Şimdi Ara

Dizilerde Yapılıyorsa, Millet Dışarda Neden Yapmasın ki !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diziye hızlı bir giriş yapan Emrah, Vartolu'nun uyuşturucu ürettiği çiftliği tek başına basarak havaya uçurdu. Son sahnelerde ise Çukur'a baskın düzenleyen Emrah, İdris Koçovalı da dahil onlarca kişiyi gözaltına aldı. Çukur'un yeni anti kahramanı Emrah Amir'in tepki çeken sahnesi ise trafik polisini azarladığı anlar oldu. Kullandığı araçla tehlikeli hareketler yapan ve makas atan Komiser Emrah'ı trafik polisi ceza yazmak için durdurdu. Ancak buna çok sinirlenen Emrah, harita açarak kendisini Kars Digor'a göndereceğini söyleyerek azarladı. Bu sahneler sosyal medya kullanıcılarının tepkisini çekti. Twitter'da Emrah Amir hashtag'i TT listesine girdi.

Tepki Çeken Sahne

Dizilerde Yapılıyorsa, Millet Dışarda Neden Yapmasın ki !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 20 Şubat 2018; 9:19:15 >

• Bu tür diziler maalesef çok kötü örnek oluyor cahil kesime. Ankara'nın "varoş" diye tabir edilebilecek bir kesiminde oturuyorum, mahalledeki serserilerin %90 ının saç kesimi bu çukur dizisindekiler gibi oldu son dönemde. Kişilik bunalımı yaşayan, okumamış, cahil, ne şehirli olabilmiş ne de köylü kalabilmiş kesim için bu diziler çok kötü örnek teşkil ediyor.

Maalesef bilinçli toplum yetiştirmeye yönelik bir tv yayın akışımız olmadığı gibi bilakis mafya-çete dizileriyle zaten hatırı sayılır kısmı buna meyilli olan toplumu iyice özendiriyoruz bu illegal yapılara. Sonra çoluk-çocuk dışarı çıkacak ortam bulamıyoruz.
  • Adam dizide amirim diye makas atıyor, şaka gibi ya.

birde polis memurunu sahnede ezmesi ve memurun abi çekmesi.

ülkenin maalesef düştüğü durumun özeti dizilerde yansımış.

ben polisi aradığımda adamlar meşgule atıyor.
  • bunlar normal olaylar
  • tepkiler yağdı diye paylaşılan twitlerin yarıdan fazlasının konuyla alakası yok
    vartolu kimse artık.
  • Alice Harikalar Diyarında yaşamadığımız sürece dizi izleyemez ki bu mantıkla ? E ne yapalım o zaman ? Nerde yaşıyorsunuz unuttunuz mu?

Tamam cahiller etkilenir falan filan muhabbeti iyi hoş da o zaman televizyonu komple yasaklayın kardeşim.

Bu cahil kesim gücü olan Ali A. gibi güçlü kesimlerin ve bir kısım siyasetçilerin tvlerdeki rezil üsluplarından etkilenmiyor nedense.
  • Pehh.. istanbulda bunları yapmayan mı var? Hiçbirindede polis yakalamıyor hiç gerçekçi olmamış bu sahne..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortalık zaten kendine kişilik arayan organizma dolu. Bu dizilerde çok güzel örnek oluyo.
  • Ornekleri var harita yer begendirmenin... ama polis polise begendirdigini hic duymadim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Su-i misal emsal olmaz" diye bir laf vardır, tam da sizin mesajınıza uygun.
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    çok merak ettim o varoş semti
  • Sahne gerçeği yansıtmış. Dizi konu alınca gelsin tepkiler
  • Ee bunlar hep algı oyunları.

Zengin makas atar, alkollü araç sürer, hatta insanları öldürür. Hatta bir polisi şehit eder.. (Sinan Çeti'nin oğlu olacak kişi)

Ve daha niceleri.

Diziler tamamen gençleri özendiriyor. Lüks hayat, gösterişli giyim, saç modelleri vs. Özenti bir nesil yetişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YOURMOVE -- 20 Şubat 2018; 15:13:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diziyi izlemiyorum, tepki çeken sahneye göz attım. O sahnede bir şey yok. Türkiye'deki her kurumda üst, altı ezer. Dizide görünce niye sinirlendiler onu anlamadım ben. Amir karakterini Türkten çok Amerikalı yapmışlar sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Namütenahi. -- 20 Şubat 2018; 15:49:18 >
  • Ameirkan dizilerinde daha beter leri var her şeye kulp bulmayın türkiyenin dizi sektöründe gelişmesi için değişik şeyler şart

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    En azından siz ortada adaletsizlik olduğunun farkında olanlarsınız.

Sırf özenenler var diye suçu dizi ve sinema sektöründen çıkarmaya çalışırsanız elde koca bir hiç kalır. Sansür çare değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.