Şimdi Ara

Dizüstü Incelemeler/Görüşler & Notebook Kullanıcı Listesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
630
Cevap
0
Favori
122.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • walla alalı 1 ayı gecti ama aranıza yeni katıldım eklerseniz listeye sevinirim

keysmart S1517WB
    •Intel® Pentium® M İşlemci 740 2. Nesil Mikromimarisi,
    •İşlemci Hızı 1.73 GHz 2 MB L2 Cachec
    •533MHz FSB Intel® 915GM Chipset
    •Intel® PRO W/LAN 2200BG (802.11b/g)
    •Microsoft® Windows® XP Home Edition Türkçe
    •512 MB DDR2 RAM
    •60 GB HDD
    •128 MB Nvidia Geforce Go 6600 Ekran Kartı
    •DVD-Rom & CD-RW Combo
    •56 K Fax Modem / Gigabit Lan 10/100/1000
    •Bluetooth
    •15.4 WXGA Ekran
    •3.2 kg
    •3x USB 2.0 Port, 1xVGA port, 1x RJ-11 modem, 1x RJ-45 LAN,
    •1x mini IEEE1394 Firewire port ,1x S-Video TV output ,1x SPDIF, 1x kulaklık çıkışı,
    •1xMikrofon girişi , 1x DC Giriş , 4 in 1 Kart okuyucu ,
    •1 x Type II PCMCIA Port , 1x Infrared port, 1x Seri port
  • Merhabalar,

Ben de bir laptop alacam. Ama oyun için değil sadece wireless ve web tasarım programlarını kullanmak için (photoshop, flash, dreamveawer filan, ) 512 mb ram li bir celeron benim işimi görürmü?

Bazı arkadaşlar ram yüksek olsun yeter diyor bazı arkadaşlar ram yüksek olsada celeron bu programları kaldırmaz diyor. Photoshop programı benim evdeki eski anakartlı celeronda zor çalıştırıyor. Acaba laptopda da aynı olur mu?

Diyeceksiniz riske girme 1000$+kdv öde normal centrino al. Ama bu programları çalıştırdıktan sonra mümkemmel bir laptopa ihtiyacım yok.

Profesyonel arkadaşalr bana lütfen yardımcı olun. Gelecek haftaya kadar karar vermem gerekiyor.?

Bir şey daha var bu celeron laptoplar p4 den daha düşük hızda mı? Düşük hızlara sahipse ne amaçla satılıyor?

Tüm yardımlarınız için teşekkürler.
  • acer 5024 benide listeye eklermisiniz.
  • bende celeron 1800 asus vardi uzerinde photoshop 5.5 dreamweaver mx falan calisiyordu. ama bu arada celeronda centrinoda ikiside intelin urunleri celeronun cache 128 kb o ne dersen islemciyi bir oda gibi dusun cache de o odanin kapisi yani kapi ne kadar buyuk olursa o odaya giren cikan bilgi fazla olur. ama celeron islemcilerin isinma sorunu var zaten centrino mimarisinin yaratilmasi da bu yuzden isinma sonununu bir nebze olsada cozup hizi arttirmak. wireless olayina gelince centrino islemci olan makinalarda wireless zaten var. diger islemcide ekstradan bir wireless karti almak durumundasin. sonuc olarak bu sitede cok bilgili arkadaslar var forumlari biraz olsun takip edersen butcene en uygun laptopun hangisi oldugun gorebilirsin. tek tavsiyem sakin 15.4 inc lik ekrani olan laptop alma site tasarimi yapacagin icin soyluyorum. bende dell 6000 var ve siteler ecis bucus surekli ekran rezilasyonuyla oynamak zorunda kaliyorum hatta saticam tez zamanda o derece yani.....
  • Fujitsu Siemens M Amilo 1437 G
  • bknz imzam
  • TOSHIBA M70-215

Intel Centrino Intel Pentium M 740, Intel 915 GM Chipset
    Microsoft Windows XP Home Edition
    15,4” WXGA TFT TruBrite ekran, 128MB RAM
    SRS TruSurround XT
    Wireless 2200BG
    1.73 GHz, 2 MB cache
    512 MB DDR2RAM
    80 GB HDD, S.M.A.R.T
    8x DVD-R, 2x DVD-R (Double Layer), 24x CD-R, 4x CD-RW
    24x CD-ROM, 8x DVD-ROM okuma
    PC Card giriºi, 2 adet Memory Card giriºi
    Li-Ion pil
    360 x 263 x 38,5 mm.
    2,71 kg.

• Açıklamaların için çok teşekkürler volkan8896.

Anlaşılan celeron site tasarlayan biri için pek uygun değil.

"Tek tavsiyem sakin 15.4 inc lik ekrani olan laptop alma site tasarimi yapacagin icin soyluyorum. bende dell 6000 var ve siteler ecis bucus surekli ekran rezilasyonuyla oynamak zorunda kaliyorum hatta saticam tez zamanda o derece yani..... "

Bu açıklaman için birşey soracam. Ben dell 6000 almaya karar vermiştim. Sen alma diyorsun ekranı yüzünden. Çözünürlük yüksek olduu için siteler ufak çıkacak bu doğruda iki de bir niye değişiklik yapıyorsun ki, bir kere düşük özünürlük ayarla gittsin. Bir örnek verebilirmisin.

Cevabını bekliyorum. Teşeküürler.
  • acer 2423 with 512mb ddr ram sorunları olan varsa paylaşalım
  • Acer 4104 lci
  • P Bell s8501 1 aydan uzun süredir
  • Packard Bell R9755

2 aydır sorunsuz kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. F/P de tavan yapan makina.

forumun P9755 sayfasındaki yazımı okuyun.
  • vaio vgn-fe11s
  • ACER tm 4021 nwlmi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turk zorbası -- 7 Nisan 2006; 13:08:48 >
  • Inspiron 6000
  • SONY BX196XP
  • Fujitsu-Siemens Amilo m1425 (1.8)
  • arkadasım ben asus a6vc deıl asus a6vm kullanıyorum duzeltırsen sevınırım tesekkurler
  • Teknosa'dan Hp Pavilion 1.73 işlemci modelini aldım bende daha önceden by-RON marka 1.5 ürünü vardı har gür zorla sattım Hp için ama şimdi pişmanınm diyebilirm hani gelen gideni aratıyor babından, alet kasım kasım kasılıyor Monster düşünüyorum mühim olan marka değil işlevsellik diyorum.
  • ben asus a3ac kullanıyorum
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.