Şimdi Ara

Dizimag App Store Yönlendirmesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
82
Cevap
0
Favori
7.652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • user agent nasil degisiyo onu anlamadim. verdigin linkte sanirim pcden filan gir diyo ama cozemedim :(
  • ben ipad sahibi olmadigim icin tam bilemem ama izlenecek yol bu. forumdan bi arkadas var o belki yapabilir. ama eger dizimag bu yonlendirmeyi ayarlarken;

"eger baglanan tarayicinin user agenti, ipad ve iphone ile ayniysa" seklinde yaptiysa Opera Mini sorunu cozer, ama eger "tarayicinin user agent stringi icinde ipad ya da iphone kelimeleri geciyorsa" seklinde yaptiysa o da yatar. yanihttp://m.opera.com dan opera miniyi yukleyip denemelisin. yonlendirmezse ben sana 720p izlettiririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

quote:

Orijinalden alıntı: sattackus

quote:

Orijinalden alıntı: wapcep_scrol

Para insani kolesi haline getiriyor. İyi bir ciro yaptilar ki gozleri daha fazlasinda. Paragoz adamlar. Hem diziler facebooktan cek hem telif odeme. Hemde buna uygulama gelistir sat.

Yakinda apple store applarini kaldiracaktir.

App Store'daki uygulamalarının daha çabuk kaldırılmasına yardım edilebilir...

Sikayet linki falan bulamadim. Nasil yapilabilir

Şimdilik burası kullanılabilir:

http://www.apple.com/feedback/iphone.html

araştırma devam ediyor...

• Eger cihaziniz jailbreakli ise kesinlikle yuklemenizi tavsiye ediyorum. Cok basarili gercekten. Eger jailbreak yoksa 1.99$ vermeye deger.
  • ilk mesaja istinaden

gereksiz uygulamaya para vermek istemiyor ama siteye girip dizi izliyor nedense

çelişkinin böylesi

ilginç
  • App bence para vermeye deger. Appler sitelere gire daha rahat oluyor her zaman.

Para vermek istemeyen arkadaslar alternatif siteleri kullanabilirler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben iphoneda skyfire web browser kullanarak girmeyi başardım bu browser ne olursa olsun hep desktop olarak girmenizi sağlıyor
  • Diğer başlığa yazdım buraya da yazıyorum.

Arkadaşlar iyi hadi app store'a yönlendirmesini anlarım da e bu adamlar uygulamayı benim 2.gen cihazla uyumlu yapmamışlar ki ben forumdaki javascript veren arkadaşın yöntemle gayet güzel izliyordum.

Yanlış anlamayın parayı da vermeye hazırım yani ama uyumlu değil diyor madem uyumlu yapın bari. En az iphone 3gs istemenin mantığı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ravenholme -- 16 Nisan 2012; 14:34:33 >
  • beddualarımız etkili oldu galiba, siteye dünden beri giremiyorum bilgisayardan
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Catalyst

App bence para vermeye deger. Appler sitelere gire daha rahat oluyor her zaman.

Bunun nesi celiski. Safariden girip izleyebildigim seye neden para verip de app alayim! App i yapar koyarsin isteyen alir isteyen almaz, dayatmanin anlami yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Bunun nesi celiski. Safariden girip izleyebildigim seye neden para verip de app alayim! App i yapar koyarsin isteyen alir isteyen almaz, dayatmanin anlami yok.

Ne celiskisi hocam ben oyle bisey mi dedim?

Appte reklam olmadigi icin ucretli satiyo olabilirler. Bende cok sevmiyorum zaten para vermeyi. App kolay gelmese diziport tan falan izlerdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Ne celiskisi hocam ben oyle bisey mi dedim?

Appte reklam olmadigi icin ucretli satiyo olabilirler. Bende cok sevmiyorum zaten para vermeyi. App kolay gelmese diziport tan falan izlerdim.

