Şimdi Ara

DJ'lik eğitimi almak istiyorum ,var mı bu konuda bilgisi olan ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
14.518
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yepyeni bir dijital DJ video eğitim seti hazırlıyoruz.
    Çok yakında tamamlanmış olacak.

Dijital DJ Video Eğitim Seti

Eğer bilgisayar kullanarak DJ olmayı düşünüyorsanız sitemizi bir gözden geçirin derim.

Daha fazla bilgi almak isterseniz bana info@djegitimseti.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

Murat Çelikbaş | Digital DJ INFO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratcusa -- 6 Eylül 2013; 1:31:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratcusa

Yepyeni bir dijital DJ video eğitim seti hazırlıyoruz.

Eğer bilgisayar kullanarak DJ olmayı düşünüyorsanız sitemizi bir gözden geçirin derim.

Daha fazla bilgi almak isterseniz bana videoegitimseti@digitaldjinfo.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

danışman-hazırlayan dj i yazabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: muratcusa

Yepyeni bir dijital DJ video eğitim seti hazırlıyoruz.

Daha fazla bilgi almak isterseniz bana videoegitimseti@digitaldjinfo.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Sevgiler

dj misin ?

• Eğitim setini ben hazırlıyorum.

Murat Çelikbaş ( DJ Tossun )

Yaklaşık 10 senelik DJim, uzun yıllar New York'ta DJ lik yaptım.

dj tossun official website - lara antalya
    DJ Tossun Official Website
    http://muratcelikbas.wix.com/djtossun

Bu da kişisel DJ sayfam.

• su dj arkadasin reklamina inanmayin bilgisayardan dj degil produktorluk olur, onu da kendin ogrenirsin kendini gelistirerek bir yerlere gelirsin(yetenek varsa), dj lik icin de paran olmasi gerekiyor malum dj ekipmanlari cok pahali
  • Nasıl plaklar tarih olduysa, yakında CD de kaybolup gidecek.

Geriye dijital müzik kalacak.

Bilgisayarla DJ lik yapılır, çünkü özellik ve fonksiyonlarının CDJ likten hiçbir farkı yok. Bilakis artıları var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dj ekipmanları türkiyede pahalı yurtdışında televizyon fiyatına satıyorlar. sakın vazgeçme eğer iyi bi kulağın olduğunu düşünüyorsan ve dehşet çostururum yada açım müziğe dersen

basamakları yavaş yavaş adımlıyorsun demektir.
  • DDJ ERGO V var bende, kendini geliştirmek isteyen olursa yardımcı olabilirim
  • Numark Mixtrack Pro'nun fiyatı bugün 600-700 TL civarında. Bilgisayar yazılımı da dahil olmak üzere.

Eğer güncel özelliklere sahip bir laptop bilgisayarınız varsa, hiç durmayın alın derim.

CDJ eğitimi almak için kurs fiyatları 1200 TL den başlıyor.

Şu sıralar İstanbul Hi Fi'ın promosyonu var. Özel taşıma cantası ve Numark DJ kulaklıkları ile birlikte fiyatı 829 TL. Ücretsiz kargo da yapıyorlar.

Benim size sunacağım eğitim seti ile birlikte harcayacağınız miktar kurs ücretini bile bulmaz.
  • konu çok eski ama ihtiyacı olanlar için evet istanbul avrupa yakasında bir dj kursumuz var ilğilenenlerin dikkatine dj kursunda yaz kampanyası uygulamasına girilmiştir özel birebir dj kursu almak isteyenlerwww.djokulu.net adresinden basvuru formu doldurup kayıt olabilirler... saygılar
     DJ'lik eğitimi almak istiyorum ,var mı bu konuda bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djkursuu -- 8 Temmuz 2015; 1:34:04 >

• dj_eruhlu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.