Şimdi Ara

Dizi Önerileri 1Efsane-1Yeni...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yabancı dizi izlemeye başladım Prison Break te 3 bölüm kaldı bana 1 yeni başlamış birde efsane dizi önerirmisiniz? Yeni derken en fazla 10 bölümlük bir dizi olsun aynı zaman da komedi de istemiyorum teşekkürler...

+Yeni dizilerin Hangi Kanalda Hangi gün Hangi saatte olduğunu yazarsa da çok güzel olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonprohibere -- 30 Nisan 2013; 23:37:05 >

• Lost-Vikings
  • Bende yeni bir konu açmayayım. İmzamda ki dizileri izliyorum. 4 tanesi sezon finali oldu. 2 tanesini izliyorum 3. dizi arıyorum. Bende yeni dizi istiyorum tavsiyeleriniz nelerdir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tranquillity

Lost-Vikings

Lost 3 ten sonra bozdu dediler ama bakmayı düşünüyorum birde çok uzun sürüyor sonunda da izleyenlerin kafasında sorular bırakmış diye duymuştum.

Diğeri ise 10 bölüm sürücekmiş galiba yanlış mı okudum ?
  • LOST - Da Vinci's Demons
  • bates moteli izleyinde nasıl rol yapılıyor görün sonra matureci olmayın ha..benim gibi ayrana başlarsınız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

LOST - Da Vinci's Demons

Da Vinci's Demons hakkında bilgi verirmisin biraz bir de hangi kanalda ?

----Ekleme----

Dexter da böümlerin birbirleri ile çok bağlantısı var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nonprohibere -- 1 Mayıs 2013; 0:12:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hazard98

quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

LOST - Da Vinci's Demons

Da Vinci's Demons hakkında bilgi verirmisin biraz bir de hangi kanalda ?

----Ekleme----

Dexter da böümlerin birbirleri ile çok bağlantısı var mı?

Dexter'ın bölümler arası bağlantıları var. İzleyecekseniz tamamını izlemenizi öneririm.
  • Breaking Bad.

yeni başlayan diziler içinde Da Vinci's Demons Ya da Vikings derim. Da Vinci'nin ilk 2 bölümünü izledim. kötü değil. Ama efsane olur mu dersen bende olmayacak.

Breaking Bad konusunda ise en en en efsane dizidir benim için. Son 8 bölüm ağustos'ta başlayacak o tarihe kadar yavaş yavaş bitir yayınlanan bölümleri. iyi ayarla ama
    2 hafta da bitirip acı çekme Ağustos'a kadar

Ama sonra küfür etme bana BrBa tavsiye ettin başka dizi beğenemiyorum senin yüzünden diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am the Danger -- 1 Mayıs 2013; 18:17:20 >

• Da Vinci's Demons - Unsere Mütter, Unsere Vater

İkiside yeni başladı...Unsere Mütter, Unsere Vater dan sonra Bates Motel izlenebilir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BD911

Da Vinci's Demons - Unsere Mütter, Unsere Vater

İkiside yeni başladı...Unsere Mütter, Unsere Vater dan sonra Bates Motel izlenebilir..

Unsere Mütter, Unsere Vater mini dizi ama çök beğendim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breaking bad
  • Prison Break - Person of Interest
  • Heroes/ Prison Break/ Lost/ Spartacus - Game of Thrones \Davincis Deamons \Hannibal \Vikings

Seçmece bunlar seçmece.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am the Danger

Breaking Bad.

yeni başlayan diziler içinde Da Vinci's Demons Ya da Vikings derim. Da Vinci'nin ilk 2 bölümünü izledim. kötü değil. Ama efsane olur mu dersen bende olmayacak.

Breaking Bad konusunda ise en en en efsane dizidir benim için. Son 8 bölüm ağustos'ta başlayacak o tarihe kadar yavaş yavaş bitir yayınlanan bölümleri. iyi ayarla ama
    2 hafta da bitirip acı çekme Ağustos'a kadar

Ama sonra küfür etme bana BrBa tavsiye ettin başka dizi beğenemiyorum senin yüzünden diye

Saol BrBa nın konu nedir kısaca birde başlamayı düşündüğüm OZ,24,BrBa ve Da Vinci var nasıllar bilgi verebilecekmisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Katates Pızartması

Prison Break - Person of Interest

POIyi yeni olarak yazmışsın da hocam adam 10 bölüm olsun demiş POI 40 bölüm yayınlandı ama güzel dizi ona laf yok

Soruya gelince Breaking Bad izle eski yenilerde ise fikrim yok
  • Prison Break - Revolution
  • breaking bad | person of interest
  • Güzel konu tutar inşallah, breaking Bad/ vikings

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Breaking Bad hakkında fazla da açıklama yapmayayım sen kendin izlersen gör. Şu kadarını söyleyeyim bir kimya öğretmeni para kazanmak zorunda kalıyor ve uyuşturucu yapmaya karar veriyor. Fakat bu sıradan anlatımımla yargılama diziyi. fazla bir şey söylemek istemedim kendin gör diye. Dizi zaman zaman çok yavaşlıyor. Bu bazı arkadaşları rahatsız ediyor. Bazıları her bölüm büyük olaylar bekliyor.

Baştan bil ki Breaking Bad her bölümde aksiyon dolu bir macera vaadetmiyor. Yavaş yavaş kuruyor olayı. 5 sezonda 1 yıl geçti. Ama bu demek değil ki sıkıcı bölümler oluyor. Heyecanı sezon başında alıyor yükselte yükselte sezonun sonuna doğru mükemmel bir hal alıyor. Senaryo gerçekten çok sağlam.

Eğer yok ben sabırsızımdır sevmem öyle yavaş işleri diyorsan bulaşma derim. Ama çok kaliteli bir yapım olduğunu bil. Eğer seversen sonrasında dizi beğenmeyeceksin bak görürsün. Çıtanı yükseltecek. Oyuncular ve senaryo dışında yönetmenleri de muhteşem iş çıkarıyor. Eğer bu şeylere dikkat eden biriysen farkedeceksindir zaten.

Ben kesinlikle Breaking Bad'e başla derim düşünmeden.İlk bir kaç bölümü bayar bazılarını oraları aşarsan bir daha bırakmazsın bence.

Da Vinci's Deamons a gelecek olursak. Yeni başladı henüz. İkinci bölümünü izledim şu ana kadar. İlk bölüm sonunda izleyip izlememek konusunda kararsız kalmıştım. Fakat 2. bölümden sonra izlemeye karar verdim. Bir kere kendi fikrimi söylemem gerekirse Revolution izlemektense düşünmeden Da Vinci's Deamons'ı seçerim. Biraz abartılan biraz tarihsel olarak doğru olmayan şeyler var ama zaten kimse belgesel demedi. Da Vinci'nin tipine gıcık olanlardanım biraz o kadar
    Da Vinci izlenmeyecek bir dizi değil. Zamanla efsane yaratacaklar mı ? Onu göreceğiz.

Karar senin dizi çok. Ne seçersen seç iyi seyirler dilerim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I am the Danger -- 2 Mayıs 2013; 18:46:45 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.