Pardon hocam senin ustundeki mesaji alintilayacaktim yanlislik olmus. Kusuruma bakma

• quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

ben iphoneda skyfire web browser kullanarak girmeyi başardım bu browser ne olursa olsun hep desktop olarak girmenizi sağlıyor

Skyfiredan girmekte sorun yok da, dizimag javascriptini çalıştıramadım ben. Sonuçta film izleyemiyorum (ipad2 5.0.1 )
    Sizde durum nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

quote:

Orijinalden alıntı: baba yorgun06

ben iphoneda skyfire web browser kullanarak girmeyi başardım bu browser ne olursa olsun hep desktop olarak girmenizi sağlıyor

Skyfiredan girmekte sorun yok da, dizimag javascriptini çalıştıramadım ben. Sonuçta film izleyemiyorum (ipad2 5.0.1 )
    Sizde durum nasıl?

hocam ben 4s ten giriyorum izliyorum herhangi extra bir ayar da yapmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyrazed

Para gözünü kör ediyor işte insanların. Yaptığı uygulamada yerli yabancı karışık düzgün değil hiçbişi. Vaad ettiği şeyleri zaten yapamıyor uygulama site kadar rahat değil. ipad kullanıyorum safarideki gibi tam ekran olmuyor. Doğal olarak ekranda kayıplar oluyor. Pc den girebiliyorum ama ipad olunca para bayılmak zorundayım yani. Mantığa gel. Pc yide paralı yapsın arkadaş o zaman. Kürekli isteyen varsa mail atsın bana profilimden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyrazed -- 16 Nisan 2012; 18:32:28 >
  • Ben uygulamayi satin aldim, yonlendirme devam ediyor.
  • http://itunes.apple.com/us/app/terra-web-browser-tabs-full/id394704159

yukarıdaki ipad için terra browser

aşağıda anlatıgına göre de terra browserın user-agent stringi değiştirilebiliyormuş

http://www.techairlines.com/2011/06/27/ios-user-agent-mobile-browsers/

Dizimag App Store Yönlendirmesi

geriye bu browserın javascript: seklinde olan url leri kabul edip etmediği kalıyor. Denemeniz lazım eğer kabul ediyorsa ipad çiler şanslı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rlxhkn -- 16 Nisan 2012; 19:35:12 >

• burada da safarinin user agentini değiştirme işlemini anlatmış tabi ingilizce.

http://www.technipages.com/ios-change-the-user-agent-in-safari.html

yani siz bir şekilde yönlendirmeyi geçin izleme işi kolay. ama tabi bir de başka bir web browser ile bu iş yapılacaksa bu browserın javascript kodlarını direkt adres barından girilmesine izin veren bir browser olması gerekiyor. örnegin skyfire olmaz.

bunu denemek için de daha önce paylaştığımız kodları denemeyenler tarayıcının adres girişine

javascript:alert("selam");

yazıp git diyerek deneyebiir. eğer ekranın ortasında "selam" yazan bir pencere cıkarsa tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: rlxhkn

burada da safarinin user agentini değiştirme işlemini anlatmış tabi ingilizce.

http://www.technipages.com/ios-change-the-user-agent-in-safari.html

yani siz bir şekilde yönlendirmeyi geçin izleme işi kolay. ama tabi bir de başka bir web browser ile bu iş yapılacaksa bu browserın javascript kodlarını direkt adres barından girilmesine izin veren bir browser olması gerekiyor. örnegin skyfire olmaz.

bunu denemek için de daha önce paylaştığımız kodları denemeyenler tarayıcının adres girişine

javascript:alert("selam");

yazıp git diyerek deneyebiir. eğer ekranın ortasında "selam" yazan bir pencere cıkarsa tamamdır
    Yukarıda anlatılan yöntemi jb olduğu için iFile kullanarak yaptım. Safariden iTunes'a yönlenme derdi bitti. Safari kullanmak isteyenlere tavsiyedir

Sadece, safaride herhangi bir uyarı penceresi çıkıp da mecburen "tamam" dediğimde safari çöküyor. Dizimag de üzgünüm filmi oynatamıyoruz uyarısını verince safari çöküyor.
    Yeniden yüklemenin bir yolunu bilen varsa sevinirim.

Dizimagi safariden izlemek isteyenler rlxhknın yukarıda verdiği linke göz atsınlar. JB varsa, oradaki yöntem iFile üzerinden 2 dakikada uygulanabilir. Dizimag javascriptiyle beraber iPadde dizi keyfiniz devam eder.

• site bende hiç açılmıyor dünden beri sizde de durum böyle mi? time-out oluyor bağlantı.

User-agent değiştirme ile ilgili not: iCal Mobile browser kullanırsanız, seçenekler arasında browser programınızı seçebiliyorsunuz. Firefox, IE, Chrome, Safari, Opera gibi birçok seçenek mevcut, bunlardan birini seçince gezinti yaptığınız site sanki o programı kullanıyormuşsunuz sanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 17 Nisan 2012; 0:45:05 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.