Şimdi Ara

Dizel otomatik yeni JETTA hiçbir bayide yok sebebi !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
16.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün üşenmedim türkiyede bulunan hemen hemen bütün bayileri aradım

EDİRNE KEŞANDAN TUTUN ERZURUM ÇAĞ SERVİSİNE KADAR

sadece bir kaç bayide trendline dizel manuel jetta buldum onuda otomatik olmadığı için almak istemedim

Volkswagen Yetkili Satıcısı Otokur'da çalışan satış müdürü bir bayan ile görüştüm

neden jetta dizel otomatik yok diye onun verdiği cevap ise aynen şu

vw bu kadar araç satıcağını yani jetta tahmin etmedi bu sebepten dolayı üretim yaptığı araçlar hemen tükenti fabrika saat aralıksız çalışsa dahi en erken istediğiniz araç ay ile ay arasında trde olur çok üzgünüz dedi

birde uyarıda bulundu onun tabiri KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KARABORSADAN JETTA ALMAYIN O İNSANLARA PRİM VERMEYİN OLDU

bende öyle birşeyi kendi adıma asla yapmıycağımı söyledim

VW DÜŞMANLARI LÜTFEN KONUYU KİRLETMEYİN RİCA EDİYORUM

• Ne halk otomobiliymiş kardeşim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahrikk

Ne halk otomobiliymiş kardeşim!

VALLA SORMAYIN

geçen sene almadım şimdi okadar pişmanımki geöen sene ilk çıktığında 60,000 tl idi higline yeni jetta dsg ama şimdi hem 70,000 hemde yok
  • Ya sipariş verip bekleyeceksiniz ya da Hyundai Elantra gibi daha şık ve kaliteli araçlara yöneleceksiniz. Doğuş Oto zaten aylardır siparişle çalışıyor ve yine de satıyor. Bilmem kaç yüz milyon TL kâr açıklamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paramedik 112 -- 11 Kasım 2011; 13:03:32 >
  • ben çok şanslıydım ccyi kıtlık başlamadan aldım kıtlıkta sattım ama yine zarar yine zarar
  • Kesinlike bu bir Stockholm Sendromu

Hem fahiş fiyatlarla otomobil satılması, hemde insanların o firmayı göklere çıkartmaları...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi met.nar -- 11 Kasım 2011; 13:20:29 >
  • psikilojiye bak. adamın işi gücü yok türkiyenin bütün bayilerini arayıp cetta var mı diye soruyor.

ya hakkatten işiniz gücünüz yok.hakkatten sizde kayış kopmuş, motor boşa dönüyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4 aydır jetta 1.6 tdi dsg comfortline bekliyoruz bakalım ne zaman gelcek araç..
  • Meksika malı olduğu icin yok
  • quote:

birde uyarıda bulundu onun tabiri KESİNLİKLE AMA KESİNLİKLE KARABORSADAN JETTA ALMAYIN O İNSANLARA PRİM VERMEYİN OLDU

Galericilere toplu satmasın o zaman
    Ayrıca;bunları bırakın..Filo kiralama firmaları onlarca yüzlerce alıp geçiyorlar...
  • motor ve otomatik vites ölçü alındığında eli yüzü düzgün tasarımlı tek sedan otomobil

geçenlerde bir konuda volvo s40 ve jetta kıyaslaması yapılıyordu

durum bu kadar vahim yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz112 -- 11 Kasım 2011; 13:28:45 >
  • Bundan 8 ay önce arkadaşımda Jetta almak istemişti ellerinde yoktu 3 ay sonrasına gün veriyorlardı bunun olmasının tek nedeni şirketlerin filo halinde araç çekmesinden kaynaklandığını söylemiş VW satıcısı yalnız bu durumu bildikleri halde neden daha fazla araç çekme zahmetinde bulunmuyorlar anlamak imkansız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sapultra

quote:

Galericilere toplu satmasın o zaman
    Ayrıca;bunları bırakın..Filo kiralama firmaları onlarca yüzlerce alıp geçiyorlar...

