Şimdi Ara

diyetteyim cigkofte istiyor canim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 3 haftadır diyetteyim acaba çiğköfte yesem bozulurmu diyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fazla abartmamak şartı ile arada kendinizi bu tip şeylerle ödüllendirebilirsiniz.
  • Çiğ köftenin içinde bol miktarda salça,yağ var .Bu da kalori demek.Ama içinde bol miktarda bulunan bulgur fazla tüketilmediği takdirde kilo yapmaz aksine faydalıdır.Sonuç olarak 3-4 dürüm yemediğin takdirde pek bir zararı olmaz.
  • tşkler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ispirstyle

Fazla abartmamak şartı ile arada kendinizi bu tip şeylerle ödüllendirebilirsiniz.

keşke herkes sizin gibi düşünse
  • quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Fazla abartmamak şartı ile arada kendinizi bu tip şeylerle ödüllendirebilirsiniz.

Diyet yapıyoruz diye hayatın güzelliklerinden kopamayız dimi ? Ben 12 kilo verdim 2-3 aylık süreçte gayet sağlıklı bir kilo verdim bu süreçte döner, kebap, çiğ köfte gibi sevdiğim şeylerden yedim ( tadımlık )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matrix_neo

quote:

Diyet yapıyoruz diye hayatın güzelliklerinden kopamayız dimi ? Ben 12 kilo verdim 2-3 aylık süreçte gayet sağlıklı bir kilo verdim bu süreçte döner, kebap, çiğ köfte gibi sevdiğim şeylerden yedim ( tadımlık )

aynen katılıyorum..ve insanlar hatta doktorlar şunu çok yanlış biliyorlar.kilo almak o kadar kolay bir mesele değil..bizzat denedim ve benim dışımda etrafımda deneyenlerde aynı sonuca vardı ..yinede siz bilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kendime manti yaptim
    2 ay önce açıldı
    protein tozu icemiyorum yardim.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.