Şimdi Ara

Dizüstü klavye-ekranı bağlayan kısımda sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nasıl anlatabileceğimi tam olarak bilemediğim bir sorunum var. aslında kullanımda bir problem yok ama estetik olarak rahatsız ediyor beni. annem dizsütüye bastı yanlışlıkla, bir gıcırtı sesi geldi. sonuç olarak sanırsam ekranla klavyeyi birbirine bağlayan uzun çubukta bir sorun oluştu. şöyle bir şey:
    sol tarafta bir boşluk oluşurken sağ taraf tamamen bitişik. ayrıntılı:
     Dizüstü klavye-ekranı bağlayan kısımda sorun  Dizüstü klavye-ekranı bağlayan kısımda sorun
    arka tarafı da çıkmış biraz:

arkadaşlar sizce bir şeyler mi kırılmış yoksa yerinden mi çıkmış? garantiye versem ilgilenirler mi yoksa kullanıcı hatası falan mı derler.

• up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhtemelen kullanıcı hatası derler. Resimlerden anladığım kadarıyla kasada gerilme olmuş uzun süreli bir baskı yada basınc yoksa donanıma birşey olmamıştir

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahkeskin123

Muhtemelen kullanıcı hatası derler. Resimlerden anladığım kadarıyla kasada gerilme olmuş uzun süreli bir baskı yada basınc yoksa donanıma birşey olmamıştir

teşekkür ederim hocam. masrafı çok olur mu sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: hepinizden zekiyim

quote:

Orijinalden alıntı: emrahkeskin123

Muhtemelen kullanıcı hatası derler. Resimlerden anladığım kadarıyla kasada gerilme olmuş uzun süreli bir baskı yada basınc yoksa donanıma birşey olmamıştir

teşekkür ederim hocam. masrafı çok olur mu sizce?

Bir parça kırılmamıssa pek bir fiyat olmaz parça degismezse servisin vicdanina kalmış fiyat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahkeskin123 -- 30 Mart 2016; 21:29:23 >
  • Servise gidecek bir problem yok komple kasa değiştirilir. Gereksiz gitmesinede açılma sallanma başka bişey varsa zaten değişmesi gerek.Bir Asus teknikeri olarak gerek görmüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: carso

Servise gidecek bir problem yok komple kasa değiştirilir. Gereksiz gitmesinede açılma sallanma başka bişey varsa zaten değişmesi gerek.Bir Asus teknikeri olarak gerek görmüyorum

teşekkür ederim hocam. komple kasa değişimi çok tuzludur herhalde? ne kadar fiyat çıkar tahmininizce?
    (hesabım banlandı, arkadaşımınkinden yazıyorum)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • atreidex kullanıcısına yanıt
    Tabiki servis fiyatı fazladır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.