Hayır, zaten internet sitelerinden baktığında Batman-Mardin ve Diyarbakır havaalanlarında ofisleri var. İstediğinden al istediğine bırak. Hem fiyatı iyi hem de bu noktalarda olmaları
quote:
Orijinalden alıntı: aadembaba
Hayır, zaten internet sitelerinden baktığında Batman-Mardin ve Diyarbakır havaalanlarında ofisleri var. İstediğinden al istediğine bırak. Hem fiyatı iyi hem de bu noktalarda olmaları
İlginç valla genelde böyle durumlarda yek yönucreti olur bu yüzden ben plan yaparken hep aynı yerden alıp aynı yere donuyorum. Bu firmanın adı nedir acaba?
Diyarbakır-Batman ve Mardin havaalanlarında yerleri var.
ben kurumsal olmayan firmalardan (firmayı tenzih ederim tanımam bilmem belkide dünyanın en iyi firmasıdır) kesinlikle araç kiralamam size tavsiyemde firmayı çok çok iyi araştırın 2 günlük tatiliniz sonra çok pahalıya gelebilir. (tekrar yazayım bu firma hakkında hiç bir bilgim yok)
Gezi konusunda Güneydoğu üzerine sabitlenmesi gereken 'Gezi-İnceleme' yazısı. Eline sağlık @otomobilci_x kardeş bir solukta okudum..
@otomobilci_x
quote:
Orijinalden alıntı: nodar
Gezi konusunda Güneydoğu üzerine sabitlenmesi gereken 'Gezi-İnceleme' yazısı. Eline sağlık @otomobilci_x kardeş bir solukta okudum..
@otomobilci_x
beğendiğinize sevindim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme