benimkilerin çogu divx ama mkv de var yok dostum seninki gibi bi arşiv yapmak için sağlam para lazım öğrenci adama harici hdd yeter
kirve dizi arşivin eksik. bez bebek ve selena yok ben öyle arşive arşiv demem
quote:
Orjinalden alıntı: bacardi_mojito
kirve dizi arşivin eksik. bez bebek ve selena yok ben öyle arşive arşiv demem
kayıp prensesi unutmuşsun.
arkadaşlar the shield adlı bir diziye başlayacağım da bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi? ben dizilerin her bölümde ayrı konu olmasını sevmiyorum 24 lost prison break gibi herbölümün birbirinin devamı olmasını istiyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: scarface21
arkadaşlar the shield adlı bir diziye başlayacağım da bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi? ben dizilerin her bölümde ayrı konu olmasını sevmiyorum 24 lost prison break gibi herbölümün birbirinin devamı olmasını istiyorum. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler
O dizi başarılı bir polisiye ama onun yerine The Wire ı izlemeni tavsiye ederim...
Tek kelime ile Çüşşşş
Güzel Arşivler var ya ...
quote:
Orijinalden alıntı: Ne[M]esis
Tek kelime ile Çüşşşş
estağfurullah.
güzel arşivlerde oturup bir diziyi 2 kere izlemeyeceğinizden bana göre dizi arşivi yapmak hammallık..
yinede helal olsun
quote:
Orijinalden alıntı: decxal
güzel arşivlerde oturup bir diziyi 2 kere izlemeyeceğinizden bana göre dizi arşivi yapmak hammallık..
yinede helal olsun
Arşivin amacı bir diziyi 2.kez izleme ihtimali yüzünden değildir ki...
--Arşiv bir hobidir (manevi tatmin) --Arkadaşın, eşin, dostun senden bir dizi yada film istediği zaman çıkarıp vermek içindir (manevi tatmin) --Satış yapanlar vardır (Maddi tatmin) --Dizi, film konularında sorusu olan arkadaşlara gerektiğinde SS li cevap verebilmek içindir.(teknik yardım) --Göze hoş gelen birşeydir(manevi tatmin)
sabah sabah uykulu kafayla aklıma gelenler bunlar eminim daha fazla sebebi vardır..
Breh ! Biri sizi durdursun
benim de 6TB harici HDD ve de 400e yakın DVD de arşivim var, şöyle kabataslak baktım 90 çeşit dizi var neredeyse, ama barbarı geçemiyorum, yine de son 2 yıldır neredeyse normal dizi indirmiyorum, tamamen MKV ye döndüm, harika bir zevk ya
hocam bu Harper's Island dizisini izledin mi? nasıl bir dizidir merak ettimde imdb'de de birşey yazmıyor. bir de bu listedeki mini diziler hangileri onları belirtirmisin?
Harper's Island yeni bir dizi ve tek sezonluk bir dizi... Bir adada bulunan insanlar ve aralarında bir seri katil.. Gerisini söylememe gerek yok sanırım... Gayet izlenesi bir dizidir...
Mini dizi olarak
Triangle 3 bölüm Lost Room 3 bölüm
ve tek sezon olarak tasarlanan
Band Of Brothers 10 bölüm Day Break 13 bölüm Harper's Island 13 bölüm
var
Ben 3-4 bölümlük Mini Series leri pek sevmiyorum... Sevmemek derken beğenmiyorum anlamında değil tadı damağımda kalıyor anlamında... Hemen bitince üzülüyorum..
teşekkürler bende uzatmakdıkları için mini dizileri daha çok seviyorum tabi öyle 3 bölüm felan değilde tek sezon yada band of brothers gibi 10 bölüm olanları. bu yazdıklarınıda hemen indiricem
Day Break i özellikle tavsiye ederim... Enteresan bir konusu var ve başrolde de Moon Bloodgod var hemde ilk bölümden son bölüme kadar iç çamaşırıyla
İyi arşivin var tebrikler gerçekden
Benim senin yarısı filandır
Takas yoluylamı büyütüyorsun yoksa indirmemi
quote:
Orijinalden alıntı: Barbar
Day Break i özellikle tavsiye ederim... Enteresan bir konusu var ve başrolde de Moon Bloodgod var hemde ilk bölümden son bölüme kadar iç çamaşırıyla
quote:
Orijinalden alıntı: İchimaru
İyi arşivin var tebrikler gerçekden
Benim senin yarısı filandır
Takas yoluylamı büyütüyorsun yoksa indirmemi
Dizi arşivine Metality nickli arkadaşımız sayesinde başladım.. Kendisi çocukluk arkadaşımdır ben devamlı VCD ve Divx film arşivi yaparken o dizi indirirdi devamlı hatta ona derdim ki "ne anlıyorsun şu dizilerden"... Onun bana verdiği Lost (1.sezonu oynuyordu henüz) ve One Tree Hill i izleyince dizi olayının tam bana göre olduğunu keşfettim ve birsüre sonra ben ona dizi tavsiyesinde bulunur oldum..
Arşivin % 90 ını ben indirdim gerisinide Metality den aldım...