Kesinlikle doğru. Adam gelip 10 tane Jetta alıyor, satış fiyatının üzerinden 3000 lira indirim ile, sonra da satış fiyatına 5000 lira zam ile satıyor.

Satarken oh ne iyi, daha sonra galeriden almayın.
  • galericilere satmasınlar o zaman adamlar ellerınde saklıyor araçları fiyatı yukselınce satıyorlar kendılerı pazar olusturuyor resmen ... zaten galerıcılere sınır oluyorum %95 i yalancı dolandırıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metinardicli

Kesinlike bu bir Stockholm Sendromu

Hem fahiş fiyatlarla otomobil satılması, hemde insanların o firmayı göklere çıkartmaları...

+1
  • jetta görünüş itibari ilede cok güzel bir araç,keşke bu sekilde kara borsaya düşmeseymiş,ama anlam vermediğim su yaklasık astra j ile aynı dönemde cıktı yollarda baktıgımda jettanın 2 katı kadar astra j görüyorum ama onlar sıra vermiyor, buna anlam vermedim ???
  • Telefonumda epey bi bedava dakikam var.Araba alacak olsam 1 dk sını bile şu araba için harcamam.Yazık günah ya ne kolay kazanıyorsunuz 60-70 bini.Millete ağız eğiyorsunuz şu araba için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz1111

jetta görünüş itibari ilede cok güzel bir araç,keşke bu sekilde kara borsaya düşmeseymiş,ama anlam vermediğim su yaklasık astra j ile aynı dönemde cıktı yollarda baktıgımda jettanın 2 katı kadar astra j görüyorum ama onlar sıra vermiyor, buna anlam vermedim ???

bildiğim kadarı ile jetta sadece meksikada üretiliyor ve çoğu üretim %si amerika için kaydırılmış durumda

siz 3 liraya bir malı kendi mahallenizde satabiliyorken aynı fiyata taa çine satmayı düşünür müsünüz? uğraşır mısınız? (kargoyu da siz ödeyeceksiniz)

bir ürünü mucize yapmak istiyorsanız o ürünü piyasaya az sokarsınız.
    halkın gözünde değeri artacaktır , hatta insanlardan daha fazla talep bile görebilir.

jetta için yanı başımıza fabrika yapsalar , jettaların fiyatları düşer ve bugun imza atan adam 3 gün sonra arabasına biner.abuk sabuk sıra olmaz.

jetta iyidir hoştur ama başarısı birazda doğru(!) satış politikalarından geliyor.
    golf daha iyi bir modelken neden jetta hint kumaşı durumunda?

Türk tüketicisi birazda olaya yatırım amaçlı bakıyor. piyasada az olan ve tutulan sevilen bir model için sahibinden comda rahatlıkla '' 8 ay sıra beklemek istemiyorsanız 5000 lira vereceksiniz'' yazılabilir.

uzun lafın kısası , bende astra j seçerdim. ya da bir golf.
    araba için sıraya girmek bana göre değil

• Jetta'nın filo satışlarının yoğun olması.

Bence en önemli sebep dizel, dizel-otomatik Jettalar için Türkiye'ye ayrılan sınırlı kontenjanın talebi karşılayamaması.

Ayrıca bilinçli olarak daha az sayıda araç getirilip "Araca ulaşamayınca ilginin sürekli hale gelmesi ve talebe yetişilmiyor havası" yaratılması.

Abisi Passat'a kafa tutan Jetta'ya ilgi daha uzun süre devam edecek gibi.

Doğuş'u pazarlama başarısından dolayı kutluyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laflapeynirgemisiyurumez

psikilojiye bak. adamın işi gücü yok türkiyenin bütün bayilerini arayıp cetta var mı diye soruyor.

ya hakkatten işiniz gücünüz yok.hakkatten sizde kayış kopmuş, motor boşa dönüyor.

İnsanlarin tercihlerine saygili olun
    Lutfen benim tercihim yeni jetta olmadi skoda octavia alicak baska arac dusunmuyorum

Almancam olsa almanyayi hatta meksi dilini bilsem meksikayi bile ararim bu benim tercihim sizi hic ilgilendirmez
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.