Şimdi Ara

Dizimag Üyelik Banlama Rezaleti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş bu adamlar ne karaktersiz insanlardır. Üyeliğimi banladılar sırf "çeviri uzun sürdü" diye yorum attım diye bazı dizilerin altında eleştiri yorumlarına bakıyorum 1 saat sonra yok oluyor siliyorlar eleştiri güzel bir dilde yazılmışta olsa kötüde olsa yakalalık türü yorumlar hariç digerleri siliniyor. ama dizimag muhteşem dizimag eline saglık anamsın babamsın diyenleri yorumları silmiyorlar.

tamam kaliteli bir site olabilirde böyle yakalar yanımızda digerleri ötede dursun şeklinde olmazki . yönetim bu kafayla giderse yakında birilerinin damarına basar diye düşünüyorum. o kadar dizi listem vardı hepsi gitti şimdi işin yoksa onlarla uğraş.

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 7 Nisan 2013; 21:45:41 >

• sanırım orphan black filmine yazdınız. adamlar yorum yazılan yerin altına ne yazmış adamlar. haklılarda yani

quote:

Lütfen altyazı ile ilgili soru sormayınız.
    Altyazının ne zaman hazır olacağını sormayınız.
    Çevirmenler bu işi gönüllü yapmaktadırlar ve bizden bağımsızdırlar.
    Bölümle ilgili yorum yapılması için açılan bu alanda, ilgisiz tüm yorumlara karşı kurallarımız açıktır.
    Kurallara uymayan, mesaj kirliliği yaratan üyelerin hesapları kapatılmaktadır.
  • Bende birazdan girip spoiler verecegim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem bedavaya dizi izleyeceksin hemde bıdı bıdı yapacaksın
    Şimdi başka site ara kendine
  • Dizimag kaliteli bir hizmet veriyor lakin üyelerine hiç değer vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _bluescream_

sanırım orphan black filmine yazdınız. adamlar yorum yazılan yerin altına ne yazmış adamlar. haklılarda yani

quote:

Lütfen altyazı ile ilgili soru sormayınız.
    Altyazının ne zaman hazır olacağını sormayınız.
    Çevirmenler bu işi gönüllü yapmaktadırlar ve bizden bağımsızdırlar.
    Bölümle ilgili yorum yapılması için açılan bu alanda, ilgisiz tüm yorumlara karşı kurallarımız açıktır.
    Kurallara uymayan, mesaj kirliliği yaratan üyelerin hesapları kapatılmaktadır.

o diziyi bekliyorumda benim üyelik banlanalı 2 ay oldu bugun milletin yorumları görüyorum sonra yorumlar siliniyor zoruma gitti açıkcası ellerinde çok güzel bir site var gayette güzel hiti var ziyaretçisi var ama sırf yalakalık yapmadılar diye milletin ban yemesi çok saçma

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Hem bedavaya dizi izleyeceksin hemde bıdı bıdı yapacaksın

dizimag'in adminide gelmiş...

dostum dizi izleyecegim site var birkaçtane hepsi bedava olmadı mamunda var orasıda bedava olmadı tv den izleriz. Hem bedava izliyoruz fakat adamlar bizim üzerimizden para kazanıyor reklamlar şunlar bunlar aracılığı ile ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkhoff -- 7 Nisan 2013; 21:56:13 >

• ben de sebepsiz bi yere banlandım açıkcası, hiç anlamadım niye öyle oldu. Ne spoiler verdim ne küfür ettim ne bişey ama banladılar durup dururken
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Admin neden Banlandım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

ben de sebepsiz bi yere banlandım açıkcası, hiç anlamadım niye öyle oldu. Ne spoiler verdim ne küfür ettim ne bişey ama banladılar durup dururken

yorum attıysan bi kıllık bulup banlıyorlar. adamların kabul ettiği yorumlar şunlar zaten

dizi çok güzel / dizimag çok yaşa / dizimag büyüksün / allah razı olsun / bu bölüm güzeldi / .... yorumlara bakın olumsuz yorum göremessiniz arada unuttukları varsa 1-2 tane kalmıştır belki nadiren
  • giriyorum,dizimi izliyorum,kapatiyorum.

