışı var mıdır

• Tobacco Shoplarda olabilir normal tekelde bulabileceğini zannetmiyorum

Camel brown al ciğerlerine katliam yap

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sigarayı yanında içki olmadıkça içmiyorum arada yani onun için djarum arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Der Metzger

Sigarayı yanında içki olmadıkça içmiyorum arada yani onun için djarum arıyorum

buldunmu
  • Kolayca bulunabilir . Tabi orjinal olmasına dikkat etmen lazım . Nerede olduğunu söylersen yer ismi verebiliirm
  • Bulamadım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Djarum Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Herodot Amca

Tobacco Shoplarda olabilir normal tekelde bulabileceğini zannetmiyorum

Güzel mi la camel brown ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Trapped Under Ice

quote:

Sert biraz ama hoş.

• kayseride nerde var ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak be

Kolayca bulunabilir . Tabi orjinal olmasına dikkat etmen lazım . Nerede olduğunu söylersen yer ismi verebiliirm

Çanakkale hocam

• quote:

quote:

Sert üst üste yakılamayan sigaralardan ama camel soft en güzeli bence camellar arasında

• quote:

quote:

quote:

Sert üst üste yakılamayan sigaralardan ama camel soft en güzeli bence camellar arasında

Camel Brown yerine al kömürü em daha iyi

• hep tek aldığım yer artık satmıyor.geçen ay memleketten gelirken free shop a sordum orda da yokmuş.
  • Dün Eskişehir'de bir tobacco da vişneli djarum buldum.Ohşş
  • Fiyatı nedir arkadaşlar bu djarum'un ?, Bu arada yeşil paket marlboro mentolü tavsiye edebilirim
  • istanbul / bahçelievler de var metroport da black alıyorum ben ama vişnelisi de hoş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceninterk

Fiyatı nedir arkadaşlar bu djarum'un ?, Bu arada yeşil paket marlboro mentolü tavsiye edebilirim

Djarum Black: Siyah kağıda sarılmış %40 karanfil, %60 tütün içeren, filtresi özel sosla tatlandırılmış kretek. Djarum ürünlerinin en şık ve en ünlüsüdür. Kendine has çıtırtısıyla bilinir. (Sadece: 8 tl )

Djarum Menthol: Ferahlatıcı aromasıyla bambaşka bir menthollü deneyim. İçinde kurutulmuş gerçek nane yaprakları bulundurur. Djarum'un vazgeçilmezi olan karanfil de yerini almıştır. (Sadece: 8 tl )

Djarum Super: Yoğun karanfil aromasıyla gerçek kretek hayranları için üretilmiştir. İlk üretildiği 1980'den beri Djarum'un en çok satan ürünü olmuştur. (Sadece: 8 tl )

Djarum Special: Yıllanmış tütün ve karanfiller, yoğun aroma severler için benzersiz kahverengi kağıda sarılmıştır. (Sadece: 9 tl )

Djarum Cherry: Benzersiz karanfil ve tütün karışımına vişne aroması eşlik etmektedir. (Sadece: 9 tl )

Djarum Vanilla: Bu üründe karanfil ve tütüne vanilya aroması eşlik etmektedir. (Sadece: 9 tl )

Djarum Spice Islands: İşte dünyanın ilk karanfilli purosu. Benzersiz harman, yoğun aroma ve yumuşak içim. Djarum Spice Islands kesinlikle özel olduğunuzu hissettirecek. (Sadece: 8 tl )

• Çanakkale merkezde nerede bulabiliriz bunu? Geçen sene çok aradım da bulamadım bir türlü, djarum içinde çingene mahallesine girmek istemedim.
    İstanbul'da çok kolay bir şekilde temin edebiliyordum keşke burada da böyle olsaydı.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.