Şimdi Ara

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
612
Cevap
5
Favori
24.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine yeni yeniden Django.Muhteşem bir film.
  • Samuel L. Jackson ın oyunculuğu da muhteşemdi
  • Güzele benziyor
  • Yine Tarantino ve yine mükemmel bir film.

Tarantino duruyor duruyor ve ortalığı yıkıyor bu adamın tarzı beni bitiriyor. Birde Christoph Waltz faktörü var ki yok böyle birşey.

Bu Christoph Waltz nasıl bir oyuncudur nasıl bir performanstır öyle beni benden aldı gitti.
  • Fazla yorum yapmaya gerek yok mükemmeldi.
  • Film ilk çıktığında fragmanlara bakıp güzel film ama sinemada izlemesem de olur deyip sinemaya gitmediğim ve izlemenin bu güne kadar kısmet olmadığı bi film.Son zamanlarda izlediğim en iyi filmdi, her şeyiyle muhteşem bi film olmuş.Bu filmi izlediğim için kendimi şanslı hissediyorum
    Daha önce Christoph Waltz filmleri izlememiştim kendisi bu filmde oyunculuğunun hakkını fazlasıyla vermiş onun yerine bir başkası olsa film nasıl olurdu bilemiyorum belkide o zaman bu yorumların tam zıttını yapıyor olabilirdim. Leonardo ve Jamie Foxx'u da unutmamak lazım.Muhteşem bi film çıkarmışlar.
  • hala izlemedim. yorumlardan sonra cumartesi yüksek sesle izlerim.
  • 2 hafta oldu indireli konuyu gorunce hatirladim izleyeyim biran once.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 hafta oldu indireli konuyu gorunce hatirladim izleyeyim biran once.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlarla yazı tura atıp gitmeye karar verdiğimiz film. İyiki yazı gelmiş
  • Filmi şimdi izledim, inanılmaz bir yapıt olmuş. İmdbde aldığı puanı sonuna kadar hak ediyor. Keşke zaman ayırıp sinemada izleseydim dedim. Gerçekten Quentin Tarantino farkı diye bir şey var. Adamın bütün filmleri inanılmaz, bu da öyleydi... Hala izlemeyen varsa vakit kaybetmesin diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elendil_XX

Nihayet...1080p gelsin...

fenaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

quote:

Orijinalden alıntı: Monster1912

Beyler 12gb lık versiyonda 1920x800 p yazıyor yani bu aslında 1080p değil, gittik bi sürü para verdik 1080p monitör aldık bü türlü kullanamadık anasını satayım, biraz daha beklesek gerçek 1080p düşermi sizce? Birde 12gb lık versiyonu izleyen varsa ses ve görüntü kalitesi nasıl bahsedebilirmi, ses kötüyse hiç katlanamam.

1920x1080 çözünürlüğü bulunan 34 GB'lık versiyonunu indir eğer tam istiyorsan. Örnek de vereyim sana.

Django Unchained (2012) | Quentin Tarantino, Leonardo DiCaprio, Jamie Foxx

inmesi kaç yıl sürüyor acaba

• Sonunda geldi, hemen çekmeye başladım
  • 1080p izledim harika filmdi kesinlikle yüksek çözünürlük izleyin
  • güzel ve sıra dışı film ancak vurulma sahnelerinde akan kanlar, etrafa saçılan etlere bakınca sanırsın ki rpg ile vuruluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeadPoets

güzel ve sıra dışı film ancak vurulma sahnelerinde akan kanlar, etrafa saçılan etlere bakınca sanırsın ki rpg ile vuruluyorlar.

Quentin tarantino'nun filmleri genel olarak böyle ama filme değişik bir hava katıyor
  • Dün izledim filmi beklentilerimi tamamen karsıladı diyebilirim.
    Diyaloglar yine çok iyiydi. O son sahnelerde etraf yine kan gölüne döndü ama alıstık artık zaten.
    Jamie foxx gayet basarılıydı. Dicaprio ve christoph waltz a zaten söyleyecek bir sey yok.
    Müziklerde gayet guzeldi.

Birde bu adam yeme içme sahnelerini nasıl çekiyosa insanın karnı acıkıyor
    Sonuc olarak Tarantino yine yapmış. Izleyin izlettirin..

Masada pazarlık yaparken samuel jackson ın dicaprionun her dedigini tekrarlaması cok komikti. Izleyenler bilir white man cant jump filmindeki zenciyi hatırlattı bana

• oyunculuklar,ost si,konusu herşeyiyle çok beğenmiştim izlediğimde.
    genel olarak tarantino filmlerini de seviyorum zaten.
  • Geç de olsa izledim. Leonardo'nun canlandırdığı karaktere hayran kaldım çok iyiydi. Dr. King Schultz karakterindeki Christopher Waltz da çok iyiydi.
    Yalnız filmin sonunda ölmeseydi iyiydi. Keşke Django beklemeden hızlıca davransaydı.
    8/10 diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.