Şimdi Ara

dj olmak istiyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • öyle çok ünlü olma filan gibi uçuk hedeflerim yok.bi gece kulübünde çalışmak istiyorum.ancak bunun için eğitim almam lazım.1 aylık eğitim için ortalama 1500 lira gibi bi para alıyorlar.ben öğrenciyim ve bu parayı vermek öyle kolay değil benim için.karşılığının olacağını bilsem veririm
    diğer türlü evde kendi başıma öğreneyim o parayla da kendime küçük bi dj kabini alırım diyorum.ama o zamanda mekan sahipleriyle iletişime geçemem ve evde öğrendiğimle kalır.sizce ne yapmalıyım?
    ayrıca böyle bi işe girişsem eğitimimi aksatır mıyım? boşuna mı hayal kuruyorum biri yardım etse çok iyi olur

• Boş hayal bence. Çevren olmadıktan sonra bir şey yapamazsın. Aletlerde masraflı olur. Bilgisayarına FL studio indir amatör çalış, en ünlü djler bile oradan hallediyor işlerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bekleniyor
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    hacı prodüktörlük yapmak istemiyorum çıkıp müzik çalmak istiyorum.hem aletleri çalıştığım mekan karşılarsa pek bi masrafta kalmazz ama işte hala ortada sorunlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eşek Hırsızı

bekleniyor

Ben fazla uzatmadım zamanında bende heves etmiştim. Virtual DJ programları gibi müzik mixleme programlarıyla mantığı kavramaya çalıştım falan öyle pekte güzel yapamadım. Öyle adım kaldı dj batuhan diye Sana önerim hemen cihazlarını alamicaksın sanırım programlarla bilgisayar üzerinden dene kendini yapabiliyo musun nasıl müzikler, şarkılar çıkartıyosun. Gerçekten güzel bişeyler yapabilirsen öyle geliştirmeye başlarsın kendini artık kursu mu vardır nesi vardır takip etmediğimden bilmiyorum. Gerçekten güzel şeyler çıkartabileceksen bi şekilde geliştirirsin zaten
  • dj batuhan D kullanıcısına yanıt
    bilgisayarda biraz yapıyorum ama mesela cue yapamadığım için geçişler pekte iç açıcı değil.belki bi ses kartı alırım kendimi denerim tekrar.sağolasın yorumun için
  • yok mu kimse fikir verecek?
    dj apo gelsin ona da razıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok mu fikir vericek biri cidden gidip gitmemek konusunda kararsızım.
  • Ayni hevesle bende atildim bu ise oyle gozum cok yukarilarda da degil su anda profesyonel 1 dj den egitim aliyorum zamanla hepsini kavrayacağım inşallah.Sana tavsiyem virtual dj programını indir ve onun üzerinden pratik yap izmirde hangi kurstu hatırlamıyorum 500 liraya eğitim veriyorlar haberin olsun.Ayrıca kulaklık takarsan cue tuşunu kullanabilirsin :)
  • dj misin ?

• Üstad nerelerdesin ~Buuren~@
  • Up
  • Yaptım Artık djsin.
  • Sync e bas o halleder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otostopçu -- 27 Ekim 2013; 18:54:26 >
  • İstanbuldaysan git ama 1 ay yeterli bir sure degil. İstanbulda degilsen zaten bosver kursu falan. Pioneer ddj yada bulabilirsen daha ucuz yollu denon falan al. Youtube video tutorualler ile ogrenirsin hevesin varsa.

Dj olmak bence kolay is onemli olan biyerlerde calmak. Ankaradaydan yardimci olurum mekan konusunda

• Prodüksiyon yapmayacaksan hiç bulaşma yoksa dj lik öğrensende beş para etmez.
  • Hem insanlari eglendiriyorsun hem kendin egleniyorsun hem para kazaniyorsun hem meslek sahibi oluyorsun hemde isim yapiyorsun bu mu bos is :) Basarili olursan tabi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shark`y -- 27 Ekim 2013; 19:14:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shark`y

Hem insanlari eglendiriyorsun hem kendin egleniyorsun hem para kazaniyorsun hem meslek sahibi oluyorsun hemde isim yapiyorsun bu mu bos is :) Basarili olursan tabi

+1
  • SA.

Hic mesaj yazasim yoktu bugun ama konuyu görünce yazayım dedim.
    Öncelikle kendimi tanitmayacagim. Bu hesap da benim degil .
    Bu yüzden kusura bakmasin kimse.
    Ben İstanbul da bir üniversitede okuyorum ve tutkuyla müzik yapıyorum. Dj ilk hic yapmadım.
    Bilinen birçok dijital müzik marketinde (iTunes, Beatport, Amazon, TrackItDown, ...) kendi sarkim satista. Amerikan radiolarinda caliniyor. Yaklasik 7 senedir araliksiz ugrasiyorum ve 21 ime gireceğim .
    Su anki hedefim DJ Mag listesinde ilk 20 ye giren ilk Türk olmak. Yabancı müzik şirketleriyle irtibat halindeyim ve Sebastian Ingrosso ve Hardwell gibi idolum diyebilecegim kisilere ulasma imkanim var. En iyi zamani kolluyorum.

Simdi gelelim tavsiyeme. Tim Berg (Avicii) in dediği gibi bence de dj lik bu işin ve müzik gorusumun yüzde 10unu ancak oluşturuyor. Aslında (kendimi ovdugumu dusunmesin kimse) ileri bir seviyede müzik yapma becerisi ki buna profesyonellik denir sahip olduğum için Dj liği tam anlamıyla öğrenip bir festival sahnesine cikmam 1 haftami alır.
    Yani durum bu. Ben EDM dinleyen insanların her bir ayrintiya ve ozgunluge ne kadar çok önem verdiklerine birebir şahidim.
    Türkiye de böyle olacak yakında. Ama Avrupa ve Amerika nin genelinde artık elektronik müzik rocktan rap Hip-Hop tan poptan ve rnbden daha popüler ve seviliyor.

• PAN-TURK kullanıcısına yanıt
    istanbulda almayı düşünüyorum.aslen orada yaşamıyorum ama orad okuyorum.gidersem pioneer dj academy e giderim çok ilgimi çekti ve düzgün çalışıyorlar gibi.sağol ilgi için
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.