Şimdi Ara

Dizgi işi ile uğraşan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Forumda dizgi ile uğraşan arkadaşlar var ise resimde görülen devrelerden ayda 5000 adet civarında toplatmayı düşünüyoruz. Dizgi veya dizgi + pota şeklinde fiyat arayışı içerisindeyiz.

• Arkadaşlar bu mesajı bir arkadaşım için yazdım, devreler bana ait değil. Kendisi de istanbuldadır. Seri üretim olduğu için çok düşük maliyetler ile bu işi yaptırmayı düşünüyor. Dizgi işi ile uğraşan bir yer varsa, zaten dizgi için ekibi mevcut ise bu adetler 3-4 günde yapılabilir. Ödemeyi düşündüğü rakamdan da ancak o zaman maliyetini kurtarıp kazanç elde edilebileceğini düşünüyorum.
  • slm ben ve ekıbım ankarada bu dizgi işini yapıyoruz yaptırmak isterseniz görüselim.
  • Bu nedir yav bende dizerim bunu ayda kaç tane lazım 5000 mi yaparım ya
  • hocam ben vestel dıjıtalde calısıyorum....orda bu dızme ıslerı makinalar ve bayanlar yapıo...ıstersen bı ara...belkı yardımcı olurlar...onun dısında manısada kartları yapan odds dıe bı sırket war... googledan bı arastır ıstersen...bunlar manısada bu arada
  • hocam az once ynlıs yazmısım odds fırmasının adını...kartların cogunu bu fırma yapıyor... ıste ınetnet adresı...kesınlıkle yardımcı olurlar bence.....ııı gunler

http://www.odsel.com/tr/index.html

sırketın adresı yukarda yazılıııı
  • enpi ve ome diye arat istersen bizim şirket bunlara yaptırıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    çeviri yapabilecek var mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bu tarz amatör/profesyonel elektronik projeler kablo konnektörleri ve kablo grupları gibi el işçiliği gerektiren adetli proje çalışmaları yapıyorum.Yer gebze il dışı siparişler kargoyla gönderebilir ve aynı yolla adresinize geri gönderilebilir.İlgilenenler olursa benimle iletişime geçebilirler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.