Şimdi Ara

Dizüstü Incelemeler/Görüşler & Notebook Kullanıcı Listesi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
0
Favori
122.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugunden itibaren ben de bir dell inspiron 6000 kullanıcısıyım.. :D
  • PACKARD BELL EASYNOTE S8501
  • Acer extensa 3002 WLMI

Eylul 2004 den beri kullaniyorum

-Ilk aldigimda 2 adet olu pixel vardi, degistirdim sorun kalmadi.
    -15.4" bayagi buyuk oluyomus, tasinabilirligi bazen kotu yonde etkiliyor. Oldukca ince bir yapiya sahip.
    -3kg agirlik bugun icin ust sinirlara yakin.
    -Klavye tuslari rahat, tus dizilimi pratik, touchpad de scroll ozelligi yok.
    -1280x800 cozunurluk bu buyuklukteki bir ekran icin biraz yetersiz kaliyor. Ekran gecikme zamanini bilmiyorum ama ghosting ender olarak gozlemleniyor.
    -Internet-ofis uygulamalarinda sifir ses ortami sunuyor, hic isinmiyor, fan 3D oyunlarda ATI m9700 un da isinmasi ile beraber biraz ses yapiyor, ama iyi sogutuyor.
    -Uzerinde tumlesik card reader olmasi guzel. Ayrica 3 USB port yeterli. Bluetooth yok, IR var.
    -VGA/Bellek ayarlarini ATI-tool ile degistirince goruntude bozulmalar oluyor ama kisa bir sure sonra duzeliyor.
    -Tosbiba dual DVD-R ye sahip. Bazi CD leri okumakta zorlaniyor, okuyamadiklari da oluyor.
    -WLAN sorunsuz calisiyor, sinyal alimi guclu.
    -Ses cikislarinin/girislerinin cihazin on kisminda olmasi kulaklik kullanimi acisindan iyi , ses sistemleri kullanimi acisindan kotu.
    -Pil omru oldukca iyi. 2 saat 3D oyun oynatiyor, 4.5 saat ofis-internet uygulamalari calistiriyor, denemedim ama 3 saat DVD oynatir sanirim.

1 kere recover CD yi kullandim, cok cabuk bir sekilde laptopu ilk aldigim haline dondu.
    1 kere yaklasim 1m den yere dustu, ekran menteselerinin arkasindaki vidanin yanindaki plastik kisimda beyazlasma ve catlak olustu. Calismasinda herhangibir sorun yok.

• HP NX 6125
  • msi m520 aldım, ekleyebilir misin?

intel centrion 1.729
    512 ddr 333 ram
    intel gma 915 express
    toshiba 40 gb
    philips dvd-rw
    15' tft lcd
    ...
  • dostum acer 2423 kullanıcısıyım tüm soruları yanıtlarım.eyw
  • HP NC 6120
  • HP Pavilion DV5176EA kullanıcısı olmama 2 gün kaldı...benide yazıverin şimdiden
  • Amilo M1425
  • PBELL EASYNOTE R9755
  • pavilion dv5176 nami diger canavar:)) bi zahmet ekleyiverin.
    bu arada numanb senden önce aldım aleti be kusura bakmassın artık:)))
  • toshıba M70 215
  • fujitsu v 2045 .512 ram 80 hdd 128 ati ekran kartıvs. bazı arkadaşlar çok eleştiriyolar ama ben bir kaç husus dışında memnunum.
  • Packerd Bell W7218
  • PACKARD BELL EASYNOTE R3451
  • Slm arkadaşlar,ben de laptop almayı düşünüyorum ama marka ve model seçimi yapmak oldukça zor..Şu HP Pavilionlar gerçekten iyi gözüküyor ama acaba verilen paranın hakkını öder mi?Catia,AutoCAD gibi çizim programları kullanacam ve arada oyun da oynanacak tabii..Pavilion kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_4612136/tm.htm

quote:

Orjinalden alıntı: *GorgeouS*

Slm arkadaşlar,ben de laptop almayı düşünüyorum ama marka ve model seçimi yapmak oldukça zor..Şu HP Pavilionlar gerçekten iyi gözüküyor ama acaba verilen paranın hakkını öder mi?Catia,AutoCAD gibi çizim programları kullanacam ve arada oyun da oynanacak tabii..Pavilion kullanan arkadaşlar görüşlerini yazarsa sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
  • acer travelmate 4102 wlci
  • dell XPS M170

3d mark 03 14473
    3d mark 05 6585

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mboyaci -- 4 Mayıs 2006; 23:00:39 >
  • İMZAMDAKİ CANAVAR
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.