Şimdi Ara

Dizi ve fimler neden berbat durumda?Iste nedeni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eskiden film ve dizilerde egitimini alan rolu iyi yapan oynardi.Suanda egitim degil dis gorunus onemli.Guzel oldun mu direk kapiyorsun rolu.Hatta bas rolu.Bakarsaniz cogu oyuncuya %75-80i burdan cikmadir.Tabi bunlarin arasindan nadiren cok iyi oyuncular da cikiyor.Kenan Imirzalioglu gibi.Dedigim durum yonetmenlikte vs de de gecerli.Hep sacma sapan ask dizilerinin cikmasi da bundan dolayi.Rating icin sacma sapan diziler cikiyor surekli.

Artik oyle bir goruntu durum var ki.Guzellik yarismasinda dereceyi kap basla ise.Baksan ne mimik var ne jest var ne gerceklik var.Zaten egitim hic yok.Bunun bir nedeni de guzellik yarismalarinin saglam sponsorlarinin olmasi hemen pazarliyorlar dereceye girenleri.Havada kapiyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arada 1 2 guzel dizi ciktimi isime yarar iste .digerlerinide izlemem yabanci dizimi kalmadi

• Isler gucler avrupa yakasi kardes payi uzledigim en iyi diziler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shorunmuuu kullanıcısına yanıt
    Biraz da mevsimden dolayı. Her yaz çıkar bunlar. Neden izlediklerini ben de anlamadım.

• Bence ilk zamanlarda millet hep sevgilisinden falan ayrildi.O zaman ask dizileri oldu tuttu.Bunlar da tutuyor diye hep oyle devam ediyor.Baska aciklamasi olamaz.Hicbirini izlemiyorum.

• ezel-kurtlar vadisi 1-97
    gerisi hikaye

• Alıcı ne isterse satıcı da onu veriyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    evet sizce hollywood da...
    24 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eskiden oyuncular eğitim alıp mı oynuyodu bırak nerdeymiş öyle şey

Ayrıca şuanda da güzellik yarışmalarında derece yapanlar genelde eğitim alıp oynarlar ayrıca bu tv sektörü olduğu için sürekli göz önündesin göze hitap etmek önemli başrolünde çirkin bi kız oynasa izlenmesi de değişir o yapımın.

Ayrıca yapımların reyting için yapılması gayet doğal insanlığa katkı için mi yapılmasını bekliyodun bugün reyting kaygısı olmayan program bence yoktur çünkü ne kadar reyting = o kadar çok para. Sen para almadığın işte çalışır mısın? Veya. Daha çok para kazanabileceğin imkan varken daha azıyla mı yetinirsin? Şuan herkes daha çok para kazanma derdinde sadece tv için değil

• adam ne diyor bunlar da gelmiş kurtlar vadisi ezel falan diyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

Eskiden oyuncular eğitim alıp mı oynuyodu bırak nerdeymiş öyle şey

Ayrıca şuanda da güzellik yarışmalarında derece yapanlar genelde eğitim alıp oynarlar ayrıca bu tv sektörü olduğu için sürekli göz önündesin göze hitap etmek önemli başrolünde çirkin bi kız oynasa izlenmesi de değişir o yapımın.

Ayrıca yapımların reyting için yapılması gayet doğal insanlığa katkı için mi yapılmasını bekliyodun bugün reyting kaygısı olmayan program bence yoktur çünkü ne kadar reyting = o kadar çok para. Sen para almadığın işte çalışır mısın? Veya. Daha çok para kazanabileceğin imkan varken daha azıyla mı yetinirsin? Şuan herkes daha çok para kazanma derdinde sadece tv için değil

Acun abi sen misin

• şimdiki film ve dizilerde aşk,cinsellik,öfke,intikam ve kabadayılık var,eski sinema filmlerinde öylemiydi,adam köyden şehire gidiyor dolandırılıyor ve geri hayata tutunma hikayesini anlatıyor şimdi ne var ne yok seks,aşk ve barzoluk
  • Shorunmuuu kullanıcısına yanıt
    yok kiraz mevsimi çilek ağacı bilmem ne hepsi aynı saçma salak diziler. hepsinin konusu aynı hatta konusu bile yok artık sadece öpüşmek kakışmak yemin ediyorum konu gösterin aga kiraz mevsimi nedir en son kız kardeşim izliyodu kanalı sildim üstüne dövdüm kardeşimi .hangi kanaldaydı hatırlamıyorum ilişki durumu karışık diye bir dizi vardı allah aşkına o nedir öyle televizyon açmaya korkar oldum.
  • dostum simdiki dizilerde adam gibi konu yokki hep ayni konular yada sacma konular var

• Dizi süreleri 120 dk

• Alayı bolşet

• quote:

Orijinalden alıntı: Terrible Certainty

adam ne diyor bunlar da gelmiş kurtlar vadisi ezel falan diyor

Ezelin kalitesini anlatmaya gerek yok zaten kurtlar vadisine gelince 1-97 . Bölüm denmis simdikiyle arasinda daglar kadar fark var

• Kiralık Aşk gayet güzel bir dizi
  • kenen, kıvanç, çağatay güzellik yarışmasından geldi ama adamlar çok iyi oynuyor bence. Senin dediğin yaz dizileri için geçerli.

• Durum giderek vahimleşiyor. Kiraz Mevsimi, Çilek Kokusu gibi saçma sapan isimler, artık doğru düzgün isim seçemiyoruz ki içerikten ne bekliyoruz. Hindistan gibi bir ülkenin bizden daha iyi film ve dizi yapmasına inanamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

Eskiden oyuncular eğitim alıp mı oynuyodu bırak nerdeymiş öyle şey

Nick - avatar - imza - mesaj koalisyonu

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.