HP Pavilion DV6187EU, (RP956EA), TL-56 X2, 1.6, 1GB,120GB,256V GF7200, Webcam, DVD±RW, 15.4 WXGA,XMC İşlemci türü: AMD Turion™ 64 X2 Mobil Teknolojisi TL-56 • Düzey 2 önbellek 512 KB + 512 KB, AC/DC Modunda 35 Watt ile çalışan, en çok 1600 MHz sistem veriyolu Standart bellek: 1024 MB DDR2 667 MHz Ekran: 15.4” WXGA High Definition BrightView (1280x800) Ekran Kartı: (Max. 256 MB) TurboCache™ NVIDIA® GeForce™ Go 7200 Dahili sabit disk sürücüsü: 120 GB (5400 RPM) S.ATA Optik sürücü türü: Çift Katman desteğine sahip Lightscribe Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) Ağ arabirimi: Ethernet 10/100BT + 802.11a/b/g WLAN Yüklü işletim sistemi: Update Rollup 2 içeren orijinal Windows XP Media Center Edition 2005 Port: 3 USB 2.0, 1 IEEE1394, Bluetooth, S-video, Vga, Kart Okuyucu Dahili ses: 3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik Elde taşınan HP Mobile Uzaktan Kumanda Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam
bu bilgisayari önerdiler ama ben pek bilgisayardan anlayan biri degilim sizce nasil?bide çift cekirdek felan diolar onlarin farki nedir ekran karti ram felan iyimi sizce? hem oyun hem int. amaçli kullancam almisken ömürlük bişi almak istiyorum yardim ederseniz sevinirim.hp nin veya baska bi markanin daha iyi modelleri varmidir ömürlük bişi önerilerinizi ve yardimlarinizi bekliyorum..tşkler
bu cihazda güzel
Bu bnm listemde de olan bi laptop modeli . Bi kac mesaj asagıya bak HP dv odelleri yazdım 4 tane .. onlarda fiatlarda var ben oradan 6146 yı almak üzereyim :) özellik olarak daha yatkın geldi kafama .. ama bu cihazda guzel yani :)
Yahu arkadaslar yorum yapanların iyi niyetinden kuskum yok ama insanları yanlıs yonlendiriyorsunuz... Arkadas oyun oynayacagım diyor , bilgisayarda 7200 ekran kartı var, Rica ediyorum forumun arama bolumunu kullanın daha hızlı ve guvenilir bilgi edinirsiniz... O ekran kartını da siddetle kınıyorum
quote:
Orjinalden alıntı: TrDr_22
Yahu arkadaslar yorum yapanların iyi niyetinden kuskum yok ama insanları yanlıs yonlendiriyorsunuz... Arkadas oyun oynayacagım diyor , bilgisayarda 7200 ekran kartı var, Rica ediyorum forumun arama bolumunu kullanın daha hızlı ve guvenilir bilgi edinirsiniz... O ekran kartını da siddetle kınıyorum
+1 de benden bu laptoba niye bu ekran kartını koymuşlar onu da anlamış değilim.dostum eğer oyun oynamak istersen en az nvidia 7300 alman senin yararına benden söylemesi
7200 cok mu kötü yaw bnm pek oyunla aram yokta .. yani standart ayarlı carbon oynayamazmı 7200 lşerle . full deilde biraz dusuk yarlı oynanmazmı . ben pek anlamıorum 7200 7300 7400 falan :(
quote:
Orjinalden alıntı: oMoN
7200 cok mu kötü yaw bnm pek oyunla aram yokta .. yani standart ayarlı carbon oynayamazmı 7200 lşerle . full deilde biraz dusuk yarlı oynanmazmı . ben pek anlamıorum 7200 7300 7400 falan :(
dostum suanda kısık grafiklerle oynayabilir ama ilerisi icın bı garantı teskıl etmez o acıdan soyledım.aslında verılebılırse 7600 ya da daha ustu alınsın ama en azından hp nın o modelıne 7200 konulmazzdı o acıdan soyledım.en az 7300 yakısırdı o makınaya