Şimdi Ara

DJ PRogramı önerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu konuyu bu topic altına mı açmalıydım bilmiyorum ama bana şöyle güzel bi DJlik programı gerekiyo. Virtual DJ diye bişey indirdim ama özellikleri az gibi geldi bana. Sizin bildiğiniz kullanımı fazla zor olmayan, özellikleri çeşitli bi program var mı?

• virtual dj iyidir aslında... müzikle ilgili olarak bir de reason var.. birkaç cd'lik bi program.. virtual dj'den farklı olarak sıfırdan müzik yapmak için.. ikisini bir kullanırsan daha çok verim alırsın.. (reason'dan ritim yapıp, vitual dj'yle o ritmi başka bi şarkıyla mixlemek gbi)
  • reason cok gusel bir program yannıs hatırlamıosam 2 dvd felandı ama yannıs hatırlıo olabilrim. bir de taaaa gecmişte ben bi bakmıstım dance ejay vardı. noldu acaba. uzun zmndır ilgilenmiorum bu işlerle ama reason un cok cok yeterli bir program olacagını ve isteklerini karsılayacagını dusunuyorum.
  • Reason prodüksiyon programı,yani sıfırdan müzik yapmana yarar,3cd,ancak dj programı değil yani mix,remix olayına gelmez.Virtual Dj çok önerilen bir program,Traktor Dj Studio'yu dene bence,Virtual Dj'den çok daha iyi ve çok daha profesyönel...Üstelik yapımcı firması Native Instruments...
  • virtula dj
  • Profesyonel anlamda en iyi iki program var.

1- Native Instruments - Traktor DJ Studio 3
    2- Pioneer - SVJ-DL01 Professional DJ Software

Ama amatörce uğraşmak istersen virtual dj doğru tercih..
  • Beyler bana en basiti Virtual DJ programı geldi onu kullanıyorum ama bi sorunum var mikrofonumu aktif edemedim program içinde müzik çalarken. Nerden yapabilirim onu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o reason u nerden bulabilirm bana pm atar mısınz link felan varsa saolun şimdiden
  • quote:

Orjinalden alıntı: isy@nkh@r

o reason u nerden bulabilirm bana pm atar mısınz link felan varsa saolun şimdiden

Torrent sitelerinde kıyamet gibi var.. Ara bulursun...
  • Aslında Virtual DJ özellik olarak düşük değil.Reason ile güzel müzikler yapabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.