• Üzerimizden kazanıyolar diyosun girme kazandırma zorlamı sokuyolar siteye,o kadar uğraşıp bu kaliteyle siteyi sürdürecekler gelmişsiniz konusuyosunuzya

• Amerika'dan izlenmiyor, üye de olunmuyor. Promo videosu var her dizide.
  • bu kadar hit aldıktan sonra sanırım bi yerleri kalkmış olabilir, severim siteyi ama hiç yorum atmışlığım yoktur, izliyecen geçicen

bazen görürsün adam spoiler vermeden baltalamış filmi banlanmaz
    sen gelir bişe yazarsın banlarlar

o yüzden en iyisi izliyecen geçicen
  • Bu politikalarına bayılıyorum. Çok mesajımda eleştirdim bana neden bir şey olmadı? Breaking bad forumdan bilenler bilir. bazen canım sıkılınca spoiler şikayeti yapıyorum direk siliyorlar kullanıcıyı. çok iyi

2. si Çeviri uzun sürdü diye bir eleştiri olmaz. adam orda emek harcayıp çeviriyor ha o diziyi ondan daha hızlı başka bir çevirmen çevirse zaten başka siteden izlersin. En hızlısı buysa katlanacaksın
  • quote:

Orijinalden alıntı: gölge kule

giriyorum,dizimi izliyorum,kapatiyorum.

aynen. bir tane hesap açtım hangi bölümde kaldığım hakkında.yılda bir yorum yazarım okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Orijinalden alıntı: Peter Tägtgren

ben de sebepsiz bi yere banlandım açıkcası, hiç anlamadım niye öyle oldu. Ne spoiler verdim ne küfür ettim ne bişey ama banladılar durup dururken

yorum attıysan bi kıllık bulup banlıyorlar. adamların kabul ettiği yorumlar şunlar zaten

dizi çok güzel / dizimag çok yaşa / dizimag büyüksün / allah razı olsun / bu bölüm güzeldi / .... yorumlara bakın olumsuz yorum göremessiniz arada unuttukları varsa 1-2 tane kalmıştır belki nadiren

5 tane yorum attım hocam toplam, hepsi de bölümle ilgiliydi olumsuz bişey demedim ama bilmiyorum artık

• quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurun Sabahı

Bu politikalarına bayılıyorum. Çok mesajımda eleştirdim bana neden bir şey olmadı? Breaking bad forumdan bilenler bilir. bazen canım sıkılınca spoiler şikayeti yapıyorum direk siliyorlar kullanıcıyı. çok iyi

2. si Çeviri uzun sürdü diye bir eleştiri olmaz. adam orda emek harcayıp çeviriyor ha o diziyi ondan daha hızlı başka bir çevirmen çevirse zaten başka siteden izlersin. En hızlısı buysa katlanacaksın

eleştiri mesajlarınızı göremedim genelde dizi hakkında sohbet türü yazılarınız vardı sitede + en hızlısı diye birşey demek yanlış olur dizimagdan bazı dizileri hızlı çeviren siteler var ama dizimag fonksiyonu çok fazla olduğu seviliyor.

diğer bir mevzu her zaman her kültürde olduğu gibi muhalefet olacaktır senin görüşlerinede saygım var seviyosan seviyosundur ama adamların körü körüne üye banladğı gerçeğini değiştirmiyor bu yeri geliyor sebebsiz yere çevirmenlerini bile banlıyorlar 1 saat geç çevirdi diye . hani bu adamlar gönüllü yapıyordu.

• Niye üye oluyorsunuz siteye,dizim varsa izler geçerim ne takıntılı adamlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Willy Willie -- 7 Nisan 2013; 22:29:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birkhoff

quote:

Orijinalden alıntı: Yağmurun Sabahı

Bu politikalarına bayılıyorum. Çok mesajımda eleştirdim bana neden bir şey olmadı? Breaking bad forumdan bilenler bilir. bazen canım sıkılınca spoiler şikayeti yapıyorum direk siliyorlar kullanıcıyı. çok iyi

eleştiri mesajlarınızı göremedim genelde dizi hakkında sohbet türü yazılarınız vardı sitede + en hızlısı diye birşey demek yanlış olur dizimagdan bazı dizileri hızlı çeviren siteler var ama dizimag fonksiyonu çok fazla olduğu seviliyor.

diğer bir mevzu her zaman her kültürde olduğu gibi muhalefet olacaktır senin görüşlerinede saygım var seviyosan seviyosundur ama adamların körü körüne üye banladğı gerçeğini değiştirmiyor bu yeri geliyor sebebsiz yere çevirmenlerini bile banlıyorlar 1 saat geç çevirdi diye . hani bu adamlar gönüllü yapıyordu.

Hocam çevirmen silme olayları hakkında bilgim yok. Ancak dediğim gibi dizi izleyecez sonuçta çok kasmamak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: gölge kule

giriyorum,dizimi izliyorum,kapatiyorum.

aynen napıcan yorum falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Hem bedavaya dizi izleyeceksin hemde bıdı bıdı yapacaksın

onlar da içeriği bedavaya alıyorlar.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.