Şimdi Ara

Diyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 senedir feci kilo aldım.Sınava çalışacağım diye diyette yapamıyorum.Aç olunca kafam basmıyor ve ancak evde spor yapabilirim.
    Sınavımı etkilemiyecek bir diyet listesi istiyorum(Tabi işe yarayan).

Boy: 1.85
    Kilo: 95+

Yardımlarınızı bekliyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynen bende up up
  • Hayatından ekmegi çıkar şekeri de bırak normal ölçülerde ye 3 ayda 10kg garanti

• 2 yıldır bende kilo almıştım sabahtan akşama kadar masa başındaydık haliyle,son 1 aydır ölmeyecek kadar yiyorum 10 kilo verdim,hiç spor yapmadım desem yeridir
  • quote:

Orijinalden alıntı: meSutPiskin

2 yıldır bende kilo almıştım sabahtan akşama kadar masa başındaydık haliyle,son 1 aydır ölmeyecek kadar yiyorum 10 kilo verdim,hiç spor yapmadım desem yeridir

Nasıl kilo verdin?

• quote:

Orijinalden alıntı: FerhatERDOGAN

quote:

2 yıldır bende kilo almıştım sabahtan akşama kadar masa başındaydık haliyle,son 1 aydır ölmeyecek kadar yiyorum 10 kilo verdim,hiç spor yapmadım desem yeridir

Nasıl kilo verdin?

Ölmeyecek kadar yedim zaten şeker kullanmıyorum ekmek yemeyide kestim,bazen günde tek öğün yiyordum başlarda zor oluyor baş ağrısı filan oluyor ama sonra alışıyorsun 15 gün sonra istesen de bir şey yiyesin gelmiyor,internette ara diyet listeleri var diyetisyene gitsende onların aynısı veriyor zaten onlardan birtanesini uygulayabilirsin
  • Peki ders çalışabiliyormuydun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Definasyon kilo problemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki ders çalışabiliyormuydun.

Bir zorluk çekmedim,o sıralarda sürekli deneme sınavı oluyordu zaten sınavda açlığı hissetmiyordum
  • Ben de deneme olurken aç olduğumu unutuyorum ama konu çalışırken zorlanıyorum.

• konu çalışırken zor oluyor,biliyorsun beyin çok fazla enerji tüketiyor birde aç olursan aşırı ısınma ve donma yapıyor
  • quote:

konu çalışırken zor oluyor,biliyorsun beyin çok fazla enerji tüketiyor birde aç olursan aşırı ısınma ve donma yapıyor

Doyurucuda bir şey yok ki onu yiyeyim.

• quote:

quote:

konu çalışırken zor oluyor,biliyorsun beyin çok fazla enerji tüketiyor birde aç olursan aşırı ısınma ve donma yapıyor

Bir doktora danış onlar hesaplar ne kadar kaloriye ihtiyacın olduğunu ona göre bir şeyler önerirler

yada bundan iç

Diyet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Bir doktora danış onlar hesaplar ne kadar kaloriye ihtiyacın olduğunu ona göre bir şeyler önerirler

yada bundan iç

Diyet

• Klasik protein diyetlerinden uygularsan mutlu olursun. Hem aç kalmazsın hem kilo verirsin hem sağlıklı yaşarsın. Youtube'da Michael Kory var onun tariflerini falan yap mükemmel oluyor tadı hemde kalorisi düşük proteini fazla. Spor yap tabiki, spor hayatının bir parçası olursa dersinde de hayatında da mutlu olursun. Şahsi düşüncem bu yardımcı olursam ne ala.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theceo12

Klasik protein diyetlerinden uygularsan mutlu olursun. Hem aç kalmazsın hem kilo verirsin hem sağlıklı yaşarsın. Youtube'da Michael Kory var onun tariflerini falan yap mükemmel oluyor tadı hemde kalorisi düşük proteini fazla. Spor yap tabiki, spor hayatının bir parçası olursa dersinde de hayatında da mutlu olursun. Şahsi düşüncem bu yardımcı olursam ne ala.

Teşekkürler.Peki bildiğin bol proteinli içecek var mi.

• Koşucan yürüyecen yemek işini düzgün tutacan. Mesela ekmek olarak beyazı bırak. Tam bugday al sabah 4-5 dilim yersin ton balıgı vs. kafana göre güzel bir kahvaltı yap. Öglen karbonhidrat al öyle biraz agır yiyicem dersen öglen ye.
    Akşam ne yapacagın belirliyor biraz olayı. Akşam sindirim zor oldugu için biraz az ye eger acıkırsan gece ufak bir kase mısır gevregi(Bu k flex falan onlardan) ya da 2 çeri domatesi ye keser o :D

Koşu işi önemli aynı tempoda günde 3-6 km gitsen inanılmaz faydasını görürsün.
  • Teşekkürler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: theceo12

Klasik protein diyetlerinden uygularsan mutlu olursun. Hem aç kalmazsın hem kilo verirsin hem sağlıklı yaşarsın. Youtube'da Michael Kory var onun tariflerini falan yap mükemmel oluyor tadı hemde kalorisi düşük proteini fazla. Spor yap tabiki, spor hayatının bir parçası olursa dersinde de hayatında da mutlu olursun. Şahsi düşüncem bu yardımcı olursam ne ala.

Teşekkürler.Peki bildiğin bol proteinli içecek var mi.

Dedigim youtube kullanicisi (michael kory) her turlu tarifi veriyor. kahvalti icin yumurtali tarifler, atistirmaliklar, ana yemekler, tatlilar ve icecekler. Antrenman videolarida var onlara da bakarsan beach body bile yaparsin sinavin yaninda :) birde su var antrenman yapmadan kilo veremiyorsun. kendi arkadasim 1 senede istedigi seyleri ogun kuculterek yiyip 60 (+/- 5) kilo verdi duzenli sporla. merak ettiklerin olursa sor tekrar hocam

• Peki arkadaşın spor olarak ne yaptı..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.