Şimdi Ara

Diyorum da inanmıyorsunuz Berfin sevgilisini affetmiş, evlenmek istiyormuş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/berfin-asitli-saldirgani-affetmisti-ailesinden-flas-karar-5739499/

Az Cumhur abinizi dinleseniz varya anlayacaksınız ama ama yok.

Diyorum hep diyorum kimse sevgilisini unutamaz her daim ruhu ona ait olur, Berfin sevgilisini affetmiş onu seviyor ve evlenmek istiyor.

Korku falan diye yalana yatmayın bu işin korkusu yok.

Kız basbaya seviyor sevgilisini yüzü asitle yanmış olması birşeyi değiştirmez

Şayet Berfinle evlenmeye kalkasanız kızın aklı sevgilisinde olmayacak onun hayali ile sizle evli olacak hepsi bu.

Size tavsiye sevgili yaptıysanız başka kızla evlenmeyin ne yapıp edip sevgilinizle evlenin kızlarda aynı şeyi yapsın.

Unuturum yhaa diye birşey yok kimseyi yalanınız yapmayın kimsenin hakkı yok.

Çok büyük günah sevgilinizi severken başka biriyle evlenmeniz.

Vebali çok büyük.

Hep diyordum inanmıyordunuz alın size en baba kanıt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DFABFCB25 -- 10 Nisan 2020; 19:1:33 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam kızın yüzü asitle yanmış bir daha biri onu sever mi zor evlenebilir mi zor
    Çıkar ilişkisine benziyor bu durum adam hapse girmeyecek karşılığında kızla evlenecek ikisi de win win
  • evet aynısnı bende fen liseli çocuğun adamı öldürdüğünde demiştim ertesi gün kadın ifade değiştirmişti :D bu yüzden acıma kimseye döner koyar sana:D

• v

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 11 Nisan 2020; 22:40:33 >
  • Şimdi bu kızın ailesi deseki kızım seni biriyle tanıştıracaz çok temiz biri karı kız peşinde koşan biri değil.

Sonra geldim beni tanıştırdılar şimdi bu kızın neyine güveneyim ben?
    Bu kızla yemeğe mi gideyim gelirken eve gül ile mi geleyim yatağıma mı alayım?

Anlatabiliyor muyum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6A40AE825

Hocam kızın yüzü asitle yanmış bir daha biri onu sever mi zor evlenebilir mi zor
    Çıkar ilişkisine benziyor bu durum adam hapse girmeyecek karşılığında kızla evlenecek ikisi de win win
    vay be böyle düşünmemiştim mantklı sayılır ama 1 kere yapan bir daha yapar. daha beterini yapar. kendisine saygısı yok der ona hiç saygı duymaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: 11 52 7

vay be böyle düşünmemiştim mantklı sayılır ama 1 kere yapan bir daha yapar. daha beterini yapar. kendisine saygısı yok der ona hiç saygı duymaz.

Alıntıları Göster
    Olay bu bir kere yaptımı bir daha yapar.

Sevgi içinde bu sevgili yaptı mı onla bir daha yapar aklı ondan çıkmaz, senle evlenir sen karım beni seviyor sanırsın ama karının aklı eski sevgilisinde.

Size bu en büyük kanıtım

Sevgili yaptıysanız onla evlenin bu diyorum kimse kimseyi yalanı etmesin sevgilisi ile evlensin.

O yaşanmışlıklar unutulmaz yatak sinema el ele tutuşma tatlı sözler sarılmalar.

Unutamazsınız bu kadar basit

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet aynısnı bende fen liseli çocuğun adamı öldürdüğünde demiştim ertesi gün kadın ifade değiştirmişti :D bu yüzden acıma kimseye döner koyar sana:D
    kayra sen misin?
  • Her zamanki gibi forumda yine saçma sapan mesajlar havada uçuşuyor.

Biri de demiş ki kadının canını yakarsan daha çok sevilirsin diye, bu vatandaşı Çukurca'da mağaraya yollamak lazım, odunların yeri orası çünkü.

Olayın bir kere iç yüzünü hiç bilmiyoruz, belki de kadına susması için baskı yaptılar. İşin ironik tarafı da feminist olarak geçinen tayfa kadın şikayetini çekti diye onu yalnız bıraktılar, demek ki bir feministin hemcinsini satması bu kadar kolaymış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belki intikam içindir. Bir gece ansızın ...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Her zamanki gibi forumda yine saçma sapan mesajlar havada uçuşuyor.

Biri de demiş ki kadının canını yakarsan daha çok sevilirsin diye, bu vatandaşı Çukurca'da mağaraya yollamak lazım, odunların yeri orası çünkü.

Olayın bir kere iç yüzünü hiç bilmiyoruz, belki de kadına susması için baskı yaptılar. İşin ironik tarafı da feminist olarak geçinen tayfa kadın şikayetini çekti diye onu yalnız bıraktılar, demek ki bir feministin hemcinsini satması bu kadar kolaymış.
    seven 2 2 sevilir arkadaş
    seni yollasınlar mağaraya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrakeMcCain

Her zamanki gibi forumda yine saçma sapan mesajlar havada uçuşuyor.

Baskı falan yok.

Bir insan sevgilisini U NU TA MAZ

Bu kızla evlenirsen sinemaya gittiğinde kız keşke şimdi o olsaydı yanımda diyecek, akşam çiçek götüreceksin, alacak gülecek sarılacak ama keşke o olsaydı o getiseydi diyecek.

Gece cinsellik yaşayacaksın kız keşke şimdi o olsaydı onun tadı olmayacak diyecek.

Böyle yalanı yaşayacaksınız

Unutamazsın sevgilini bu kadar basit

• PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    seni hınzır seni

foto mu istiyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Olay bu bir kere yaptımı bir daha yapar.

Sevgi içinde bu sevgili yaptı mı onla bir daha yapar aklı ondan çıkmaz, senle evlenir sen karım beni seviyor sanırsın ama karının aklı eski sevgilisinde.

Size bu en büyük kanıtım

Sevgili yaptıysanız onla evlenin bu diyorum kimse kimseyi yalanı etmesin sevgilisi ile evlensin.

O yaşanmışlıklar unutulmaz yatak sinema el ele tutuşma tatlı sözler sarılmalar.

Unutamazsınız bu kadar basit

Alıntıları Göster
    hocam bu konuda haklısınız ben balıık hafızalıyım unuturum ama kadın unutumaz onunlayken bende başkasını görebilir ama bu benim sorunum değil kendi sorunu :) ben kendim olduğum sürece bana sorun olmaz. Eğer bunu bilirsem tabi ayrılırım. yani bilmediğim sürece sorun yok. belkide eski aşkına diyeceği sözleri bana diyordur bunu bilemem. İsmimi karıştırmadığı açık vermediği sürece sorun yok. Muhtemelen ben kendimi daha çok seveceğim için kendimi değiştirmesin yeter.

• quote:

seni hınzır seni

foto mu istiyorsun
    Aman kardeşim sakın
  • Bence intikam almak için evlenmek istiyordur. Uyurken penisini kesebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.