Şimdi Ara

Dizimag App Store Yönlendirmesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
7.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: borderline_cc

Ben uygulamayi satin aldim, yonlendirme devam ediyor.

Herhalde devam edecek. Uygulamayi alinca siteden girebilecegini mi sandin :)) madem uygulamayi aldin, uygulamadan seyredeceksin iste.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Yukarıda anlatılan yöntemi jb olduğu için iFile kullanarak yaptım. Safariden iTunes'a yönlenme derdi bitti. Safari kullanmak isteyenlere tavsiyedir

Sadece, safaride herhangi bir uyarı penceresi çıkıp da mecburen "tamam" dediğimde safari çöküyor. Dizimag de üzgünüm filmi oynatamıyoruz uyarısını verince safari çöküyor.
    Yeniden yüklemenin bir yolunu bilen varsa sevinirim.

Dizimagi safariden izlemek isteyenler rlxhknın yukarıda verdiği linke göz atsınlar. JB varsa, oradaki yöntem iFile üzerinden 2 dakikada uygulanabilir. Dizimag javascriptiyle beraber iPadde dizi keyfiniz devam eder.

Bu cokme dedigin sey user-agenti degistirince mi oldu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: cholonya

site bende hiç açılmıyor dünden beri sizde de durum böyle mi? time-out oluyor bağlantı.

User-agent değiştirme ile ilgili not: iCal Mobile browser kullanırsanız, seçenekler arasında browser programınızı seçebiliyorsunuz. Firefox, IE, Chrome, Safari, Opera gibi birçok seçenek mevcut, bunlardan birini seçince gezinti yaptığınız site sanki o programı kullanıyormuşsunuz sanıyor

cholonya tesekkurler de keske su javascrpti deneyip sonucu yazsaydin ya:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn
    ...
    Bu cokme dedigin sey user-agenti degistirince mi oldu?

Hayır, daha önce başlamıştı. Cydiadan en son ne indirdiğimi hatırlamaya çalışıyorum (hatırla ula temel, hatırlaaa : )

edit: Bu bahsettiğim çökme, mesela foruma girdiğimde alıntı yapılan mesaj uyarısında da olduğundan sıkıntı verici. Çözemezsem, foruma sorucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 17 Nisan 2012; 13:38:54 >
  • forumdaki bende de oluyor son zamanlarda. gerçi bende safari olmadığı için opera mini kullanıyorum o da çökmüyor ama boş bir sayfa açıyor donanımhaber temalı. yani o sıkıntı forumla alakalı. tabi dizimagtekine bişey diyemiycem. bu arada safaride dizimag problemini ilk ve tek çözen sensin galiba, muhtemelen nasıl yapıldığını da bir sürü kişi anlamıycak. bunun için şu ifile ile nasıl yapıldığını anlatan bir konu açsan diycektim ama vazgeçtim silinebilir;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Orijinalden alıntı: borderline_cc

Ben uygulamayi satin aldim, yonlendirme devam ediyor.

Herhalde devam edecek. Uygulamayi alinca siteden girebilecegini mi sandin :)) madem uygulamayi aldin, uygulamadan seyredeceksin iste.

Evet uygulamayi satin alinca yonlendirme sorunu ortadan kalkar sanmistim. Ben ipad kulaniyorum ve dizimagden hd olarak izliyordum. Ama simdi bu uygulamayla hd izleyemiyorum. Kisacasi hem param bosa gitti hem de sorunum cozulmedi.
  • sorununuzun cozumu var aslinda hem de bu sayfada
  • Almaya değer mi uyguluma ona göre alacağım
  • quote:

Bunun nesi celiski. Safariden girip izleyebildigim seye neden para verip de app alayim! App i yapar koyarsin isteyen alir isteyen almaz, dayatmanin anlami yok.

gereksiz diyorsun

sonra paralı uygulama satıyor diye hayıflanıyorsun

işine yarıyor kullanıyorsun... sitenin sahibi para kazansın diye app yapınca "gereksiz" diyorsun

çelişkinin önde gideni hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: defected

quote:

Bunun nesi celiski. Safariden girip izleyebildigim seye neden para verip de app alayim! App i yapar koyarsin isteyen alir isteyen almaz, dayatmanin anlami yok.

gereksiz diyorsun

sonra paralı uygulama satıyor diye hayıflanıyorsun

işine yarıyor kullanıyorsun... sitenin sahibi para kazansın diye app yapınca "gereksiz" diyorsun

çelişkinin önde gideni hemde

Sen hayatinda celiski gormemissin anlasilan. Evet app gereksiz!! Safariden giril catir catir izleyebiliyorken app gereksizin onde gideni hemde! Sen kafani yorma rahat ol zaten sitede gosterilen reklamlardan tonla para kazaniyor sitenin sahibi. Yaptiklari app da gereksiz, insanlara alacaksin diye dayatmalarida yersiz.

