Bildirim
Diyarbakırda Askerim Android Alıcam ..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: SchmuTzReqaL
Beyler şuanda Diyarbakır Merkez de (Devegeçidi) askerlik yapıyorum ve Yurt dışından getirilen kaçak telefonlardan almayı düşünüyorum bu konu hakkında bilginiz varsa lütfen bi yardım edin ...
Diyarbekir yolları ley ley ley ley ley
Gerillalarla ağaç altında ateş yakıp türkü söylediğiniz doğru mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İyi bir kalça sahibi olmanın, iyi bir kafa sahibi olmaktan daha fazla prim yaptığı bir ülkede, hiçbir şey daha ileriye gitmez. . .
Can Dündar -
Hala sadece samsung'un kaçağı var değil mi? İlerleme yokmuş. Fazla seçeneğin yok imei çaktırılan bir tane al işte _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Exfat
Hala sadece samsung'un kaçağı var değil mi? İlerleme yokmuş. Fazla seçeneğin yok imei çaktırılan bir tane al işte
aynen hiç bi ilerleme yok hala samsung satıolar. S3 almayı düşünüorum benim paramparça olan LG Optimus Black'in IMEI'ni attıracağım.Acaba CPU-Z de felan veya AnTuTu Benchmark'ta elimdeki S3 Mini'nin değerlerimi yoksa Optimus Black'in değerlerimi çıkar onu merak ediorum_____________________________ -
quote:
quote:
Hala sadece samsung'un kaçağı var değil mi? İlerleme yokmuş. Fazla seçeneğin yok imei çaktırılan bir tane al işte
aynen hiç bi ilerleme yok hala samsung satıolar. S3 almayı düşünüorum benim paramparça olan LG Optimus Black'in IMEI'ni attıracağım.Acaba CPU-Z de felan veya AnTuTu Benchmark'ta elimdeki S3 Mini'nin değerlerimi yoksa Optimus Black'in değerlerimi çıkar onu merak ediorum
Antutuda sonuç değismez. Benim telefonda ericsson t11 imei çakılı. Antutu veya cpu-z'de t11 diye görünmüyor, s3 mini diye görünüyor. Ucuza bulursan note 3 filan al bence yada en azindan s3 neo al.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
hacı S3 un fiyatını sormadım ama tahminim 600-700 arası vardır kaçağı ..
Mini de 350 di galiba .._____________________________ -
quote:
quote:
quote:
aynen hiç bi ilerleme yok hala samsung satıolar. S3 almayı düşünüorum benim paramparça olan LG Optimus Black'in IMEI'ni attıracağım.Acaba CPU-Z de felan veya AnTuTu Benchmark'ta elimdeki S3 Mini'nin değerlerimi yoksa Optimus Black'in değerlerimi çıkar onu merak ediorum
Antutuda sonuç değismez. Benim telefonda ericsson t11 imei çakılı. Antutu veya cpu-z'de t11 diye görünmüyor, s3 mini diye görünüyor. Ucuza bulursan note 3 filan al bence yada en azindan s3 neo al.
hocam S3 mini alıcam inşallah bi sıkıntı çıkmaz almadan önce telefoncuya diyecem abi bn bu telefonun teknik özelliklerine bakıcam tescilli özellikleri ile birebirse zaten o telefon orjinaldır (tahminimde zaten orj. olacagından yana) değilse getirip paramı geri alırım diyecem .._____________________________
-
agalar ben nasıl olduda kafama illa orj. kacak almak geldi cünkü bizim üst devrelerde almışlar telefonlara baktım baya baya aynı yani bildiğin orjinal galaxy ace almışlardı ağırlığı çözünürlüğü felan aynı kasmada yoktu facede felan dedim bnde alırım bi tane alıcağım yer tanınmış biyer zaten .. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Vercutel
quote:
hacı S3 un fiyatını sormadım ama tahminim 600-700 arası vardır kaçağı ..
Mini de 350 di galiba ..
S3 mini 350 iyimiş orjinalse yolla bana hatta 10 tane al burada sat
Hocam telefonu aldım bildiğin Orj. Cpu z de felan parçalar aynı orjinal yani çok memnunum ..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler