Şimdi Ara

DJ'lik Eğitimi Alan Var Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Enstrüman çalmaya yeteneğim yok. Bende müzikle uğraşmak için Djlik kursu düşündüm. Var mı daha önce eğitim alan?

• seni Dj Apo ve Dj Sıraç la görüştürebilirim
  • Burda veren yer var samsunda Okyanus diye biryer çokta güzel veriyorlar
  • Eğitimlik bişey yok aslında.Yaratıcı olman lazım.

Ayrıca öyle Virtual DJ ile felan olmuyor sadece.Yani bilgisayardan yapamazsın onun DJ kabinini felan alırsan kendini geliştirirsin
  • 500 - 750 aradi diye hatiliyorum kurs fiyatlarini tam emin olmamakla birlikte. Saat sayisi cok degil sana belli basli seyleri ogretiyorlar , cogu seyi pratik yapa yapa kendin ogreniyorsun, biktirabilir adami bu... Cunku durmadan calisman gerekicek bu konuda... Benim hayalim soyle armin van, tiesto gibi dj olmaktiama olamadim, olmak icinde bisey yapmadim acikcasi... kursa gitmeye karar verdim ama sonra kendimi gelistirmek icin harcayacagim gayreti dusununce vazgecim. Ayrica pahali bir istir bu, gerekli seyleri alabilmen icin cok paran olmasi lazim. Netten bakarsan fiyatlarina gorursun... Tabi kucuk capta cihazlarda var ama onlarla nereye kadar idare edebilirsin. Arkadasimin sunum konusu elektroni muzikti... Anlattigina gore tiestonun kulladigi ekipmanlarin kablosu 2000$ mis, ne derece dogru bilemiyorum tabi yani kisacasi gonulden istiyor olman lazim , 1 ay sonra bikarsan pratik yapmaktan o kadar paran bosa gidicek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

500 - 750 aradi diye hatiliyorum kurs fiyatlarini tam emin olmamakla birlikte. Saat sayisi cok degil sana belli basli seyleri ogretiyorlar , cogu seyi pratik yapa yapa kendin ogreniyorsun, biktirabilir adami bu... Cunku durmadan calisman gerekicek bu konuda... Benim hayalim soyle armin van, tiesto gibi dj olmaktiama olamadim, olmak icinde bisey yapmadim acikcasi... kursa gitmeye karar verdim ama sonra kendimi gelistirmek icin harcayacagim gayreti dusununce vazgecim. Ayrica pahali bir istir bu, gerekli seyleri alabilmen icin cok paran olmasi lazim. Netten bakarsan fiyatlarina gorursun... Tabi kucuk capta cihazlarda var ama onlarla nereye kadar idare edebilirsin. Arkadasimin sunum konusu elektroni muzikti... Anlattigina gore tiestonun kulladigi ekipmanlarin kablosu 2000$ mis, ne derece dogru bilemiyorum tabi yani kisacasi gonulden istiyor olman lazim , 1 ay sonra bikarsan pratik yapmaktan o kadar paran bosa gidicek

Sen nerede gittin kursa hocam? Aynı enstrüman çalmak gibi pratik yapmazsan körelirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Eğitimlik bişey yok aslında.Yaratıcı olman lazım.

Ayrıca öyle Virtual DJ ile felan olmuyor sadece.Yani bilgisayardan yapamazsın onun DJ kabinini felan alırsan kendini geliştirirsin

Virtual DJ diyen kim? Bir şey biliyorsan yaz, çok biliyormuş gibi yazmışsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erdem2602 -- 23 Mayıs 2012; 23:22:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Erdem2602

quote:

Orijinalden alıntı: Bbai

500 - 750 aradi diye hatiliyorum kurs fiyatlarini tam emin olmamakla birlikte. Saat sayisi cok degil sana belli basli seyleri ogretiyorlar , cogu seyi pratik yapa yapa kendin ogreniyorsun, biktirabilir adami bu... Cunku durmadan calisman gerekicek bu konuda... Benim hayalim soyle armin van, tiesto gibi dj olmaktiama olamadim, olmak icinde bisey yapmadim acikcasi... kursa gitmeye karar verdim ama sonra kendimi gelistirmek icin harcayacagim gayreti dusununce vazgecim. Ayrica pahali bir istir bu, gerekli seyleri alabilmen icin cok paran olmasi lazim. Netten bakarsan fiyatlarina gorursun... Tabi kucuk capta cihazlarda var ama onlarla nereye kadar idare edebilirsin. Arkadasimin sunum konusu elektroni muzikti... Anlattigina gore tiestonun kulladigi ekipmanlarin kablosu 2000$ mis, ne derece dogru bilemiyorum tabi yani kisacasi gonulden istiyor olman lazim , 1 ay sonra bikarsan pratik yapmaktan o kadar paran bosa gidicek

Sen nerede gittin kursa hocam? Aynı enstrüman çalmak gibi pratik yapmazsan körelirsin.

quote:

Orijinalden alıntı: Slippery Soap

Eğitimlik bişey yok aslında.Yaratıcı olman lazım.

Virtual DJ diyen kim? Bir şey biliyorsan yaz, çok biliyormuş gibi yazmışsın.

Yok hocam yazdim zaten gitmekten vazgectigimi cunku hevesmi yoksa hedefmi ayirt edemedim. Cok para istiyen bir hobi meslek yada herneyse. Ankarada bulmustum kurs sanirim 10 yada 20 saat ders vardi, fiyati 600 du, tam hatirlayamiyorum ama. elektronik muzikle ilgili forumlar var oralarda cok daha fazla bilgi bulabilirsin.ben evde pc de hobi olarak yapiyorum , suan okulumdan dolayi bilgisayarim yok ara verdim ama, dance ejay benim kullandigim programin ismi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle çok kısa yazacağım workshoplarda öğrenip öğrenebileceğin en ufak şeyi youtubedan tutoriallerle öğrenebilirsin. 750 TL o workshoplara vereceğine az daha biriktirip basit 2 kanallı bir mixer ve 2.el cdj 200 alıp evde takılabilirsin. sana eğitimlerin vereceği tek artı diğer djlerle mekan sahipleriyle tanışmandır ama bunu ne kadar istersin bilemem çünkü türkiyede elektronik müziğin resmen içine ettiler. o eğitimleri veren insanların bir çoğu saçma sapan müzikleri mixleyip efekt kullanmadan takılıp giden insanlar.(bir kaç yer hariç) yani tanışsan da tanışmasan da bir şey farketmez. ayrıca en önemli konu sadece djlik yaparak inan hiç bir yere gelemezsin türkiyede ciddi bir yerlerde(ki ciddi bir yer kalmadı bile bir kaç mekan dışında) çıkmak yurtdışında gidip çalmak istiyorsan çok ciddi bir elektronik müzik dinleyicisi olup prodüksiyon öğrenip kendi parçalarını yapıp digital labellardan çıkartman gerekir. bu da o kadar kolay bir iş değil öncelikle dediğim gibi çok ciddi vakit ister ve çok iyi bir müzik dinleyicisi olman lazım. Bunları anlatıyorum diğer hevesli arkadaşlar da okusun diye ama nerede resmen boşuna yazıyorum. Neyse umarım sen okuyup bilgilenirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: alicho

öncelikle çok kısa yazacağım workshoplarda öğrenip öğrenebileceğin en ufak şeyi youtubedan tutoriallerle öğrenebilirsin. 750 TL o workshoplara vereceğine az daha biriktirip basit 2 kanallı bir mixer ve 2.el cdj 200 alıp evde takılabilirsin. sana eğitimlerin vereceği tek artı diğer djlerle mekan sahipleriyle tanışmandır ama bunu ne kadar istersin bilemem çünkü türkiyede elektronik müziğin resmen içine ettiler. o eğitimleri veren insanların bir çoğu saçma sapan müzikleri mixleyip efekt kullanmadan takılıp giden insanlar.(bir kaç yer hariç) yani tanışsan da tanışmasan da bir şey farketmez. ayrıca en önemli konu sadece djlik yaparak inan hiç bir yere gelemezsin türkiyede ciddi bir yerlerde(ki ciddi bir yer kalmadı bile bir kaç mekan dışında) çıkmak yurtdışında gidip çalmak istiyorsan çok ciddi bir elektronik müzik dinleyicisi olup prodüksiyon öğrenip kendi parçalarını yapıp digital labellardan çıkartman gerekir. bu da o kadar kolay bir iş değil öncelikle dediğim gibi çok ciddi vakit ister ve çok iyi bir müzik dinleyicisi olman lazım. Bunları anlatıyorum diğer hevesli arkadaşlar da okusun diye ama nerede resmen boşuna yazıyorum. Neyse umarım sen okuyup bilgilenirsin.

Hocam bilgiler için teşekkürler. Ama dediğim gibi bir enstrümanmış gibi düşünüyorum. Bir yere gelme gibi bir niyetim de yok. Kendi çapımda takılmak istiyorum.http://www.khas.edu.tr/egitim/yasam-boyu-egitim-merkezi/pioneer-dj-akademisi/dj-sertifika-programi.html Fiyatlar birazda uçuk gibi benim bulduğum.

• turntablelar mixerlar bir enstrüman değildir ama demek istediğini anladım. linkini verdiğin pioneer dj academy gerçekten harika bir programdır fakat dediğin gibi biraz pahalıdır. ama software öğrenmek mixing tekniği öğrenmek için değil de salih saka murat uncuoğlu gibi türkiyenin en iyi dj/prodüktörlerinin tecrübelerini derslerini dinlemeye gidebilirsin. hatta paran ve imkanın varsa prodüksiyon eğitimine katıl ve direk sıfırdan bir elektronik müzik parçası yapmayı öğrenmeye başla.
  • benim en büyük hayalim kendi müzik sütüdyom olması bakalım ilerde zaman ve para ne gösterir bilemem :)
  • Bir de buna göz atın derim. Dünyada birçok örneği olan ve kendini kanıtlamış bir DJ eğitim sistemi. Aynı zamanda çok daha hesaplı.
    www.djegitimseti.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.