Şimdi Ara

Diyet vs spor yapan bir insan alkol tüketebilir mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
4.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ayın 7 sinde spora başladım, ben ki haftanın ortamlarda 4-5 günü içen adam artık haftada sadece 1 kere içiyorum o da çok az çerez eşliğinde. Demek istediğim bu kadar kısa sürede bu kadar kestim.

    Sabahları tam buğday ekmeği yiyorum 1 dilim peynir zeytin ve şekersiz çay,öğlen genelde sebze yemeğ,akşam da haşlama tarzı. Şeker ve ekmeği tamamen kesebildim. Diyeti her türlü yapabilirim fakat dediğim gibi spora da gidiyorum. Alkol tüketimi haftada 1 gün olsa bile çok etkisi olur mu sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 1 bardak veya 1 şişeden birşey olmaz haftada 1 cheat meal niyetini içersin ama abartıya kaçarsan bu iş olmaz
  • Alkol çalıştığın vücudu geriye götürür yani içtiğin her birada o haftaki antremanı boşa yapmış olursun.
  • biraz etkiler fakat kucuk bir oranda, kalori yakimin iyiyse etkisini farketmezsin bile.

    Ayrica etkisi olsa da keyif icin cok sikmayabilirsin kendini, spor un uzun vade yapilani etkilidir o yuzden spor ile kendi hayatini birlestirebilmen icin cok kati olmamak lazim.

    ben kafama esince cheat meal yapiyorum. belki verim dusuyor ama yaptigim sporda zevkli , yedigim cheat meal da zevkli :) o yuzden hepsinin bir degeri var hayatimda komple siyah beyaz olarak bakmiyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctauren -- 24 Mart 2017; 10:4:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cheat meal niyetine alkol

    yediklerin konusunda ciddiysen spor yapacak enerjiyi nasıl buluyorsun?bu beslenmenin sonu yağ yakıcı konusu ve protein tozu konusu açma diye takip edecek gibi.

    acil kilo vermek adına karbonhidratı az yemek dönüşünde daha çok kilo aldırıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JazHoyt -- 24 Mart 2017; 11:17:39 >
  • Kalori - Metabolizma ile alakali bir durum ve yapinizla ilgili .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki yaşam tarzınıza göre haftada 1 çok az gelse bile, mesele spor ve yağ yakımı olunca durum değişiyor. Okuduğum bi makalede alkol alımının testosteronu %25e kadar, büyüme hormonunu %40a kadar baskıladığı, ve protein sentezinide %20 oranında düşürdüğü söyleniyordu. haftada bir bile olsa ben bu kaybı göze almazdım.




    dil varsa şu yazıya göz at;
    https://www.bodybuilding.com/fun/teen-bigalcohol.htm
  • Alkol kötüdür . Kimseye tavsiye etmiyorum .Bunu da 20 yıldır askerlik harici , periyodik olarak olarak içen biri yazıyorum .


    Ama... Yaptığımız sporda kendi sınırlarımız içinde kalmanın , iyi ve sürdürülebilir olduğunu düşünüyorum . Fazla sıkı , fazla büyük hedefli olunca , çabuk sona eriyor bu macera .

    14 aydır aynı salondayım .Geçen yıl ilk başladığımda , karşıdan gördüğüm bazı tipler , yaza doğru tekrar belirdiler. Asker gibiydiler... Diyetse diyet, makroysa makro...Birden kaybolmuşlardı ortadan . Şimdi kapüşonlu üstlerle, incelmiş kolları , göbekleri saklıyorlar.


    Yapabilen adama saygı duyarım . Tercih meselesi. Ama bana mantıklı gelmiyor .Tek konuştuğu latisumus dorsi ,bcaa olan adamlar... Dışarıda bir hayat var.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.