|
Merhaba Yeni bir dizüstü bilgisayar almam gerekiyor. En son 2011'de aldım ve ondan sonra teknolojiyi de piyasayı da takip etmediğim için olaydan tamamen uzağım. Araştırmaya başlıyorum İhtiyacım olan bildiğim kadarıyla bu tarz programlar bilgisayarları çok kasmaz ama Müzik, ses kaydı yapabileceğim Cubase, ableton gibi programları rahatça çalıştırabilmeli (eski bilgisayar cubase 5i açabiliyordu mesela) Video düzenleme yapabileceğim (veya hem ses hem de video kaydı yapıp düzenlemesi) veya telefonla kaydedip düzenlemeyi programda yapacağım Photoshop gibi tasarım programlarını öğrenmeyi düşünüyorum, bunları kaldırabilirse de iyi olur harddiski de en aşağı 1tb olmalı. 500lük şu an yetmiyor ve müzik arşivimi fazla geniş son olarak oyun aşırı derecede oyun oynamıyorum. En son GTA4 ve Mafia II'de kaldım ama manyak derecede oynamasam da bu tarz ve Call of Duty tarzı oyun açsın da isterim. bütçe azami 25 gibi düşünüyordum ama duruma göre ve özellikleri kullanacaksam üstüne çıkabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vynym -- 30 Mayıs 2025; 13:58:1 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler