Şimdi Ara

Dizüstü ile pc arasında lan nasıl kurulur???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir pc ve dizüstü arasında oyun oynamak istiyorum ama birtürlü ayarları yapamıyorum.
    Modemle veya cross kablo ile kurabilirmişim ama yapamadım valla.
    Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

murat_dogan1975@hotmail.com

• ilk önce cros kabloyu takıoyrsun sonra dizüstünden veya pc inden başlat/ ra yı çalıştırıyorsun bilg ya d a kişi ara diyorsun dizüstünden arıyorsan pc nin pc den arıyorsan diz üstünün ıp sini yazıyorsun ve o da buluyor ben böle yaparak bağlamayı başardımm
  • eğer pcde ve notebookda da ethernet kablosu varsa bi tane hub bul ona rj-45 le bağla,daha sonra ağ bağlantılarından yerel ağ kuru seç ordan önüne gelenlerin ayarını yap (orda sana bilgisayar adı,workgroup gib isimler soracak, bilgisayar adları farklı olsun fakat workgroup isimleri aynı olacak) daha sonra windows u yeniden başlatıcaksınıs sonra ağ dan bilgisayarları görüntüle ordan bilgisayarı seç okadar.(WinXp için!!!)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aga^^ -- 7 Temmuz 2006; 15:22:55 >
  • Modemin Usb Kablosunu Alıp İki Pc Arasında USb Yerlerini Takıyorsun..Ağ Bağlantılarından Yeni Ev Ağı Kuruyorsun

C ve D ni Paylaşıma Açıyorsun..
  • peki modem wireless'tan, pc ise ethernet kablosundan ağ kurulabilir mi?
  • konu açmak istemedim bişey sormak isitiyorum..
    "cross kablo ile ethernet kablosu arasında ne fark var?"

geçenlerde böyle bi konu geçmişti o konuyu hatırlamadığım için buraya yazdım
  • Cross kablo ile pclerini bağlamak isteyen arkadaşlara yararlı olabilir:
    http://www.pclabs.gen.tr/guides/networking/part2/page_1.htm
    http://www.foru_muz.biz/cros_kablo_ile_iki_makinayi_baglama-71735t.html (aradaki "_" kalkacak)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electronics -- 7 Temmuz 2006; 19:43:19 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.