• Arkadaşlar App Store'dan Dolphin Web Browser'ı indirdim desktop modunda aç şeklinde ayarladım ana sayfamda dizimag , bu sayede rahatlıkla dizilerimi izleyebiliyorum hatta app ten daha bile kullanışlı
  • Cydia da user agent faker var işinize yarayaabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: celaldk

Arkadaşlar App Store'dan Dolphin Web Browser'ı indirdim desktop modunda aç şeklinde ayarladım ana sayfamda dizimag , bu sayede rahatlıkla dizilerimi izleyebiliyorum hatta app ten daha bile kullanışlı

ewet dolphin açıyor..teşekkürler
  • quote:

Arkadaşlar App Store'dan Dolphin Web Browser'ı indirdim desktop modunda aç şeklinde ayarladım ana sayfamda dizimag , bu sayede rahatlıkla dizilerimi izleyebiliyorum hatta app ten daha bile kullanışlı

evet dolphin browserla site aciliyor ancak diziler acilmiyor. diziniz yuklenemedi diyor.
    safaride javascriptle izleyebiliyordum ancak dolphin ayni javascripti kabul etmedi.
    sen de boyle bir sorun olmadimi ?
  • javascript kod kullananlar yukarıda bi arkadasın soylediği iCab Mobile Browser ya da Terra browserı yukleyip denesinler. Çalıştıranlar da lütfen yazsın. dolphinmiş skyfiremış bunlarla uğraşılmaz.
  • dizimag 720p için otopart sistemi yaptım şimdi @turuncum'a atcam ilk denemeyi yapacak. ama boyle giderse @turuncum'dan baskasına da atmıycam bundan sonra kodları çünki yazdıklarımız hep boşa gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilgan34

quote:

evet dolphin browserla site aciliyor ancak diziler acilmiyor. diziniz yuklenemedi diyor.
    safaride javascriptle izleyebiliyordum ancak dolphin ayni javascripti kabul etmedi.
    sen de boyle bir sorun olmadimi ?

yoo scripte gerek yok..dolphin direct açıyor..ama yavaş ..sitede biraz kasıyor...rlxhkn nin yazdığı kodla safari bayağı hızlı idi...

• yukarıdaki mesajlarda var. yani bu sayfada verilen bir linkte anlatılanı, @turuncum ifile ile yaptı ve artık safaride yönlendirme sorunu yaşamıyor. hadi bu size zor geldi diyelim e 2 tane de browser onerdik. bari bunu deneyin. neyse ya ben cıkıyım biraz sakinleşiyim başka bir yerde konu açarız goren gorur artık
  • Bende Dolphin de Terra da direkt oynatamıyor dizimagi. Safari user agent değiştirmeyle uğraşmak istemeyenler için pratik olduğunu düşündüğüm bir çözüm buldum.

Dizimag zorunlu yönlendirme koymadan önce rlxhkn'ın javascript koduyla safariden izleyebiliyorduysanız:

1-Buradan Terra browser'ı indirin.
    2-Sağ üst köşedeki ayarlardan Identify as'a girip user agent'ı iPad Safari Mobile harici birşey olarak seçin. ( Buraya kadar olanları sadece bir kez yapacaksınız)
    3-Film izlemek istediğiniz zaman artık Safari yerine Terradan Dizimage girin ve filminizi seçin.
    4-Film sayfası açıldığında sol üst köşedeki oka girip Open in Safari deyin. (eskiye göre yapmanız fazladan yapmanız gereken tek adım bu)
    5-Safaride Dizimag yer imine tıklayın ve seyredin.

not: Bende Safaride anlamadığım bir sorun var. Herhangi bir uyarı penceresi çıtığında (dizimagde yer imine tıklamadan önce açılan, üzgünüz filmi oynatamıyoruz diyen pencere gibi) peceredeki hangi butona tıklarsam tıklayayım Safari çöküyor kapanıp gidiyor. Onun da çözümünü o uyarı çıkmadan önce yer imine tıklamada buldum. Hani belki aynı sorunu yaşayan vardır, işine yarayabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: uA_OzaN

ipad sahipleri için kızgınları normal sonuçta uygulamadaki görüntü sitedekinden kötü adamlar haklı ama iphone için adamlar uygulama yapmış satıyor size bedava vermek zorundalar mı arkadaşlar ayıp falan demişsiniz ozaman pc de bedava olan herşey iphone da bedava olsun böyle bi mantık olamaz bence

aynen +1
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.